Gitmeyen misafir

Ben anlamıyorum, buraya derdinizi yazıyorsunuz. İnsanlar da çareler bulmaya çalışıyorlar, önerilerde bulunuyorlar. Ama konu sahipleri hiçbir şey duymamış gibi onu yapamam, bunu yapamam diye sürekli bahaneler üretiyorlar. Madem hiçbir şey dinlemeyeceksiniz, şikayet etmeyin. Düşük tehlikeniz varmış, mutlaka yatın diyor herkes, konu sahibi bunu tamamen duymazlıktan geliyor. Bu kadar pasif olmayın Allah aşkına. Olacaksanız da sadece şikayet edeceğim ama bunu düzeltmek için hiçbir şey yapmak istemiyorum diye konunun altına ekleyin bir zahmet. Kimse boşuna yorulmasın.
Yav ben ne yazdım ki buraya. Yatamam mı dedim , ya da evden gönderemem mi dedim.herkesin yorumunu dikkatle okuyorum ben. Pasif oldugumu nerden çıkardınız. Aptal mıyım ben bebegimi tehlikeye atayım. ? En az senin kadar uyanık bi insanımdır merak etme. Ilk defa yorum yazdın bu asabiyet niye. Zorlamı yazdırdık anlamıyorum

Kızlar merhaba.
Ben cıddi darlanıyorum artık. 1 aydir 24 yaşında görümcem var o bende.4 'ayda bundan önce ablasında kaldı. Böyle geziyo boş boş.kpss çalışıyo şimdi bizde. Ben de 3 'aylık hamileyim hergün yemek yapiyorum.eşim de kardeşine git diyemiyo ama bana yardım ediyo eşim evi súpürüyo camasır asıyo. Ama ben onun çenesinden yıldım. Herseyi ablasına anlatıyo hiç özelimiz kalmadı. Benle dr kontrollerine bile geldı .eşim ben o ücümüz gttik. Esimle kac kere konustum cok bunaldım artık misafirden diye iyi o zaman senin de kimsen gelmesin diyo bana.ciddi bunaldım.arada sıkışıp kaldim. Sessizce aptal aptal bekliyorum. Dúşünün eşim çamasır asıyo ; o abi cmasır mı asıyon seni anneme söyliycem diyo bana duyurarak.abisi de gülüyo geçiyo .dedim kardesin otursun sen çalış. Ama gene kötü gelin benim.
En iyisi kpss kazansın diye dua edin de gitsin başka bir yere atanırsa gider bi tek 😅

yahu direkt git diyemiyosanız bile davranışlarınızla suratınızla belli edin. tersleyin muhabbet etmeyin konuşmayın güler yüz göstermeyin. yatın dinlenin iş buyurun o ders çalışırken son ses müzik açın. sinir oluyorum böyle yüzsüz insanlara. bunlar nezaketten ne anlar aynı dili konuşacaksın sen de yüzsüz olacaksın anca öyle baş edilir
Eşimle oturup cay muhabBet ederken ayrı takılıyoruz gerekmedikce konusmuyoruz .şunu yap bunu yap diyorum. Eşim daha uzun durarsa sıkıntı ben çözcem diyo ama sanmıyorum .
Konu sahibi ne yaptin? Gelisme var mi? Nasil davraniyosun rahat ettirmemeye basladin mi?

Eşimle oturup cay muhabBet ederken ayrı takılıyoruz gerekmedikce konusmuyoruz .şunu yap bunu yap diyorum. Eşim daha uzun durarsa sıkıntı ben çözcem diyo ama sanmıyorum .
Sen elinden geldigince istemedigini belli et. Hic gulme yüzüne hic muhabbet etme artik cok sıkıldığını hissettir. Ofla pufla. Ac muzigini dinle ders calismak icin uygun ortam olmadığını anlasin. Is buyur. Açık açık soyleyemiyosan boyle yap. Ben görümceme bu sekil davranmasaydim varya evimden cikmazdi oyle bi kiz. Hep abisine geleyim sizde ders calisayim falan diye ağzını ariyodu abisinin artik yapmiyo. Simdi sadece sehirde isi olursa ve kalmasi gerekirse 1 gunden fazla kalmiyor. Hatta biz onla cok tartisma yasadik aramiz hic iyi degil buna rağmen hala yuzsuz gibi gene gelir ara sira. En son geldiginde esime dedim ben onla cati altinda durmak zorunda degilim yeter artik dedim annemlere gidip kaldim ertesi gün o gidince geri geldim. Yani tepki koymak sart

Kızlar merhaba.
Ben cıddi darlanıyorum artık. 1 aydir 24 yaşında görümcem var o bende.4 'ayda bundan önce ablasında kaldı. Böyle geziyo boş boş.kpss çalışıyo şimdi bizde. Ben de 3 'aylık hamileyim hergün yemek yapiyorum.eşim de kardeşine git diyemiyo ama bana yardım ediyo eşim evi súpürüyo camasır asıyo. Ama ben onun çenesinden yıldım. Herseyi ablasına anlatıyo hiç özelimiz kalmadı. Benle dr kontrollerine bile geldı .eşim ben o ücümüz gttik. Esimle kac kere konustum cok bunaldım artık misafirden diye iyi o zaman senin de kimsen gelmesin diyo bana.ciddi bunaldım.arada sıkışıp kaldim. Sessizce aptal aptal bekliyorum. Dúşünün eşim çamasır asıyo ; o abi cmasır mı asıyon seni anneme söyliycem diyo bana duyurarak.abisi de gülüyo geçiyo .dedim kardesin otursun sen çalış. Ama gene kötü gelin benim.
Vay arkadaş benim kardeş Bütün işi geline yaptırıyor diye ablası (ben) ve annem demediğimizi bırakmıyoruz kızın dediğine bak ya evlensin o zaman tüm işi kendi yapsın

anlamiyorum ki ben, kendi evinde kendi yuvanda bu kadar huzursuzsun, ama agzini acipta bisey demiyorsun.
hangi kv görümce elti surat asmakdan anlamis ki seninki anlasin?
desene sen daha ne kadar kalmayi planliyorsun, bu gidisle ben evi terk edicem diye. bu kadar mi kendine yada esine yada evliligine güvenmiyorsun?

Gelin hanımdan çok abisinin evi diye kendini ev sahibi olarak görüyordur. Eşi de pasif kaldıkça daha çok ezerler konu sahibini. Açık açık söylemeli ama eşi destek çıkmazsa görümce senden çok benim evim diye kapıyı gösterebilir.

olacagina bak sen, alacagi cevap sen kimin evinden kimi kovuyosun burasi benim abimin evi dicek.
bi konu daha var, ailecek kadinin arkasindan planlae programlar yapilmis, kadina da tek secenek olarak bu sekilde yasanacak denmis ki konu sahibi her defasinda bizde kalamaz görümce demesine ragmen. sonuc: kadin evini terk etti bugün.

olacagina bak sen, alacagi cevap sen kimin evinden kimi kovuyosun burasi benim abimin evi dicek.
bi konu daha var, ailecek kadinin arkasindan planlae programlar yapilmis, kadina da tek secenek olarak bu sekilde yasanacak denmis ki konu sahibi her defasinda bizde kalamaz görümce demesine ragmen. sonuc: kadin evini terk etti bugün.
Evet Asel adında üyenin konusu değil mi ? Arada girip bakıyorum ne yaptı diye ama cevap yazmadı.

Bu erkekler hâlâ aileleri ile yaşama merakındalarsa ne diye evleniyorlar kadınların hayatlarını da mahvediyorlar.😠

Evet Asel adında üyenin konusu değil mi ? Arada girip bakıyorum ne yaptı diye ama cevap yazmadı.

Bu erkekler hâlâ aileleri ile yaşama merakındalarsa ne diye evleniyorlar kadınların hayatlarını da mahvediyorlar.😠
[/QUOTE

evet o konu bende takipdeyim.

bende anlayamiyorum bu düsünceyi. cok pis bir zihniyet gibi geliyor bana, anam babam yani basimda olsun gece oluncada gönlümü eyleyecek biri olsun ha yemekde yapsin temizlikde yapsin camasirimda yikasin, aileme kül köle olsun.

bu konuda tek suclu kadin, diger arkadas gibi sert ve ciddi tepkiler koymazsa görümcede gelir kayinda gelir kv de kp de gelir. didisin didisina kadar laf söz sahibi olur herkes.

ben olsam fırsat bu fırsat öyle olmaz böyle olur diyerekten her isi ona yıkar kocamla her gün gezmeye giderdim😂 laf derse ee yalniz kalmak lazim biz evliyiz derdim😂

Kızlar merhaba.
Ne zmn gideceği için bi tarih var mı ? Siz yine se köt davranmayın eşinizin kardeşi sonuçta çok kırıldığınız noktalar varsa açık açık konuşmalısınız bence

Back
X