- 23 Mayıs 2016
- 784
- 969
- 23
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al benden de o kadar.Bence de yani zaten izin almak çok zor iş yerlerinden.Bide bayramlar heba oluyor.Bazi erkekleri anlamiyotum. Senede 15 gun tatilin var zaten. Al karini colugunu cocugunu denizr git kultur gezisine cik. Hep anne olmaz. Yani ailesini gormek istiyotsa 1 hafta gidin sonra kendiniz tatil yapin. Sen de bunu hakediyorsun bence kim tatil istemez ki
Aynen oyle. Ozel sektor ne olacagi belli olmuyor. Mesela esimin izni olmayacak buyuk ihtimal bu sene. Biz tatile gitmeye karar verdik bayramda. Iki anneye de gitmeyecegiz. Onlar da sagolsun anlayisla karsiladi. Bazi firsatlari degerlendirmek lazim. Yoksa hayat cekilmez olurAl benden de o kadar.Bence de yani zaten izin almak çok zor iş yerlerinden.Bide bayramlar heba oluyor.
arkadaslar esim her zamanki gibi bu senede senelik iznimizde memlekete ailesinin yanina gidecek.4 senelik evliligimde ilk sene hamile oldugum icin gidemedim.3 sene 15 gunlugune gittim.bu senede 15 gun kalacak fakat ben cok sikiliyorum.dogru duzgun ne oturabiliyorsun ne uyuyabiliyorsun surekli bulasik yika.bide kayin valide Allah icin guzel yemek yapar gitmek de istiyorum ama cok bunaltiyo beni surekli alay ediyor dalga geciyor kiziyor rahat edemiyorum.ama simdi 3.5 yasinda kizimda var babasi giderse kizim onu ozler aglar ne yapmaliyim bilmiyorum.15 gun gecmek bilmiyor,gidersek 15 gunden once donmuyor esim.ordada cok ilgisiz konusmaz etmez sikintidan patliyorum.kayinvalide surekli is yapar bende yatip uyuyaman tv izleyemem rahat rahat laf edecek diye.ne yapmaliyim.
belki zor gecer ama olsun alt tarafı 15 gün o kadarlık hatrı yok mu eşinin
Ama her sene 15 gün
Onlarda bir aile kendilerininde değişikliğe ihtiyacı var...
Ki orada eşi hiç ilgilenmiyor bile
arkadaslar esim her zamanki gibi bu senede senelik iznimizde memlekete ailesinin yanina gidecek.4 senelik evliligimde ilk sene hamile oldugum icin gidemedim.3 sene 15 gunlugune gittim.bu senede 15 gun kalacak fakat ben cok sikiliyorum.dogru duzgun ne oturabiliyorsun ne uyuyabiliyorsun surekli bulasik yika.bide kayin valide Allah icin guzel yemek yapar gitmek de istiyorum ama cok bunaltiyo beni surekli alay ediyor dalga geciyor kiziyor rahat edemiyorum.ama simdi 3.5 yasinda kizimda var babasi giderse kizim onu ozler aglar ne yapmaliyim bilmiyorum.15 gun gecmek bilmiyor,gidersek 15 gunden once donmuyor esim.ordada cok ilgisiz konusmaz etmez sikintidan patliyorum.kayinvalide surekli is yapar bende yatip uyuyaman tv izleyemem rahat rahat laf edecek diye.ne yapmaliyim.