• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gitmelimiyim?

Almanyada1turkkizi

AyLiN
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
696
192
23
Almanya
Kizlar 20li yaslarimda 1yillik iliski yasadigim biri vardi turkiyede unlu birisi .. Onun vizyona giren filmi bizim sehire yeni geldi daha. Fragmanlarinda cok begendim filmi.. Gitmek istiyorum yarin son günü...
Ama ama ama... Esim(canimin padisahi):D
istemiyor gitmemi...
10sene onceki olay.. Ki askta degildi tam
oyle takilmistik.
Bu filmi yarin gidmessem tv ye dusene kadar beklemem lazim simdi.. Siz gidermiydiniz?

Yaa ozel degilse kim soylermisin valla merak ettim :D ki bence esin haksiz ustunden bin yil gecmis git nolcak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tv ye düşünce neden kıskanmıyor da sinemada kıskanıyor? Eğer filmi izlemenizi istemiyorsa tv de de izlemezsiniz. Yanlış mı düşünüyorum?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tv ye düşünce neden kıskanmıyor da sinemada kıskanıyor? Eğer filmi izlemenizi istemiyorsa tv de de izlemezsiniz. Yanlış mı düşünüyorum?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok tv de izlerim o tv bakmiyor cunku tek ben kullaniyorum televizyonu.. Ama cok beklemem lazim kim bilir ne zaman tv de oynar..

ateş ve su mu ne o filmse var internette, ben izledim geçen akşam.
özcanın da pek kıskanılacak bişiyi yok ama eşin madem biliyor tabiki onunla beraber izlemeyin :)

Evet ates ve su gercekten internette bulursam cok sevincem...
Hep fragman gosteriyordu...
Kiskanilcak birsey yok ama gel de anlat 10 sene gecmis.. Ki esimin kac sevgilisi varmis o yillarda ohihhh...

Takılmak demişsin de 1 sene sürmüş tabi bu bana göre fazla bir takılma için illaki arada birşey vardır ancaak geçmiş üstünden 10 yıl hadi birkaç sene olsa belki neyse de 10 sene yani.. Eşin kıskanç yapıda demekki. Amaaan film nihayetinde ben izlemedim hayatımda bir eksiklik yaratmadı pek birşey kaybetmezsiniz yani canınızın padişahı ile Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

:) filmden mi kıskanacak yahu :) adamla karşı karşıya gelmeyeceksin ki.. ama çok uzatıyorsa bu olayı, boşver ısrar etme. kendimden biliyorum. Benimki istemediğim bi durumu ısrarla kabul ettirmeye uğraşırsa ben de huylanırım valla ;) film altı üstü. elbet izlersin

Takılmak demişsin de 1 sene sürmüş tabi bu bana göre fazla bir takılma için illaki arada birşey vardır ancaak geçmiş üstünden 10 yıl hadi birkaç sene olsa belki neyse de 10 sene yani.. Eşin kıskanç yapıda demekki. Amaaan film nihayetinde ben izlemedim hayatımda bir eksiklik yaratmadı pek birşey kaybetmezsiniz yani canınızın padişahı ile Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

1sene ama ancak 6ay beraber olmusuzdur. Ondan takilma dedim..
Amin bu arada sagol cnm

ben şahsen on yıl önce 6 ay 1 yıl takıldığım adamın filmini merak etmem. biyerimin kenarı der geçerim yani film mi yok. ayrıca özcan deniz'i de hiç sevmem. allahın kırosu. :D gitmeyin bence ölmezsiniz. gereksiz.

hatta direk, özcan deniz ile on yıl önce ilişki yaşadım diye konu açsanız daha isabetli olurmuş.:37:

Son düzenleme:
filmi anlatıvereyim boşuna gitmeyin :1: şaka bir yana evde izlemeniz sorun olmuyorda neden sinema sorun oldu ..
bir de özcan deniz çok sık olmasa da zaman zaman tv de ,reklamlar da vs çıkan biri bu yüzden kıskanması garip geldi bana..:ssz:

filmi anlatıvereyim boşuna gitmeyin :1: şaka bir yana evde izlemeniz sorun olmuyorda neden sinema sorun oldu ..
bir de özcan deniz çok sık olmasa da zaman zaman tv de ,reklamlar da vs çıkan biri bu yüzden kıskanması garip geldi bana..:ssz:
Cnm esim tv hic bakmiyor o yuzden izliyebilirim evde.. Ama sinemaya gideceksem esimden arabayi istemem gerek ,nereye gitcen falan filan yalan soyluyemiyorum da..

Back
X