Gitti bileziklerim

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Okuduğunuzda saçma gelebilir ama ben düşünmekten uyuyamiyorum . Ve cok üzgünüm.

Kısaca yazmaya çalışacağım. Eski eşim le ayrılma olayından sonra memlekete geldim yeni ev tuttum . Az ve öz eşya ile evimi kurdum yaklaşık 5 ay oldu. Maddi değeri olan iki tane altin bileziğim vardı. Bileziklerin birini sürekli takardım birini işte takilamayacak bir model olduğu için ve annem aldığı manevi değeri olduğu için kaldırdım takmıyordum .

Geçtiğimiz hafta çarşamba bileziğimi her zamanki yerine koydum sadece saatimi taktım. Cuma günü takmak istediğimde yerinde bulamadım.
Aklıma diğer bilezik geldi oda yok. Bambaşka bir yere koyduğum halde o da yok.

Bilgisayar televizyon diğer bijuteri takıları vs herşey var sadece ikisi yok.

Eve gelen misafir olmadi
Kapıyı hicbir zaman açık bulmadım
Çarşamba varken cuma bulamamak aklım almıyor
Evin altını üstüne getirdim yok.

Çok zor şartlarda almıştık gelinlik takılarım hep karşı tarafta kaldı. Bi ikisi vardı.
Çok üzgünüm 1 günde sanki yok oldu.

Nereye gitmiş olabilir böyle saçma sapan bir şekilde eşyası kaybolan var mi.
:/ :/

Polisi arasam ne diyecem 2 bilezik kayıp ne zaman kaybolduğunu bile bilmiyorum.

Okuduğunuzda saçma gelebilir ama ben düşünmekten uyuyamiyorum . Ve cok üzgünüm.

Kısaca yazmaya çalışacağım. Eski eşim le ayrılma olayından sonra memlekete geldim yeni ev tuttum . Az ve öz eşya ile evimi kurdum yaklaşık 5 ay oldu. Maddi değeri olan iki tane altin bileziğim vardı. Bileziklerin birini sürekli takardım birini işte takilamayacak bir model olduğu için ve annem aldığı manevi değeri olduğu için kaldırdım takmıyordum .

Geçtiğimiz hafta çarşamba bileziğimi her zamanki yerine koydum sadece saatimi taktım. Cuma günü takmak istediğimde yerinde bulamadım.
Aklıma diğer bilezik geldi oda yok. Bambaşka bir yere koyduğum halde o da yok.

Bilgisayar televizyon diğer bijuteri takıları vs herşey var sadece ikisi yok.

Eve gelen misafir olmadi
Kapıyı hicbir zaman açık bulmadım
Çarşamba varken cuma bulamamak aklım almıyor
Evin altını üstüne getirdim yok.

Çok zor şartlarda almıştık gelinlik takılarım hep karşı tarafta kaldı. Bi ikisi vardı.
Çok üzgünüm 1 günde sanki yok oldu.

Nereye gitmiş olabilir böyle saçma sapan bir şekilde eşyası kaybolan var mi.
:/ :/

Polisi arasam ne diyecem 2 bilezik kayıp ne zaman kaybolduğunu bile bilmiyorum.
Özellikle bileziği takmadiginiz gün çalışması enteresan misafir de gelmedi diyorsunuz. Belki hırsız diycem ama hırsız da etrafı toparlayıp gitmez ki. Bence evin içinde bir yerlerde ama siz nereye bırakınız hatirlamiyorsunuz iyice bir dusunseniz?

Özellikle bileziği takmadiginiz gün çalışması enteresan misafir de gelmedi diyorsunuz. Belki hırsız diycem ama hırsız da etrafı toparlayıp gitmez ki. Bence evin içinde bir yerlerde ama siz nereye bırakınız hatirlamiyorsunuz iyice bir dusunseniz?

Tamam taktiğin bilezik için haklı olabilirsiniz ama. 5 aydır aynı yerde sakladığım bileklik te yok yerinde

Bilezik konusunda çok hassasım çok üzüldüm. Sadece bileziklerin gitmesi de tuhaf acaba evin bi altını üstüne mi getirseniz.

Back
X