Gitti tencereler!!

Tabletten olduğuna eminmisin benimde tencerelerimin tabanı olduğu gibi karardı önce tabletten zannetim finish quantum aldım fakat yine aynı sonuç.

Her tencere bulaşık makinesine atmaya gelmiyor bozuluyor hemen.

Kullanma kılavuzunda atmayın yazıyor ama :110:
Plastik tahta granit ürünlerin hepsini elde yıkıyorum ben :bicak:

Benim granit tencerelerde makinede yıkanabilir yazıyor.

Ama siz baştan granit demediniz. Tencereleri de mi makineye atıyorsunuz dediniz.

Hani granit, teflon koymayabilirsiniz. Ama çelikleri koymanın bir sakıncası olmaz.

Benim granit tencerelerde makinede yıkanabilir yazıyor.

Ama siz baştan granit demediniz. Tencereleri de mi makineye atıyorsunuz dediniz.

Hani granit, teflon koymayabilirsiniz. Ama çelikleri koymanın bir sakıncası olmaz.
Çelik kullanmıyorum ben
Aslında belkide en sağlıklısı odur

Tabletten olduğuna eminmisin benimde tencerelerimin tabanı olduğu gibi karardı önce tabletten zannetim finish quantum aldım fakat yine aynı sonuç.

Her tencere bulaşık makinesine atmaya gelmiyor bozuluyor hemen.
Eminim çünkü bu tencereleri zaten makinede yıkıyordum 3 senedir tabanları bembeyaz çıkıyordu bu tablete geçince karardılar

Canım orası ocaktan oluyo ya. Makina da telle yıkamayınca çıkmıyo tabiki.
Bende var o deterjandan en büyük boyunu aldım. Çok güzel yıkıyo bardaklar fln ışıl ışıl çıkıyor. Ben memnunum gayet.
Ocaktan olmadığına eminim çünkü 3 senedir kullandığım makine ve 2 senedir kullandığım tencereler yeni tablete geçince böyle oldu ocaktan olup olmadığını anlayabilirim tabi ki :)

Keşke resim atsan merak ettim

Back
X