Gitsem mi Gitmesem mi ?

supankle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
71
14
28
Kızlar ben Üniversite ilk yerleşmede yerleşemedim :KK43: şimdi tekrar tercih yapacağım meslek lisesi çıkışlıyım maliye ye geçiş yapmak istiyorum ama kendi şehrimde okumak istemiyorum konya beyşehiri istiyorum ama annem gitmemmi hiç istemiyor ama ben çok istiyorum gitmek yalnız gitsem mi gitmesem mi bilemiyorum. Sizce Ne yapmalıyım ?

Konu egitimin oldugunda dogru karari vermene hic bi zaman 2. 3. Sahislar engel olmasin tercihini sen yap yanlis bir secimde olsa bu senin secimin olmali ne annenin ne babanin sadece senin

önlisans için gidecekseniz değil mi? kendi ilinizde var ama siz farklı bir il istiyorsunuz sanırım.

Konu egitimin oldugunda dogru karari vermene hic bi zaman 2. 3. Sahislar engel olmasin tercihini sen yap yanlis bir secimde olsa bu senin secimin olmali ne annenin ne babanin sadece senin
öyle evet ama işte annem aglıyor felan dayanamıyorum ona ragmen gitmek istiyorum

aynen evet öyle istiyorum
ailenizin maddi durumu nasıl ?
siz bilirsiniz ama ben önlisans için şehir dışında okumayı pek doğru bulmuyorum.
önlisans için dememin sebebi, hemen hemen herkes kendi iline yerleşebiliyor çünkü..

aile okuma demiyor.. dizimizin dibindeki ünide oku diyor..

ailenizin maddi durumu nasıl ?
siz bilirsiniz ama ben önlisans için şehir dışında okumayı pek doğru bulmuyorum.
önlisans için dememin sebebi, hemen hemen herkes kendi iline yerleşebiliyor çünkü..
çok şükür iyi yani ama bn ünv. okuyacaksam eger kendi şehrimi istmyrm ki çünkü burda okursam sabah iş akşam okul ordan ev lise hayatım gibi olacak ondan

bence de oku ama ortak bir karar alın anne baba rızası olmadan yapılan işlerden de pek hayır gelmiyor.

bence de oku ama ortak bir karar alın anne baba rızası olmadan yapılan işlerden de pek hayır gelmiyor.
öyle evet ama bnm annem çok abartıyor babam bşy demiyor anneme kalsa bni burda bile okula göndermeyecek ben ilk olunca tabi zor oluyor ama işte

X