Gitmeye çekiniyorum :(

litha

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
1.195
2.212
Merhaba herkese. Ben lise sondayim universiteye hazirlaniyorum. Senenin basinda bir matemetik hocasi beni aramisti sana ucretsiz ders vermek istiyorum demisti ihtiyac duydukca birkac defa gittim oraya derse. Ama cekiniyordum biraz cunku ordaki ogrenciler degisik biraz ve hocanin tavirlari da ilgincti digerlerini gaza getirmek icin surekli beni ovuyor ve acik acik herkese siz gerizekalisiniz kapasiteniz belli enur sizin gibi degil falan diyordu. Kendince rekabet yaratmaya calisiyordu yani. Bana da her firsatta derece yapacagimi soyluyordu. Ama ygs bekledigimin cok cok altinda geldi. Ben simdi ordaki hocama karsi borclu hissediyorum derece yapamadim ve sonucta oraya ucretsiz gittim. normalde gercekten cok yuksek fiyata ders veriyor ve cok iyi bir hoca.
Ygsden sonra aradi acmadim cunku cok utaniyorum daha kac yaptigimi bile bilmiyor hic konusmadik. Simdi lys icin derse ihtiyac duyuyorum oraya gitmem gerekiyor ama cok cekiniyorum. Hem kotu yaptigim icin hem de hocanin tavirlarindan dolayi ordaki ogrenciler bana gicik oluyor o yuzden gitmek istemiyorum kotu bir tepkiyle karsilasmaktan korkuyorum.
Hocayla calissam 2 saatte halledecegim konu icin 1 haftadir ugrasiyorum. Ama dedigim gibi gitmeye de utaniyorum. Belki de kotu yaptigimi duyunca beni calistirmak istemez. Ne yapayim sizce lutfen bir seyler yazin :KK43:

Sizin puan neden düşük geldi? Belli bir sebebi var mı, yoksa hocanın art niyetinden şüphelenicem :110:

Tlf açmamakla iyi yapmamışsınız canım bence siz geri arayın durumu anlatın sanırım size gel diyecekdir şanssızlıklar olabilir önemli olan telafi etmek aramadan pat diye gidemezsiniz değilmi:KK43:

bence gitme öğretmen öğretmen değil seni gazlamış gazlamış bak stresten belki de kötü net çıkardın yazık birde diğer öğrencilerini yeriyormuş ne biçim öğretmense artık , otur kendin çalış daha iyi.

Kac puan aldın?herkesın oyle,turkce sorularına takılıp kalanlardansınız

Tlf açmamakla iyi yapmamışsınız canım bence siz geri arayın durumu anlatın sanırım size gel diyecekdir şanssızlıklar olabilir önemli olan telafi etmek aramadan pat diye gidemezsiniz değilmi:KK43:
Bilmiyorum ki ya daha once bir seyi haber vermek icin falan aradigimda pek takmadi yani bana bir sey soylemene gerek yok ne zaman istersen gel ben sana uyarim diyordu hep. Simdi aramaya da korkuyorum mesaj mi atsam acaba? Ne diyecegim ki sonucum cok kotu geldi bana hala ders vermek istediginizden emin misiniz falan mi diyeyim?

Beklentinizin altında düşük not almanızdan bahsediyorum belli bir sebebi yoksa, hocanın sizi sebepsiz yere gaza getirdiği gibi bir anlam çıkıyor. Diğerlerine açık açık gerizekalısınız vs. demesi hadi rekabet ortamı yaratıyor ama bunun için sizi kullanmış olması hoş değil ki o zaman?

Gitmelisin bence... Öğretmen durumunu anlayacaktır LYS senin için daha önemli ve bu boşluğu doldurmalısın.

bence gitme öğretmen öğretmen değil seni gazlamış gazlamış bak stresten belki de kötü net çıkardın yazık birde diğer öğrencilerini yeriyormuş ne biçim öğretmense artık , otur kendin çalış daha iyi.
Daha once turkiye birincisi olmustum o yuzden oyle davraniyordu ama fazla abartti iste. Lys konularini biliyor musunuz bilmiyorum ama tek basima halletmem cok zaman aliyor. Oraya gitmem konusunda annem israr ediyor hakli olarak ama ben hic rahat degildim orda gidesim yok tek basima bitirmem de cok zor :KK43:

Bilmiyorum ki ya daha once bir seyi haber vermek icin falan aradigimda pek takmadi yani bana bir sey soylemene gerek yok ne zaman istersen gel ben sana uyarim diyordu hep. Simdi aramaya da korkuyorum mesaj mi atsam acaba? Ne diyecegim ki sonucum cok kotu geldi bana hala ders vermek istediginizden emin misiniz falan mi diyeyim?
Eeee tamam ozaman madem hep açık kapı bırakdı sizde gidin ama ben genede aramanız tarafındanım :KK66:Sizin yapdığınız onurlu bi davranış hocanız sizi anlayacakdır:KK66:

Böyle bir öğretmeni bulduğunuz için şanslısınız. Ancak telefonu açmamak ayıp olmuş. Arayın öğretmeninizi.

Daha once turkiye birincisi olmustum o yuzden oyle davraniyordu ama fazla abartti iste. Lys konularini biliyor musunuz bilmiyorum ama tek basima halletmem cok zaman aliyor. Oraya gitmem konusunda annem israr ediyor hakli olarak ama ben hic rahat degildim orda gidesim yok tek basima bitirmem de cok zor :KK43:
istersen hüper zeka ol , iyi öğretmen bir öğrencisin başarısından başka öğrencilerini kötülemez , gittinde ne oldu gördün işte başarısız olmuşsun ayrıca nerde ne birincisi oldun anlamadım birinci olduysan sana öğretmen mi yok nice dersane öğretmenleri peşinde geziyor olmalıydı

Beklentinizin altında düşük not almanızdan bahsediyorum belli bir sebebi yoksa, hocanın sizi sebepsiz yere gaza getirdiği gibi bir anlam çıkıyor. Diğerlerine açık açık gerizekalısınız vs. demesi hadi rekabet ortamı yaratıyor ama bunun için sizi kullanmış olması hoş değil ki o zaman?
Evet bence de hic hos degil ve kendimi orda hic rahat hissetmiyorum diger ogrencilerden dolayi. Sebepsiz yere gaza getirme degil daha once turkiye 1.si oldugum icin bana fazla guveniyordu. Adam boyle sacma sapan davranmasina ragmen gercekten cok iyi bir ogretmen ve simdi ondan ders almaya cok ihtiyacim var. Gidersem ne tepki verir bilmiyorum

Neyde birinci oldunuz tamam öğretmenizin size destek vermesi güzel ama size destek verirken diğer öğrencileri kötülemesi çok yanlış geri zekalı falan ne demek oluyor o öğrencilerin yerinde olsam o kursu bırakırdım açık ve net.

Evet bence de hic hos degil ve kendimi orda hic rahat hissetmiyorum diger ogrencilerden dolayi. Sebepsiz yere gaza getirme degil daha once turkiye 1.si oldugum icin bana fazla guveniyordu. Adam boyle sacma sapan davranmasina ragmen gercekten cok iyi bir ogretmen ve simdi ondan ders almaya cok ihtiyacim var. Gidersem ne tepki verir bilmiyorum

Gitmeden öğrenemezsiniz ne tepki vereceğini, en fazla ne diyebilir? Güvenimi boşa çıkardın :KK43: Siz de "o zaman o kadar güvenmeseydiniz." deyip çıkarsınız kapıdan, sizi kamçılar bu durum.

İyi ihtimalle de sorun etmez, öğreneceğiniz şey ne ise öğrenirsiniz. Sınavı kazanmamak, sıradan bir insanın sizin hakkınızda ne düşündüğü falan önemli değil genel hayatınızda, çekineceğiniz bir şey yok o yüzden. Ama mesaj yollamayın yüzyüze konuşun.

istersen hüper zeka ol , iyi öğretmen bir öğrencisin başarısından başka öğrencilerini kötülemez , gittinde ne oldu gördün işte başarısız olmuşsun ayrıca nerde ne birincisi oldun anlamadım birinci olduysan sana öğretmen mi yok nice dersane öğretmenleri peşinde geziyor olmalıydı
Sbsde 2 sene ful yaptim

Sbsde 2 sene ful yaptim
sbs soruları zor değildi seni yanıltmış anlaşılan öğretmenin fazla özgüven yüklemiş olan bu , bence öğretmenini değiş daha temkinli bir öğretmen bul tavsiyem birde diğer öğrenciler sana gıcıksa senle alay ederler bumu bize savunduğun öğrenci derler daha çok moralin bozulur

Canım sürekli derece yapan öğrenci de olsan sınav zamanı ruh halin o günkü motivasyonun hele ki kızsın regl durumun sınavı o kadar etkiliyor ki..Öğretmenin anlayacaktır bunu sana motivasyon vermeye çalışacaktır bence asıl önemli olan ikincisi diye ve hatta sen de bence moralini bozma çalıştığın sürece yaparsın inşallah ,üzülme olur mu ..gerçekten sınav anında her şey olabilir kimse kimseye bu yüzden kızmamalı , şaşırmamalı

X