• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitti.

cincirik

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2024
179
442
23
Babam...

Evet son yazdığım konudan sonra 27 eylül akşamı ölüm haberini aldım jandarmalardan. Kalp krizi geçirmiş.
O an çok karmaşa yaşadım. Eğer teslim almazsak kimsesizler mezarlığına gömüleceğini söylediler.

Abimi zar zor ikna ettim. Gitti, teslim aldı, ve 1 buçuk gün sonra bulunduğum şehre geldi.

Son kez görmek istedim. Sokakta kaldığı için şüpheli ölümden dolayı otopsi yapmışlar. Morgu açtıklarında tabuttan kan aktığını gördüm. Her yer kanı olmuştu.
Öğle namazını bile bekleyemeden defnetmek zorunda kaldık.

Sadece 8 kişiydik. 1.90 120 kilo, taşıyamadık.

Ben yardım ettim.

Kepçe ile toprak attılar üstüne.

Ve gitti.

Giderken bile yaraladı bizi.

Toparlayacağım, sadece yazmak istedim.

Eski konunuzu okudum bilmeden birşey yazmak istemedim sizin iyi olmanızı diliyorum sonradan kendini özgür bırakmak anlamaya çalışmak kendini onun yerine koyup özgürlesmek o yükü o travmaları artık uzaklaştırmak can yakıcı ama mümkün.İyi olun dualarım sizinle

Tam olarak aynı şeyleri yaşamasakta benzer durumlar yaşamışız.
Şimdi üzülüyorsunuz duygusal boşluktasıniz nedenler, niçinler şöyle olsaydılar vicdan azapları suçlu aklama her duyguyu aynı anda yaşıyorsunuz tahminimce.
Bir süre sonra içiniz soğuduğunda gerçek olanı göreceksiniz, hatta belki sizde mezarına bile gitme gereği duymayacaksınız artık.
Şimdilerde babanın mezarına bi uğra kızım diyenlere oda 20 sene bana uğramamıs beni merak etmemişti diyorum.
Umarım bundan sonraki hayatınız çocuklarınizla sevdiklerinizle toz pembe diyebileceğimiz bir güzellikte sağlıkla mutlulukla ilerler kardeşiniz ve abiniz içinde bunu diliyorum.
Çok zor biliyorum ama geçecek merak etmeyin ve siz çok değerli çok kıymetlisiniz böyle bir hayatın içinden ter temiz çıkabilmiş güçlü bir savaşçısınız üstesinden gelemeyeceğiniz hiç bir şey yok buna eminim olun❤️

Babam...

Evet son yazdığım konudan sonra 27 eylül akşamı ölüm haberini aldım jandarmalardan. Kalp krizi geçirmiş.
O an çok karmaşa yaşadım. Eğer teslim almazsak kimsesizler mezarlığına gömüleceğini söylediler.

Abimi zar zor ikna ettim. Gitti, teslim aldı, ve 1 buçuk gün sonra bulunduğum şehre geldi.

Son kez görmek istedim. Sokakta kaldığı için şüpheli ölümden dolayı otopsi yapmışlar. Morgu açtıklarında tabuttan kan aktığını gördüm. Her yer kanı olmuştu.

Ben yardım ettim.

Ve gitti.

Herkesin yazılı bir kaderi var.Babanız baba olamamış.Artık hayatta değil.Bırakın yattığı yerde yatsın.Siz hakkı olmayan evlatlığını yapmışsınız bravo size ne denebilir başka.Bundan sonra önünüze bakın.Çocuklarınız var galiba.Onlarla hayat bulun.Onların eğitimi ile ilgilenin.Kendinize dönün kendinizi asla suçlamayın .Suçlanacak hiç bir şeyiniz yok.Kardeşlerinizde varmış.Onlarla aile olarak yaşamanıza devam edin.Geçmişide geçmişte bırakın.Ne yazık herkesin hayatı dört dörtlük olmuyor.Ama gördüğüm güçlü bir gençsiniz.Kardeşlere de sahip çıkmışsınız.Bol kitap okumanızı öneririm size.Çocuklarada örnek olur.

Babam...

Ben yardım ettim.

Ve gitti.

Başınız sağ olsun Allah kalbinize ferahlık versin 🙏

Babam...

Ben yardım ettim.

Ve gitti.

Kimsesizler mezarlığına gömülseydi, ben öyle insanlara acımıyorum. Kusura bakmayın, babanız üzülmeye değer bir adam değilmiş. Umarım en kısa sürede toparlanırsınız, gerekirse destek alın.

Başınız sağolsun, eski konularınıza baktım onun için üzülmeyi hakketmiyorsunuz. Hayatınıza bakın, çocuklarınıza odaklanın.

baban en son bebekken terkettigi kiz kardesini öldürmek istiyordu. belki de kimseye daha fazla zarar vermeden toprak altina girmesi iyi olmustur.
kendi cocugunu cocuk esirgemeye veren bir adamin yeri bence kimsesizler mezarligidir.
layigini bulmus
sen kendi ailene saril. şükür ki boyle bir anne babadan bir sekilde cikip kendi aileni kurabilmissin. artik senin ailen senin sectigin adam ve senin dogurduklarin. gecmisi unutmaya calis. imkan bulabilirsen yardim al. böyle travmatik gecmisler icin emdr tedavisi öneriyorlar

Herşeye rağmen gereğini yapmışsın.. güzel yüreğiniz rahat olsun artık.. başınız sağolsun..

iyi ki gitmiş...

valla ne yalan söyleyeyim, konuyu okudum hissiyatım sadece bu.
yapacağınızı zaten yapmışsınız, evlat olmuş mezarına koymuşsunuz. o da baba olsaymış.

Allah- ya da neye inanıyorsanız/sığınıyorsanız artık- yüreğinize ferahlık versin.

Diğer konuyu okudum babanızı daha iyi tanımak adına. Başınız sağolsun, Allah sabır ve dayanma gücü versin. Çok şey yaşayıp çok zorluk çekmişsiniz yine de baba işte her şeye rağmen insan silemiyor yokmuş gibi davranamıyor. Ama sizin içiniz sonuna kadar rahat olsun çünkü siz evladı olarak görevinizi yerine getirip son anına kadar yanında olmuşsunuz.

Back
X