Gitmeyen 5 kilo"cuk"..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kulekedisi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
68
34
288
Adana
Üniversite dönemine kadar sağlıksız derecede zayıf bir genç kızdım. Boyum 168cm, o zamanlar 42 kiloydum. Sonrasında Istanbul a gittim. O zamana kadar annemin eli dışında yemek yememiştim, neredeyse her gün dışarıdan beslendim ve bir senede tam 20 kilo aldım. Çatlaklarım bile var. :)

Sonrasında uzuun bir dönem 55 57 civarında sabitlendim. Ancak şu an tekrar 61 kiloyum ve aslında vücuduma göre fazla bir kilo olmadığı için vermekte çok zorlaniyorum.

Hedefim yine 55 57 arası sabitlemek. Yaza düğünüm var bi de Allah izin verirse.

Neler yapıyorum?

Şu iki hafta tam olarak başlamadım. Yalnızca vücudumu alıştırdım. Yemeyi çok seven birisiyim. Inanın benim yerimde başkası olsa 80 kiloyu görürdü. Canımın istediği şeyleri kısarak başladım. Tatlı ve kola başta olmak üzere. Son iki gündür de tam anlamıyla dikkat ediyorum.

Kola ve tatlı olmayacak.
Çay kahveyi zaten şekersiz içiyorum o açıdan rahatım.
Arada masum gibi görünen atıştırmalıklar bana hiç yaramıyor onları keseceğim. Canım çok bir seyler atistirmak isterse domates salatalık yiyecegim.
Haftada 2 gün nişanlımla buluşuyoruz. Bu yüzden o günler mecbur dışardan yiyeceğim için diğer günlerde kaçamak yapmamam gerekiyor.
Spor ancak haftada 1 gidebiliyorum. Ama ağırlık vs. çalisiyorum.
Kahvaltı yapmıyorum, onu yapmam gerek farkındayım. Yoksa öğlen yemeğe saldırıyorum.
Açlık krizi yaşamamak için ara öğün yapacağım ama sanki ara öğün yapınca diyet yapmıyormuş gibi hissediyorum..

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Yine düzenlerim buraları. Her gün neler yaptığımı paylaşacağım. Görüşmek üzere.

20.02.2019

Sabah: Kahvaltısız bir şekilde işe gittim, sadece şekersiz nescafe içtim.

Arada 1 fincan papatya çayı (şekersiz)

Öğlen: karnabahar salatası + 3 kaşık yoğurt + çeyrek kepekli ekmek + turşu

Öğlen sonrası 1 fincan papatya çayı (şekersiz)
Sade Türk kahvesi

Akşam yemeği: 4 tane küçük içli köfte + ayran

Geceyi de bol su içerek kapatacağım. Çay içesim var ama şu sıralar fazlaca kansızlık belirtisi gösterdiğimden azaltmaya çalışacağım. Sadece bitki çayı içmek istiyorum, onu da minimum seviyede. İyi geceler. :KK15:

21.02.2019

Sabah: Kahvaltısız bir şekilde işe gittim, sadece şekersiz nescafe içtim.

Arada 1 fincan papatya çayı (şekersiz)

Öğlen: etli kurufasulye + 3 kaşık yoğurt + bir parça kepekli ekmek + turşu

Öğlen sonrası 1 fincan papatya çayı (şekersiz)

Akşam yemeği: Dışarıda yendi + şekersiz kola

Bugün yemeği dışarıdan yediğim için fazlaca şişkinlik hissediyorum. Yarın bu durumu dengelemem lazım. İyi geceler.. :kk77:

Selam kızlar. Cuma günü annem İstanbul'a gitti. O yokken diyet daha kolay olur, doğru dürüst yemiyorum diye azar işitmem diyordum ama tam tersi oldu. Çok mutsuzum. Diyet miyet yalan oldu. Ev öğrenci evine döndü pizzalar, makarnalar fora. Ertelesem mi bilemiyorum.. 15 gün daha yok annem. Tek olsam bir şekilde devam ederdim ama babam da evde :) Ondan sebze haşlaması yemesini bekleyemeyeceğim için.. bilemiyorum.. :D Ay inşallah toparlarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X