• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gitsem mi bilemedim..

kalmer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
299
17
118
kızlar bişey danışıcam.görümcemin kızı cumartesi günü okumak için başka bir ile gidecek.bu alşamda küçük caplı bi toplantı yapılacak kızkıza yani diğer görümcelerim,benim de tanıdığım bikaç komşuları felan.biz de eşimle bu görümcemin bi densizliği yüzünden kapıştık.doğal olarak görümceme öfkeliyim ve gitmek istemiyorum ama kızını da çok severim o da beni sever ama gitmek içimden gelmiyor açıkçası.şimdi ben gururumu bi kenara bırakıp kız için gitmelimiyim yoksa huzursuz olacağımı bildiğim için gitmemelimiyim.bi akıl verin...

Mevzu kız ile alakalı olduğu için onun hatırına gitmeniz lazım bana kalırsa .Sonuçta evden uzun süreliğine ayrılacak .Kadınlar günü olsa gitmeyin derdim .

giderseniz büyüklüğünüzü ispatlarsınız , gitmezseniz de haklıyken haksız duruma düşersiniz. üniversite demek bir nevi gurbet demektir Allah yardımcısı olsun ve Allah korusun ama başına bi hastalık , bela gelirse vicdan azabı çekmeyin derim.

Gidin bence sonuçda aklı başında bir yetişkin annesiyle aranızda geçenlerle kızın ne ilgisi var

Tartıştığın kişi görümce bile değil. Görümce sadece sebep. Toplanılma sebebi de kız. Gitmemek için sebep? Yok.

Kızın hatrına gidin bence birbirinizi severmişsiniz nede olsa yengesisiniz

ben olsam ben de giderdim kızın hatırı için...
hatta küçük bir hediye bile götürebilirsiniz..
sevdiği bir pasta falan da olabilir..

hediyenizi de alıp gidin bence
mesafenizle de niçin orda olduğunuzu yansıtır dönersiniz

Çağırdılarsa gidin, çağırmadılar ise gitmeyin..

kızlar bişey danışıcam.görümcemin kızı cumartesi günü okumak için başka bir ile gidecek.bu alşamda küçük caplı bi toplantı yapılacak kızkıza yani diğer görümcelerim,benim de tanıdığım bikaç komşuları felan.biz de eşimle bu görümcemin bi densizliği yüzünden kapıştık.doğal olarak görümceme öfkeliyim ve gitmek istemiyorum ama kızını da çok severim o da beni sever ama gitmek içimden gelmiyor açıkçası.şimdi ben gururumu bi kenara bırakıp kız için gitmelimiyim yoksa huzursuz olacağımı bildiğim için gitmemelimiyim.bi akıl verin...

Git ama görümcene resmi ol...

Kızın hatrına gitmelisin, sana çok gücenir sonra. Annesi yüzünden kızı cezalandırma derim.

Back
X