Saç Kesim Şekilleri Gitti canım lülelerim:'(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

masal5758

beni kategorize etme!
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
2.538
25
68
İstanbul
Benim saçlarımın dipleri düz uçları da bukle bukleydi.Köpük bile kullanmadan çok güzel dururdu.Sonra saç boyası,düzleştirici derken dalgalar bozulmaya başladı.Napsam eski haline döner acaba?
Bi de kullandığınız ürünleri de söylerseniz çok makbule geçer :)))

bi süre düzleştirici kullanma bence doğal haline bırak saçlarını bi de fön makinesiyle çok kurutma o da dalgaları engelliyor. Bolca köpükledikten sonra vigo yapmayı denesene bir de?

bi süre düzleştirici kullanma bence doğal haline bırak saçlarını bi de fön makinesiyle çok kurutma o da dalgaları engelliyor. Bolca köpükledikten sonra vigo yapmayı denesene bir de?

Düzleştirici çok zamandır kullanmıyorum zaten.Ama bende sinüzit var kurutmazsam baş ağrısından duramıyorum.Vigom da yok
Ama bi şey sorabilir miyim?Ben köpük de kullanmazdım gerek duymazdım ama şimdi dalgalar kötü olmaya açılmaya başladı sanki.Bi sürü köpük var elimde ama kıtır kıtır yapıyolar sanki.Ben mi yanlış aldım Allah aşkına.Hani saçı hiç ağırlaştırmayan ıslak durmayan.Yani saçta hiçbişey yok gibi duran bi köpük istiyorum çok şey mi istiyorum

köpüğü bi fıs kullan bi avuç bişey bide çok kuvvetli olmamasına dikkat et köpüğün. Bana da senin gibi bazen saçım iyi kurumadığı zaman dalgalarım açılmış gibi geliyor. Köpükle de alakalı biraz ıslak gibi olmayan köpükler tercih et ben taft ınkini kullanıyorum bide çok sıkmıyorum gayet normal oluyor saçımda katılaşmıyor.

Bende wellanın köpüğünü aldım beğenmedim.Down under şöyle iyi böyle iyi diye satıcı kız aklımı çeldi.O da istediğim gibi değil bi de taft alayım bari

Canımmm kıvırcıklarımı ben tam 4 sene yakmışım kavurmuşum. 4 sene boyunca HER sabah düzleştirdim sürekli lise boyuncaa. Onların güzelliğini farketmek için şans bile vermemiştim. Sonra bir gün 4 senenin sonunda liseden mezun olmama tam 1 ay varken yoruldum bıktım dedim niye yapıyorum ben bunu o gün attım düzleştiricimi.
Öncelikle en iyi bakım kesinlikle ölü saçlardan kurtulmak aldım elime makası saçlarımı iki yanıma aldım yaklaşık 4 parmak boyu kestim.
sonra uzun bir dönem haftada bir kez zeytinyağı sürdüm her gün yıkadım ayda bir kere uçlarından aldım azcık azcık. Ve başta dediğin gibi saç köpüğü kullandım çünkü kestiğim halde yoluk bir görüntüsü vardı. Taft saç köpüğü 3'ü kullandım pembe olan benim için tam bir kurtarıcı. Çok sürme sürsen bile saçın kuruyunca biraz sert olabiliyor çok kullanınca oraları elimle ayırıyorum ve çok tatlı oluyor köpük yok olmuş oluyor ama kabarmıyor. Evde hala var köpüğüm ama sadece düğüne falan gideceksem sürerim onun dışında yıkayıp kendi haline bırakıyorm herkes hayran yolda perme olup olmadıgını soran oluyor...
Kesinlikle kıymetini bilmeliyiz saçlarımızın o düzleştiriciler sadece kaliteyi düşürüyor biraz sabırlı ol saçların düzelecektir.
Son olarak saçlarımı 2 yıldır boyamıyorum bu halini seviyorum düzeldikçe sende seviceksin

Bi de o kadar uğraştım saçımı belime kadar uzatmıştım herkes hayran kalırdı.Sonra eşim ille de boyat diye tutturdu boyattım resmen saçlarım iğrenç oldu.Üstüne tekrar boya derken uçlar gitti ben de küt kestirdim mal gibi.Şimdi yine uzatıyorum omzuma geliyor bi daha da kuaföre gitmicem kendim kesicem saçımı
Yazdıkların için sağol.Söylediğin saç köpüğünü alıcam ben de bulabilirim inşallah

Kendin kes tabii o kadar zor değil ki zaten ucundan ucundan alınca kıvırcıkta olunca belli olmuyor ve insan kestikçe alışıyor :)) Çoğu yerde var taft bulursun yani .. Ve rica ederim :))

Kendin kes tabii o kadar zor değil ki zaten ucundan ucundan alınca kıvırcıkta olunca belli olmuyor ve insan kestikçe alışıyor :)) Çoğu yerde var taft bulursun yani .. Ve rica ederim :))

İnşallah kıvırcıklarıma kavuşurum:18:Yardımın için sağol

Düzleştirici gibi ısı dolu aleti ve saç boyası gibi kimyasal işlemleri bırakıp saçlarınıza doğal yağlarla bakım yapmalısınız. Üstelik uçlarından az az aldırın en azından zamanla eski haline dönücektir. Çünkü düzleştirici ve saç boyaları yüzünden saçlarının genetiği bozulan çok insan var böyle güzel saçlara sahipken kıymetini bilin :)

düzleştirici mi?
hiç kullanmam hatta hiç almadim..:)
maşam vardi onu önümü düzetmek için.
fön makinesi kullanirim genelde. ne zamandir düzleştirmedim 2 yıl oluyor.:)
kapalıyım. evde açiyorum havalansin diye.
eşim bayılıyor kıvırcıklarima. aşık :)
duştan çıkınca bebeyagı sürüyorum. yada arganyagi o kadar güzel duruyo ki:)
köpük kullanmasam da daha hoş oluyom yine.. boyaninca bozuluyor tabi hamile kaldığımdan beri boyayamadim. neredeyse 6 ay oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…