- 15 Ağustos 2013
- 1.195
- 2.212
Merhaba herkese. Ben lise sondayim universiteye hazirlaniyorum. Senenin basinda bir matemetik hocasi beni aramisti sana ucretsiz ders vermek istiyorum demisti ihtiyac duydukca birkac defa gittim oraya derse. Ama cekiniyordum biraz cunku ordaki ogrenciler degisik biraz ve hocanin tavirlari da ilgincti digerlerini gaza getirmek icin surekli beni ovuyor ve acik acik herkese siz gerizekalisiniz kapasiteniz belli enur sizin gibi degil falan diyordu. Kendince rekabet yaratmaya calisiyordu yani. Bana da her firsatta derece yapacagimi soyluyordu. Ama ygs bekledigimin cok cok altinda geldi. Ben simdi ordaki hocama karsi borclu hissediyorum derece yapamadim ve sonucta oraya ucretsiz gittim. normalde gercekten cok yuksek fiyata ders veriyor ve cok iyi bir hoca.
Ygsden sonra aradi acmadim cunku cok utaniyorum daha kac yaptigimi bile bilmiyor hic konusmadik. Simdi lys icin derse ihtiyac duyuyorum oraya gitmem gerekiyor ama cok cekiniyorum. Hem kotu yaptigim icin hem de hocanin tavirlarindan dolayi ordaki ogrenciler bana gicik oluyor o yuzden gitmek istemiyorum kotu bir tepkiyle karsilasmaktan korkuyorum.
Hocayla calissam 2 saatte halledecegim konu icin 1 haftadir ugrasiyorum. Ama dedigim gibi gitmeye de utaniyorum. Belki de kotu yaptigimi duyunca beni calistirmak istemez. Ne yapayim sizce lutfen bir seyler yazin
Ygsden sonra aradi acmadim cunku cok utaniyorum daha kac yaptigimi bile bilmiyor hic konusmadik. Simdi lys icin derse ihtiyac duyuyorum oraya gitmem gerekiyor ama cok cekiniyorum. Hem kotu yaptigim icin hem de hocanin tavirlarindan dolayi ordaki ogrenciler bana gicik oluyor o yuzden gitmek istemiyorum kotu bir tepkiyle karsilasmaktan korkuyorum.
Hocayla calissam 2 saatte halledecegim konu icin 1 haftadir ugrasiyorum. Ama dedigim gibi gitmeye de utaniyorum. Belki de kotu yaptigimi duyunca beni calistirmak istemez. Ne yapayim sizce lutfen bir seyler yazin