• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitsem mi? Gitmesem mi?

herdaimumutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
1.055
865
123
Hanımlar sizin fikirleriniz benim için cok önemli o yuzden yorumlarinizı eksik etmeyin lütfen.Şimdi benim 2. kuşaktan amrabam bi kuzenim var annemin amcasinin oglunun kızı.Pek gidip gelmemiz yok anca bi dügün dernek olursa gorüşürüz.Hatta düğününe gidememistim hastanede yatiyordum o zamanlar sonra da öyle kaldi işte dedim ya göruşmemiz yok pek.Fakat sosyal medyada instagram vs. surekli bi like ve yorumlaşma söz konusu günümüz akrabaliklari iste o benim kizima yorum yazar ben onun kizina,sonra bi ara bi fikir alisverisi yaptik yazistik internetten buyur gel filan dedi bende onu buyur ettim gelirim filan dedim.Onun kızı benimkinden büyük 1.5 yaşında,dedim bi gidiyim o kadar sosyal medyada dibdibeyiz.Msj yazdim yarin bi uğricaktik sana musaitsen dedim normalde bicir bicır yazisan kız sadece tamam buyurun gelin yazmış,ben de ogleden sonra kahveye gelicez bir hazırlik yapma dedim oda sadece gulen yuzlü bi emoji yollamış.Arkadaşlar ben fazlaca gururlu ve birazda pimpirikli birisiyim garipsedim açikçasi yani kücük bebeğim ve annemle gidecektim kizı içinde para verecektim adettendir diye ama bütün hevesim kactı.Gitmesem diyorum ne diyeceğim peki? bi akıl verin lutfen

Son düzenleme:
Bence git istemese müsait değilim derdi onun davranışlarına göre mesafe koyarsiniz...
annemde öyle diyor bi yarim saat oturur kalkariz diyor ama takintili birisiyim işte tutumu pek hoşuma gitmedi.Küçük bebekle dışarı çıkmak cok zor zaten o zahmete degmez gibi geldi :/

Banada dogrusu biraz tuhaf geldi sanki nede hazirliklisin ne yapalim bari yalanciktan bir gülücük atayim gibisinden,
davet eden biri buyur gel zahmetimi felan olur der .. gidin yinede artik demissiniz vede görün, belkide
yanilmissinizdir anlarsiniz böylece ve birdaha gidip gitmiyeceginize buna göre karar verirsiniz .

Banada dogrusu biraz tuhaf geldi sanki nede hazirliklisin ne yapalim bari yalanciktan bir gülücük atayim gibisinden,
davet eden biri buyur gel zahmetimi felan olur der .. gidin yinede artik demissiniz vede görün, belkide
yanilmissinizdir anlarsiniz böylece ve birdaha gidip gitmiyeceginize buna göre karar verirsiniz .
hahh aynen öyle biri bana hazırlik yapma filan dese olurmu canim buyur gel bi cay iceriz sen orasini boşver filan yazarım bu millet bi tuhaf ya kime yakinlik gostersem pisman oluyorum

hahh aynen öyle biri bana hazırlik yapma filan dese olurmu canim buyur gel bi cay iceriz sen orasini boşver filan yazarım bu millet bi tuhaf ya kime yakinlik gostersem pisman oluyorum

Aynen valla insanlar c0k tuhaf olmus hemde davet eden kendisi .. hic karsidaki kirilcakmi alincakmi düsünceleri yok
artik demissiniz hemde biraz kibar olsaymis keske.. bence yinede gidin

Gitmelisin,çünkü haber vermişsin artık. Belki senden sonra başka bir program oldu,onu reddetti.
Yerinde olsam hiç kimseye kendim teklif etmezdim ev ziyareti için.
Çok anlamsız ve gereksiz bence.

Gitmelisin,çünkü haber vermişsin artık. Belki senden sonra başka bir program oldu,onu reddetti.
Yerinde olsam hiç kimseye kendim teklif etmezdim ev ziyareti için.
Çok anlamsız ve gereksiz bence.
Aslında tam olarak kendim teklif ettim denemez yazışırken surekli bi goruşelim buyurun gelin durumu soz konusu,daha 1 hafta once yazistık buyur etti beklerim dedi bende gelicem canim mutlaka dedim.Herkesin akrabalik iliskileri farkli mesela teyzemler olsun filan biz davet beklemeyiz gitmeden bi gün once filan gelmek istiyoruz diye haber veririz

Back
X