gitmelimiyim??

Bazi erkekleri anlamiyotum. Senede 15 gun tatilin var zaten. Al karini colugunu cocugunu denizr git kultur gezisine cik. Hep anne olmaz. Yani ailesini gormek istiyotsa 1 hafta gidin sonra kendiniz tatil yapin. Sen de bunu hakediyorsun bence kim tatil istemez ki

Bazi erkekleri anlamiyotum. Senede 15 gun tatilin var zaten. Al karini colugunu cocugunu denizr git kultur gezisine cik. Hep anne olmaz. Yani ailesini gormek istiyotsa 1 hafta gidin sonra kendiniz tatil yapin. Sen de bunu hakediyorsun bence kim tatil istemez ki
Al benden de o kadar.Bence de yani zaten izin almak çok zor iş yerlerinden.Bide bayramlar heba oluyor.

Al benden de o kadar.Bence de yani zaten izin almak çok zor iş yerlerinden.Bide bayramlar heba oluyor.
Aynen oyle. Ozel sektor ne olacagi belli olmuyor. Mesela esimin izni olmayacak buyuk ihtimal bu sene. Biz tatile gitmeye karar verdik bayramda. Iki anneye de gitmeyecegiz. Onlar da sagolsun anlayisla karsiladi. Bazi firsatlari degerlendirmek lazim. Yoksa hayat cekilmez olur

İnsan karısını çocuğunu alıp baş başa hiç mi vakit geçirmek istemez.. böylelerinin gelenek olduğu için evlendiğini ve bu yüzden evliliklerini sürdürdüğünü düşünüyorum... çok yazık daha aile olmanın ne olduğunu idrak edememiş..

ben olsam 1 hafta giderdim sadece (oda eşim ısrar ederse).. ölüm her an her yerde hepimiz için var.. ölüm var diye sürekli beni taciz eden hakaret eden insana ne giderim nede evladımı yollarım.. haddini bilsin...

arkadaslar esim her zamanki gibi bu senede senelik iznimizde memlekete ailesinin yanina gidecek.4 senelik evliligimde ilk sene hamile oldugum icin gidemedim.3 sene 15 gunlugune gittim.bu senede 15 gun kalacak fakat ben cok sikiliyorum.dogru duzgun ne oturabiliyorsun ne uyuyabiliyorsun surekli bulasik yika.bide kayin valide Allah icin guzel yemek yapar gitmek de istiyorum ama cok bunaltiyo beni surekli alay ediyor dalga geciyor kiziyor rahat edemiyorum.ama simdi 3.5 yasinda kizimda var babasi giderse kizim onu ozler aglar ne yapmaliyim bilmiyorum.15 gun gecmek bilmiyor,gidersek 15 gunden once donmuyor esim.ordada cok ilgisiz konusmaz etmez sikintidan patliyorum.kayinvalide surekli is yapar bende yatip uyuyaman tv izleyemem rahat rahat laf edecek diye.ne yapmaliyim.

belki zor gecer ama olsun alt tarafı 15 gün o kadarlık hatrı yok mu eşinin

Ben olsam gitmem ama şöyleyse; senede tek tatilim buysa beni surukleseler yine 15 günümü orada geçirmek için gitmem. Kafa dinleyecegim ya da eğlenmek istiyorsam eğlenebileceğim bir tatile çıkarım.

Eşinizle konuşun 1 hafta kalın...
Hem başka bir yerlere tatile neden götürmüyor ki sizi her sene tüm tatili orada geçiriyor.. 1 haftasını da sizinle ve çocuklarınızla değişik bir yerde değişik bir şeyler yaparak geçirsin.
Çok yüz vermeyin bence eşinize...
Orada ilgilenmiyor bile diyorsunuz

Bir haftaligina gidin
Sonraki haftada da ailecek tatile cikin

Cnm kv ye bahane uydur ne bilim kurs var de tadilat var de bisey deyin sen kizinla 1 hafta sonra git yani 1 hafta kalmis olacaksınız

Çok uzun süre 15 gün. Anlattiginiz sartlarda Ben olsam gitmem de, hadi maximum 3 gün kalırım. Eğer illa gel demeyecekse gitme ,sıcakti yoldu vs bul bisey

Keşke eşim bana da çocuğu alıp gideyim dese.;-)ama yok biz illa beraber gideceğiz. Sizi anlıyorum ama yapacak bir şey yok gibi

arkadaslar esim her zamanki gibi bu senede senelik iznimizde memlekete ailesinin yanina gidecek.4 senelik evliligimde ilk sene hamile oldugum icin gidemedim.3 sene 15 gunlugune gittim.bu senede 15 gun kalacak fakat ben cok sikiliyorum.dogru duzgun ne oturabiliyorsun ne uyuyabiliyorsun surekli bulasik yika.bide kayin valide Allah icin guzel yemek yapar gitmek de istiyorum ama cok bunaltiyo beni surekli alay ediyor dalga geciyor kiziyor rahat edemiyorum.ama simdi 3.5 yasinda kizimda var babasi giderse kizim onu ozler aglar ne yapmaliyim bilmiyorum.15 gun gecmek bilmiyor,gidersek 15 gunden once donmuyor esim.ordada cok ilgisiz konusmaz etmez sikintidan patliyorum.kayinvalide surekli is yapar bende yatip uyuyaman tv izleyemem rahat rahat laf edecek diye.ne yapmaliyim.

arkadaşım madem gitmeme gibi bir seçeneğin var gitme boşver. çocuğun da en fazla 1-2 gün ağlar. çocuk bu oyun buılsun unutur hemen ana babayı. kaldı ki telefonda eşine söylersin çocuk seni özledi erken gel diye. eşinde erkenden kalkar gelir. sıkma canını

Back
X