• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitsem mi? Gitmesem mi?

Herkes her an telefonda mesaj yazacak durumda mi?
Musaitim buyurun gelin yazmis.
Hani baska ne yazmaliydi.
Birisi bana sana gelecegim su gun derse buyur gel yazarim sadece. Cosmam yani ayy ciddi misin cok sevindim gelecek olmana vs vs.bu sekilde mi bekliyordunuz cevabi

Herkes her an telefonda mesaj yazacak durumda mi?
Musaitim buyurun gelin yazmis.
Hani baska ne yazmaliydi.
Birisi bana sana gelecegim su gun derse buyur gel yazarim sadece. Cosmam yani ayy ciddi misin cok sevindim gelecek olmana vs vs.bu sekilde mi bekliyordunuz cevabi
Neden anlamak istemiyorsunuz yada gerçekten ben anlatamadım.Bu bayan normalde int. ortamında gayet bıcır bıcır,her fotonuzun altına yorumlar yazan ve oldukça samimi bi profil çizen birisi geçen hafta yine int. yazıştık kızlarımızla ilgili fikir alışverişinde bulunduk ardından kendisi beni buyur etti artık görüşelim fian diye bende çağırdım oda ablamı da alır gelirim filan dedi bende önümüzdeki hafta gelirim yüz yüze sohpet ederiz dedim okeyleştik.Elbette ki çok sevindiiimm yuppiii demesini beklemiyorum sadece normalde benimle olan yazışmalarından çok farklı cevaplar verdi bende kimseyle zoraki samimilik kuracak birisi değilim ha ilk niye ben gitmek istedim kendisi benim kınam olsun düğünüm olsun gelmişti ben rahatsızlığımdan dolayı onunkilere gidememiştim bir telafisi olsun dedim ama sonra pişman oldum konu bu

1,5 yaşında çocukla kızcağız zaten kahveden başka ne yapabilir.zahmet olmaz falan gibi bişi dese hazırlık yapması lazım.sizin bebeğinizden daha zor ayaklanmış bebekle misafire hazırlık yapmak.belki evi dağınık ancak evini toparlayacak.haber veren sizsiniz, zahmet etme diyen sizsiniz aldığınız cevaptan memnun olmadınız diye gitmekten vazgeçmeniz olmaz.

1,5 yaşında çocukla kızcağız zaten kahveden başka ne yapabilir.zahmet olmaz falan gibi bişi dese hazırlık yapması lazım.sizin bebeğinizden daha zor ayaklanmış bebekle misafire hazırlık yapmak.belki evi dağınık ancak evini toparlayacak.haber veren sizsiniz, zahmet etme diyen sizsiniz aldığınız cevaptan memnun olmadınız diye gitmekten vazgeçmeniz olmaz.
öyle bir diyorsunuz ki sanki kendimi zorla davet ettirmisim napiyim geçen haftaki yazismalari mi ekliyim buraya:olamaz: normalde çok farklı şekilde iletişim kurduğum kişiden aldığım karsilık beni rahatsiz etti.Beni tanisanız zaten boyle bir yorum yapmazsiniz ama yine de teşekkür ederim

Bence sizin düğününüze gelmiş birine siz de bir iade-i ziyaret yapmalısınız ve ziyaretten bir gün önce haber vermek çok geç. Belki sizi güzel ağırlamak istiyordu ve alışveriş yapması gerekiyor ama vakti yok yada o sirada bebeğin bakımına yardim edecek birini bulması gerekiyor vs. Bir sürü şey olabilir isteksizlik olarak düşünmeyin ve yarim saat de olsa gidin bana kalirsa. Gitmezseniz samimi bir diyalog olmayacak aranızda ve soğukluk girecek

Bazi insanlar laf olsun diye der buyrun beklerim goruselim edelim filan.ha sen davet etsen kosa kosa da gelirler.ama sen gidecek oldun mu bin bir turlu bahane.cok var cevremde boyle tanidigim.sizin akraba yine buyrun demis bence gitmelisin.istemese bi bahane uydururdu.ama soyle bir sey var; ben de az cok merhabam oldugu herkese buyrun beklerim derim. cok gelmesini istedigimden degil de adetten diye herhalde:)bana diyenleri de cok samimiyetim yoksa oyle algilarim.

Belki seni yalnız bekliyordu sonuçta yaşlar yakın farklı bir muhabbet umuyordu. Annenle birlikte gidiyor olmana bozulmuş olabilir mi?

Bence sizin düğününüze gelmiş birine siz de bir iade-i ziyaret yapmalısınız ve ziyaretten bir gün önce haber vermek çok geç. Belki sizi güzel ağırlamak istiyordu ve alışveriş yapması gerekiyor ama vakti yok yada o sirada bebeğin bakımına yardim edecek birini bulması gerekiyor vs. Bir sürü şey olabilir isteksizlik olarak düşünmeyin ve yarim saat de olsa gidin bana kalirsa. Gitmezseniz samimi bir diyalog olmayacak aranızda ve soğukluk girecek
haftasonu yazıştık bu hafta gelmek istiyoruz müsaitsen diye oda hangi gün isterseniz gelin 1 gün önce haber ver yeter dedi.Bende zaten düğününe gidemedim diye bi düğün dernek olunca karşılaşıyoruz mahçup oluyorum diye gitmek zorunda hissettim kendimi

Bazi insanlar laf olsun diye der buyrun beklerim goruselim edelim filan.ha sen davet etsen kosa kosa da gelirler.ama sen gidecek oldun mu bin bir turlu bahane.cok var cevremde boyle tanidigim.sizin akraba yine buyrun demis bence gitmelisin.istemese bi bahane uydururdu.ama soyle bir sey var; ben de az cok merhabam oldugu herkese buyrun beklerim derim. cok gelmesini istedigimden degil de adetten diye herhalde:)bana diyenleri de cok samimiyetim yoksa oyle algilarim.
ya ayak üstü denir öyle biliyorum ama öyle dese anlardım yani bizim yazişmamız artık görüşelim kaynaşalım tarzındaydı

Hanımlar sizin fikirleriniz benim için cok önemli o yuzden yorumlarinizı eksik etmeyin lütfen.Şimdi benim 2. kuşaktan amrabam bi kuzenim var annemin amcasinin oglunun kızı.Pek gidip gelmemiz yok anca bi dügün dernek olursa gorüşürüz.Hatta düğününe gidememistim hastanede yatiyordum o zamanlar sonra da öyle kaldi işte dedim ya göruşmemiz yok pek.Fakat sosyal medyada instagram vs. surekli bi like ve yorumlaşma söz konusu günümüz akrabaliklari iste o benim kizima yorum yazar ben onun kizina,sonra bi ara bi fikir alisverisi yaptik yazistik internetten buyur gel filan dedi bende onu buyur ettim gelirim filan dedim.Onun kızı benimkinden büyük 1.5 yaşında,dedim bi gidiyim o kadar sosyal medyada dibdibeyiz.Msj yazdim yarin bi uğricaktik sana musaitsen dedim normalde bicir bicır yazisan kız sadece tamam buyurun gelin yazmış,ben de ogleden sonra kahveye gelicez bir hazırlik yapma dedim oda sadece gulen yuzlü bi emoji yollamış.Arkadaşlar ben fazlaca gururlu ve birazda pimpirikli birisiyim garipsedim açikçasi yani kücük bebeğim ve annemle gidecektim kizı içinde para verecektim adettendir diye ama bütün hevesim kactı.Gitmesem diyorum ne diyeceğim peki? bi akıl verin lutfen

Ben çok inceyim,gururluyum demişsiniz ama gelecez diyerek gitmemeniz kaba bir davranış olur.Siz kendinize yakışanı yapın ve gidin.Hem böylece samimiyetini de görmüş olursunuz.Eğer samimi gelmezse ne reelde ne de sosyal medyada işiniz olmaz.Aksi halde hep aklınızı kurcalayacak çünkü dediğiniz gibi çok pimpiriklisiniz.

Doğrudur,biz aynı semtteyiz ve ananemin yan binasinda oturuyorlar bu sebeple tanısıklığımız var ama baba tarafından 2. kuşak kimseyi bende tanımıyorum sizin gibi.
semti birak canim ben 50000 nufuslu kucuk sehirde buyudum. yine de akrabalarimi bilmem. neyse bana garip geldi durumunuz. rahatsiz ediyoesa gorusmeyin olsun bitsin

Back
X