• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitsem mi ?

Ben, bebeğim doğduğundan beri kapı kapı geziyorum valla.
En azından başka yerde sevme bahanesiyle 3-5 dk insanlarda uslu duruyor, bu da bana kalabalıksak 20 dk dinlenme fırsatı sağlıyor.:halay:
Tabi peşinde koşabilecek, oturmamayı ve bir bardak çayı dahi bitirememeyi göze alabileceksiniz gidin.
Aksi halinde diğer misafirlere ve ev sahibine zulüm olur.
Maşallah :D Ben razıyım koşturmaya da. Eşimin fevri hareketinden çekiniyorum. Ama konuşcam. Dikkat et dicem. Bir daha gidemem dicem. İnşallah halden anlar.

Merhaba bayanlar, bu akşam eşimin arkadaşının evine davetliyiz. 5 aile falan alacak galiba. Çok kalabalık. Benim oğlum 26 aylık. Rahat edebilir miyim orada bilemiyorum. Birkaç çocuk gelecekmiş. 6 -8 ve 14 yaşlarında. Gitmeli miyim sizce? Eşim gitmek istiyor. Bu arada ilk kez gidecegim. Cocugumla yabancı birinin evine neredeyse hiç gitmedik.
davet eden kişi 26 aylık cocugunuz oldugunu bılıyordur değil mi?
davet edıldıysenız gtmenız gerekır

benımde 1,5 yaşında (18 aylık :) ) kızım var her yere gidiyorum kısıtlamıyorum da takıbımı yapıyorum. kendinden buyuk özellıkle abilerle çok güzel anlaşıyor. eşiniz madem o kadar fevri bi zahmet kendi ilgilensin ama çocuga kaç yaşında olursa olsun gerızekalı gibi ithamlarda bulunmak yanlış bence eşiniz önce kendi gelişim kitapları okusun nasıl davranacağını öğrensin :(

Artık bebeğiniz büyümüş kalabalık ortamlara girmeye alışmalı hatta bebeklikten alışmalı ki gittiğinde huysuzluk yapmasın yadırgamasın ve sosyalleşsin paylaşımcı olsun koruyalım derken kötülük yapıyoruz aslında o gırgır şamatada eğlenir inşallah.

Artık bebeğiniz büyümüş kalabalık ortamlara girmeye alışmalı hatta bebeklikten alışmalı ki gittiğinde huysuzluk yapmasın yadırgamasın ve sosyalleşsin paylaşımcı olsun koruyalım derken kötülük yapıyoruz aslında o gırgır şamatada eğlenir inşallah.
Haklısınız. İnşallah iyi geçer aksam.

benımde 1,5 yaşında (18 aylık :) ) kızım var her yere gidiyorum kısıtlamıyorum da takıbımı yapıyorum. kendinden buyuk özellıkle abilerle çok güzel anlaşıyor. eşiniz madem o kadar fevri bi zahmet kendi ilgilensin ama çocuga kaç yaşında olursa olsun gerızekalı gibi ithamlarda bulunmak yanlış bence eşiniz önce kendi gelişim kitapları okusun nasıl davranacağını öğrensin :KK43:
Biraz zor canım o. Oku derim okumaz. Çocukla ilgili kavga ettiğimiz konuları duysan :) hatta bir konu vardı ki ailesi neredeyse beni gelinlikten Red edeceklerdi. Hayırlısı inşallah. Ben her zaman öneriyorum ona. Kendi okuduğumu ona da yolluyorum okusun diye.işte böyle.

Biraz zor canım o. Oku derim okumaz. Çocukla ilgili kavga ettiğimiz konuları duysan :) hatta bir konu vardı ki ailesi neredeyse beni gelinlikten Red edeceklerdi. Hayırlısı inşallah. Ben her zaman öneriyorum ona. Kendi okuduğumu ona da yolluyorum okusun diye.işte böyle.
madem okumuyo karışmasında çocuğun pskolojısını etkilemesin sevgisini versin çeksin elini dilini baskılayıcı babayla çocuğu zaten konuşturmaza

davet eden kişi 26 aylık cocugunuz oldugunu bılıyordur değil mi?
davet edıldıysenız gtmenız gerekır
2 yaşında cocugumuz olduğunu biliyorlardır sanırım. Ama erkekler birbirlerini davet etmiş . Eşler sonradan dahil olmuş. Davet eden arkadaşın eşi biliyor mu onu bilmiyorum :)

Back
X