çok hatalar kötülükler yaptı demişsin, açar mısın biraz?
"ALDATILMANA RAĞMEN"gitmeyen sen..Biz ne desek bi kulağında girip birinden çıkar..Aklını başına devşir !!!
Hep affettim diyen sensin affedersen devamı gelir taviz vermicektinAldatilmak kismina emin olmadan sahit olmadan bi anda konduramadim ve arkadaslarinin asla yapmaz demesi kendince bahaneler uydurmasi benimde 9ndan beklememem gibi sebepler var
Valla pek anlamadım ama şunu diyeceğim,
Zulüm diyorsun ya, insanın kendine zulmetmesi en yaralayıcı şeydir. Lakin, doğacak bir evladınıza zulmetmek veya onu mutsuz edecek bir şeye göz yummak şüphesiz yaraya tuz basa basa kanatmak olsa gerek.
Doğruların ve huzurun olduğu sizin yavrunuz için iyi olan neyse onu yapın.
Hep affettim diyen sensin affedersen devamı gelir taviz vermicektin
Hep affettim diyen sensin affedersen devamı gelir taviz vermicektin
geçerli bi sebebin var aslında, aldattığına dair somut kanıtlarım var diyorsun..benim annem böyle bi adamla evli kalsaydı onu asla affetmezdim..Ben guclu oldukca onlarda mutlu olur ama ilerde babalarindan ayrilmanin hesabini sorarlarsa
Aldatan erkeği asla affetmeyin..ailesini onu bunu bi şekilde es geçebilirsiniz..ama söz konusu namussa bırakın kalsın orda o adam..eğer gerçekten ayrılmak istiyorsanız aldatma kısmına odaklanın..ispat edin, sorun soruşturun..
Gitmek istiyorum ama herkes mani oluyor benimde cesaretimi kiriyorlarBilemedim ne desem hep affetmişsin gene affedersin
Gerekli olan tek ssy cesaretin mi?
Misal maddi acidan tek basina bakabilecekmisin bebegine?
Bebek olmasaydi meteliksiz cik git hic fark etmezdi...ama bebek olunca ikinizde surunmeyin parasiz...ailen de sahip cikmiyormus
o herifle evli kal demiyorum...asla ama onceligin bebegin olsun
Bebek olmasaydi meteliksiz cik git hic fark etmezdi...ama bebek olunca ikinizde surunmeyin parasiz...ailen de sahip cikmiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?