Arkadaşlar,uzun süredir forumu misafir olarak takip ediyorum.Cesaret bulup bugün üyelik açıp yazmaya karar verdim.Nereden başlayacağımı ne kadarını anlatacağımı da bilemiyorum. Beni çok yadirgayan midesizlikle suçlayanlar olacak biliyorum ben de dışarıdan okusam öyle düşünürüm. Küçük bir yerde aşırı korumacı ve baskici bir ailede,babasiz, sürekli iş yaparak büyüdüm.Cok başarılı olduğum halde kendi ilçe dışında bir yerde üniversite okumama izin verilmedi. Bu şartlarda hiç sevgilim olmadı eş kişisiyle görücü usulü tanıştık bizim oralı, eğitimli,başka şehirde yaşayan biri. Görüşmeler zamanında da soguktu ama dindar bir çevresi var ondan yaklasmiyor diye düşündüm.Çok uzun görüşemedik de zaten.Evlendik yine soğuk,cimri,düzen takıntılı,cinsel yönü vasat bir eş. Evliliğin 5. ayında bilgisayarı karıştırırken eş cinsel sitelere falan girildiğini gördüm sordum bana biseksuel olduğunu itiraf etti ama meraktan girip sohbet ettigini,başka bir şey olmadıgini olamayacağını falan ağlamalar yalvarmalar.Nasil inandım neden orada bosanmadim her gun pisman oluyorum.bilmiyorum güvendim acıdım öz güvensizlik belki de. Yıllar böylece geçti 2 çocuğum var çok da sorgulamadım ara ara aklıma gelse de yok saydim.Şu an 8 yıllık gecenlerde google arama geçmişine baktım ayda 1 falan o tarz sohbet sitelerine girdiğini gördüm. Şimdi sorum bu adam bana hiç bir yönden iyi bir eş olmadı eskiye göre düzelme var ama ben bunu bile bile 2 çocuk yaptım.Sevdim gercekten de...Ama çocuklarına mükemmel baba onlarla oyun oynar her şeyin en iyisini almak ister.Ben şimdi kendimi sucluyorum "bile bile bu adamı çocuk yaptın şimdi boşanıp o baskıcı ailenle o küçük çevrede bu çocukları yetistireceksin" Başka türlüsüne ailem izin vermez bosaninca onların yanında kalmam gerekir. İnşallah anlaşılır yazabilmisimdir bana akıl verin arkadaşlar aklım tutuldu ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum.