- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 865
- 123
- Konu Sahibi herdaimumutlu
Hanımlar sizin fikirleriniz benim için cok önemli o yuzden yorumlarinizı eksik etmeyin lütfen.Şimdi benim 2. kuşaktan amrabam bi kuzenim var annemin amcasinin oglunun kızı.Pek gidip gelmemiz yok anca bi dügün dernek olursa gorüşürüz.Hatta düğününe gidememistim hastanede yatiyordum o zamanlar sonra da öyle kaldi işte dedim ya göruşmemiz yok pek.Fakat sosyal medyada instagram vs. surekli bi like ve yorumlaşma söz konusu günümüz akrabaliklari iste o benim kizima yorum yazar ben onun kizina,sonra bi ara bi fikir alisverisi yaptik yazistik internetten buyur gel filan dedi bende onu buyur ettim gelirim filan dedim.Onun kızı benimkinden büyük 1.5 yaşında,dedim bi gidiyim o kadar sosyal medyada dibdibeyiz.Msj yazdim yarin bi uğricaktik sana musaitsen dedim normalde bicir bicır yazisan kız sadece tamam buyurun gelin yazmış,ben de ogleden sonra kahveye gelicez bir hazırlik yapma dedim oda sadece gulen yuzlü bi emoji yollamış.Arkadaşlar ben fazlaca gururlu ve birazda pimpirikli birisiyim garipsedim açikçasi yani kücük bebeğim ve annemle gidecektim kizı içinde para verecektim adettendir diye ama bütün hevesim kactı.Gitmesem diyorum ne diyeceğim peki? bi akıl verin lutfen
Son düzenleme: