Gitsin kilocuklar!!! :D

sunmoon34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
37
6
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar..geçen sene bugünlerde sıkı bir diyete girip 93ten 62'ye inmiştim ..hatta başarı öyküsü de yazdım burada :D şimdi ise 77 kiloyum..sebebi ise sağlık sorunları yaşadım..bacaklarımda ve ayaklarımdan dolayı rahatsızlık yaşadım..bu yüzden spor da yapamadım yatakta yatmaktan çatladım diyebilirim ama şükür şimdilerde zorlamadan ufak ufak yürüyebiliyorum.. beni motive eden temel şey spor.ben geçen yıl kiloları spor yapmadan verdim ama sonrasında sağlıklı yaşama dair spora başladım ve spora aşık odum (spor dedimse yürüyüş yani) :D ama yaza doğru yüzmeye başlamayı düşünüyordum kısmet sağlık el verirse .sağlığım daha iyi olursa bütün gün bile spor yapabilirim ::D velhasıl ben daha iyiyim ve bu kiloları vermeye hazırım :D benim gibi kilo vermiş olup bazı nedenlerden dolayı tekrar yağlanmış arkadaşlar da bu akışa kapılıp kilolarına veda etmek isterlerse kapı açık :D yalnız katılmak isteyen arkadaşlara hatırlatayım. gelirken iradenizi de kolunuza takmayı unutmayın lütfen :D

Son düzenleme:
kilocukları göndermeye kararlıyım :D öğlene doğru kalktım kocaman bir greyfurt yedim yürüyüşümü de yaptım :16: yaşasın ince olmak :24:

günde 4-5 öğün yapıyorum şimdilik..arada 1 avuç badem sonra 160 gr konserve ton balığı (su içindekilerden) içine bol maydanoz ve zeytinyağı oh mis.. :56: öğün araları 20 dk yürüyüşümüzü de ihmal etmek yok tabi :46:

Son düzenleme:
geçmiş saatlerde yine
bir avuç badem
bir avuç kuru üzüm
ve bir elma
yedim
akşam yemeği olarak da
et sote ,
zeytinyağlı ıspanak ve
maydanoz ve havuçtan zeytinyağlı salata yaptım ve bugünü kapattım ama bir küçük çikolata alabilirim :D
bu kız zeytinyağlarını götürüyor nasıl zayıflayacak diyebilirsiniz ama ben yıllarca yağsız ot saman ne varsa yedim aç gezdim güçsüz halsiz düştüm ama tombikliğimden kurtulamadım... kronik bağırsak problemöeri de cabası.. ne zaman yağı hayatıma kattım bir şeyler doğru gitmeye başladı :D şimdi fazla yesem de zamanla azalır o biliyom ben :D incecik olalım!! :24:

günaydın..
4 küçük parça hindi eti
1kase yoğurt
dereotu
zeytinyağı

sabırsızım sabırsız bir an önce gitsin kilolar
bugün yediklerimi biraz daha azaltacağım

önce ve sonrası remimi koyacağım ünler tez gelsin! :52:

yaa tartıda 80 kilo .ıktım ben de 77yim sanıyorum :5:
nesfit aldım genelde onu yiyeceğim iki öğün
besin olarak yetersz ama dayanamıyorum zayıflamam lazım :30:
olacak oacak incecik olacağız :9:

20 dk yürüyüşümü yaptım ...genelde geç kalkıyorum e tabi geç yatıyorum..oruç tutmaya başladım kilo verme orucu.. benim yedikçe yiyesim geliyor.. insan tok olunca beyni de çalışamıyor..sadece akşama kadar su.ay kahve serbest..kalkınca yemezsem zaten acıkmıyorum da iştahım gidiyor .. bir de az yedin mi tamamdır... kardeşime small beden kıyafet aldırıyorum...asacağım onu duvara.. bana motivasyon olsun :9:

Son düzenleme:
kızlar 75-76 arası gidiyorum :24: biraz yavaş gidiyor muyum ne yine de şükür şükür..
yürüyüşü de aksatmamaya çalışıyorum :8:
hadi verelim şu kiloları :52:

bir daha o 77leri görmek istemiyoruuuum.. :52: dün menüde balık vardı bugün de et sote :56: ... öncelikle hedefim 69 sonra 65 sonra böyle böyle inecek :10: elma sirkemi ve bitki çaylarımı da ihmal etmemeye çalışıyorum

bende doğumdan sonraki kilolarımı vermek istyrm ama olmuyo tutamyrm boğazımı heleki tatlılarrrr....banada yardımedin nasıl veriyosunuz kilocuklarınızı :(( 10 kilo hedefim!!

bende doğumdan sonraki kilolarımı vermek istyrm ama olmuyo tutamyrm boğazımı heleki tatlılarrrr....banada yardımedin nasıl veriyosunuz kilocuklarınızı :(( 10 kilo hedefim!!

verirsin verirsin ..kendini motive edecek yazılar oku resimlere bak mesela..
tatlı meselesine gelince ben tam bir tatlı hastasıyım... tatlıyı tamamen kessen çok rahat edersin..bana öyle az tatlı yiyip kararında olmak doğru geliyor sonra akşama o zayıflama kararın uçmuş gitmiş kendini tatlı yerken buluyorsun..ne kadar uzaklaşırsan o kadar unutur beynin..ben ağzıma bile sürmüyorum kilo verme döneminde istediğim kiloya gelince ise aramıyor oluyorum misafirden misafire anca.. tatlı bağımlılık yapan bir şey beynim onu unutmadan tatlı yersem bu kararlıkta devam edemem..ayrıca günlük yürüyüşümü de yapıyorum.. yoktur ama zaten bebeğin bile senin evde hareketli olmanı sağlıyordur..senin bebeğin vardır belki yürüyüş yapma imkanın inan sen de verirsin.. inan..inanmaya çalış... üzülme..ama sana mutlaka sevdiğin yiyeceklerden biraz uzak durmanı öneriyorum..

gerçekten tam dediğiniz gibi gündüz gaza geliyorum işte sebze yemeler ara öğünler falan akşam olunca eşim çay istiyor yanına illaki bişeyler yer özellikle tatlılar!!!! bende dayanamıyorum :((( yapıcam mayısta kuzenimin nişanı var kesinlikle zayıflıycam ...özellikle içtiğiniz birşey varmı elma sirkesi,maydonoz suyu,zencefilli çay ....?

Back
X