Herkesin yazılı bir kaderi var.Babanız baba olamamış.Artık hayatta değil.Bırakın yattığı yerde yatsın.Siz hakkı olmayan evlatlığını yapmışsınız bravo size ne denebilir başka.Bundan sonra önünüze bakın.Çocuklarınız var galiba.Onlarla hayat bulun.Onların eğitimi ile ilgilenin.Kendinize dönün kendinizi asla suçlamayın .Suçlanacak hiç bir şeyiniz yok.Kardeşlerinizde varmış.Onlarla aile olarak yaşamanıza devam edin.Geçmişide geçmişte bırakın.Ne yazık herkesin hayatı dört dörtlük olmuyor.Ama gördüğüm güçlü bir gençsiniz.Kardeşlere de sahip çıkmışsınız.Bol kitap okumanızı öneririm size.Çocuklarada örnek olur.Babam...
Evet son yazdığım konudan sonra 27 eylül akşamı ölüm haberini aldım jandarmalardan. Kalp krizi geçirmiş.
O an çok karmaşa yaşadım. Eğer teslim almazsak kimsesizler mezarlığına gömüleceğini söylediler.
Abimi zar zor ikna ettim. Gitti, teslim aldı, ve 1 buçuk gün sonra bulunduğum şehre geldi.
Son kez görmek istedim. Sokakta kaldığı için şüpheli ölümden dolayı otopsi yapmışlar. Morgu açtıklarında tabuttan kan aktığını gördüm. Her yer kanı olmuştu.
Öğle namazını bile bekleyemeden defnetmek zorunda kaldık.
Sadece 8 kişiydik. 1.90 120 kilo, taşıyamadık.
Ben yardım ettim.
Kepçe ile toprak attılar üstüne.
Ve gitti.
Giderken bile yaraladı bizi.
Toparlayacağım, sadece yazmak istedim.
Başınız sağ olsun Allah kalbinize ferahlık versinBabam...
Evet son yazdığım konudan sonra 27 eylül akşamı ölüm haberini aldım jandarmalardan. Kalp krizi geçirmiş.
O an çok karmaşa yaşadım. Eğer teslim almazsak kimsesizler mezarlığına gömüleceğini söylediler.
Abimi zar zor ikna ettim. Gitti, teslim aldı, ve 1 buçuk gün sonra bulunduğum şehre geldi.
Son kez görmek istedim. Sokakta kaldığı için şüpheli ölümden dolayı otopsi yapmışlar. Morgu açtıklarında tabuttan kan aktığını gördüm. Her yer kanı olmuştu.
Ben yardım ettim.
Ve gitti.
Kimsesizler mezarlığına gömülseydi, ben öyle insanlara acımıyorum. Kusura bakmayın, babanız üzülmeye değer bir adam değilmiş. Umarım en kısa sürede toparlanırsınız, gerekirse destek alın.Babam...
Ben yardım ettim.
Ve gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?