Gitti

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalnizasli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen gerçkten sevmemiş SEVMEMİŞ İNANMA SENİ SEVİYORUM DEMESİNE SEVGİ FEDAKARLIKTIR

erkek sağlam olmalı,sağlam durmalı,gerektiği zamanda yumruğunu korkmadan masaya vurmalı,bir kadın ancak arkasındaki erkek böyle olursa rahat eder....belkide hayırlısı olmuştur...mantığınızı duygularınza ezdirmeyin...ı

seven insan sevdiğinin arkasında durur,sizinki bunu yapamayacak kadar yürekli değilmiş..hakkınızda hayırlısı olsun..

hakkınızda hayırlısı olsun..

komik ama bende sevgilimin kankisinin kız arkadaşı yüzünden ayrıldım.Kıza gıcık oluyordum.Sevgilim kendini onla görüşmekten alıkoymadı.Tabiki mecburen biraraya gelinecek o konuda anlayış gösteririm ama özelliklede onun yaşadığı yere gidilmezki kankisinin kuyruğu gibi. O görüştükçe ben gıcık oldum(neden beni kırıyor çok önemli bir insan değil görüşmeyebilirde diye düşünerek) ben gıcık oldukça o taviz vermek istemedi(ilerde bir akrabamada böyle tavırlı olursan ne yaparım dedi), ikimizde ipin ucundan çektik ve sonunda koptu. Şuan oda benim gibi üzgün biliyorum ama geri adım atarsam bir daha sözümü hiç dinlemez.O gerçekten önemli olanın ben olduğumu anlarda gelirse belki o zaman bir geleceğimiz olabilir. Sizcede saçma değil mi ya insan bir arkadaş uğruna geleceğini riske atar mı?

öncelikle umarım unutursun diyorum.....
madem birbirinizi seviyosunuz kavuşma ihtimaliniz var demektir...
ama bittiğine göre arada bişeyler kopmuş olmalı bu yüzden bi ilişki oolsada arada sorunlar olabilirdi....
hakkında hayırlısı olsun

İkinizde sewiyosunuz birbirinizi galiba hayırlıysa herşey yoluna girer hayırlı değilse olmasın zaten biraz zaman lazım canım dualarında hayırlısını iste rabbim yardımcın olsun sewgilera.s.

Siz elinizden geleni yapmışsınız.
Abisinin onu kullanmasına izin veren,sizin ayrılmanıza sebep olan abisine hala birşey demeyip onu tercih ettiyse yapacak birşey yok.
Seçimini yapmış,eğer çok isteseydi sizi abisini karşısına alabilirdi,sevgisinin ardında durabilirdi.
Ayakları yere basabilen biri değil mi ?
Abisi onun sırtından geçiniyor dediğinize göre..
O sizinle beraber olma cesaretini gösterememiş,işin görünen yüzü bu bence.
Eğer sizde olaya bu gerçek yönünden bakarsınız daha az acı çekersiniz.
Bizi ayırdılar falan filan...
ınanmayın böyle şeylere.
Bir çift beraber olmak istediği zaman beraber olurlar,abiydi,sevgilisiydi hikaye bunlar.
Önünüze bakın artık,aynı şeyleri düşünüp mutsuz olmayın.

Son iki gün içinde olanları hiç eksiksiz ve yalansız anlatıyorum arkadaşlar. Ben çok kıskanç bi insanım ve ayrıldığımızdan beri benimkini sürekli birileriyle yakıştırdım. Beyfendi ikna etmeye çalıştıkça ben sıradan yakıştırdım ve sonunda bir kızda takıldım kaldım ama hareketleri takılıp kalınacak cinstendi. Meğerse bu bayan daha öncede bir çift arkadaşımızın ayrılık haberini alınca hemen o çocuğa yapışmış. Nolmuş peki sonunda o çocuk bu kızın kötü niyetini anlamış ve sevgilisine dönmüş. O çocuğun gerçek sevgilisid eşuan kızın yaşadığı şehirde ona haddini bildirmek için. Fakat aynı kız şimdi aynısını benim aşkıma yapıyor ve ben benimkini kaç defa uyardım ayrı olduğumuz halde yaptım beni çok ikna etmeye çalıştı ama o kızın gerçek yüzünüde görmek istemedi. Ben o kıza bir sürü mail attım anlarsınız işte nasıl mail olduğunu yaptığım belki çok yanlıştı ama yapıldı. O kızda sonunda gitmiş benimkinin abisine anlatmış herşeyi ve o da direkt benimkine kızmış evden gitmesine sebebp olmuş. Kavga olduktan sonra beyfendi beni aradı. Sesi son derece sakindi kızıcak olan insan kavgadan hemen sonra kızar değil mi? Ama yok işte gayet sakindi bana bağırmadı bile. Bu kızın daha önce yapışmaya çalıştığı çocukla konuşmasını söyledim benimkine ama hala ısrarla inanmak istemedi. Gece yarısına kadar dışarda kalacağını söylemişti bana. Eve gitmek istemediğini.. Saat 10 da bi msj geldi beyfendiden ne yaptım sanada bana bunlatı yaşattın kitapsız diye. Bi de çağrı attı cevap vermedim. Sonra hemen msn yi açtı benide çağırdı msn ye. Buyurgeldim dediğimdeyse açtı ağzını yumdu gözünü. Saydıda saydı. Bişey diyemedim. Ne dediyse peki tamam haklısın diyebildim. Rahatlaması gerek diye düşündüm ve ancak bana patlayabildiğini biliyodum. O saydı ölee ben çok nadir kendimi savundum. Bana beddua bile etti. Artık benden nefret etmeye başlamış. Hepsini saydı. Ve çekti gitti. Gece yarısı 01.36 da msj atmış bana. Sana beddua etmek istemedim çok özür dilerimyaşa ve mutlu ol kızın olunca adını hayat koy ( hayat koyucaktık) senin gibi tatlı ve güzel olsun allaha emanet ol demiş. Ve bu sabah nete girdiğimle şöle bişeyle karşılaştım. O ahsettiğim kızın sulandığı çocuğun sevgilisi vardı ya onunla dün konuşmuştuk ve ben ona face den msj atmıştım. O kızın sulandığı çocukta bana çıkmış açıkca restini çekti. Ben benimkini ikna eder die düşündükçe benim onlarla aramı açma demiş. Yıkıldım kızlar beter haldeyim. Nasıl bir dünya ya?

durumunu anlıyorum ınan acıdan cok etkılendım ama sevgıler boyle kolay bıtemez bıtmemelı eger bıtıyorsa buna sevgı denmemelı senı bırakabılıyor oysa sen donmeyı ıstıyorsun sana bır ısık gonderse gıdeceksın ama o ısık gelmıyor pekı neden demekkı gercek sevgı degılmıs darılma gucun me ama senı sevdıgıne pek ınanamadım

neden güceneyim canım bana dün çıktı artık senden nefret etmeye başladım dedi o kadar saydı etti ama gecede msjları atmaya başladı. Bugün öyle peşimdeydi pişman olmuş belli. Hep konuşmaya çalıştı benimle ama cevap vermedim ne çağrısına ne mesajına. Attığım kargo ellerine geçmiş acaba üzülmüş müdür çok merak ediyorum

boşver mesajlarına cevap verme yaa sana o kadar hakaret eden birine cevap vermeye değmez bile.. bırak sürünsün koşsun peşinden kaçan kovalanır zaten.. sen de çıkar onu hayatından yoluna devam et

Aslı arkadaşların çoğu bırak demiş onu.
Bırakma ...
Sana kötü şeyler söylemiş doğrudur .. her insan sevgilisinden ayrıldığında karşısındaki insanı suçlar .. ondan nefret eder .. aslında karşılıklı ayrıldıklarını değil de karşısındakinin onu bıraktığını düşünür ..
Kadın - erkek fark etmez .. her kişide aynı psikoloji uyanır .. " aşkın " da böyle bir psikolojiye kapılmış .. kavga çıkmış , evden gitmiş , senden ayrılmış .. her şey üst üste gelmiş , darbe üstüne darbe .. unutma ki küçük kardeşler kendilerinden büyükler karşısında çekinik kalırlar .. senin bir ablan olsa ve aldığın maaş 500 lira olsa 100 lirasını istese hayır , vermem diyebilir misin ?
Her şey üst üste geldiği için bir anlık bunalıma girmiş .. Onu rahatlatacak tek kişi sensin .. sana kızmış çünkü başkasıyla konuşamıyor .. dertleşecek bir abisi yok çünkü .. sana bağırmış belki de argo kullanmış .. herkes böyle yapar .. ama pişman olmayanlar da vaz .. ettikleri " allah belanı versin " beddualarıyla çekip gidenler var ama o siniri geçince yanlış yaptığını anlamış ve özür dilemiş .. ona sadece abisi için çalışmadığını para biriktirip Ankara'ya gelmesini istediğini söylersen o her şeyi yapabilir .. destek ver köstek olma .. ona bir darbe de sen vurma .. hala " aşkım " diyorsun .. aşkın elinden gidiyor haberin yok .. ona el sallamak istemezsin değil mi ? kızınızın adına " hayat " koymak zor olmamalı değil mi ?

Dün hiç beklemediğim ve 2 yıl boyunca görmediğim karşılaşmadığım bir çabayla karşılaştım :) Annesiyle aramız çok iyi biliyosunuz ve ben dün özellikle annesini aramak istedim kandilini kutlamak için. Ama benimki önceki gece annesini sadece iyi insanların arayabiliceni söyledi ve bana arayamazsın dedi. Arayamadım ben de. Akşam benimki aradı ağlamaktan sesi boğuk geliyodu artık. ıçim gitti kıyamadım ama dik durmalıydım. Ona söz vermiştim bidaha karşına çıkmıcam diye çünkü. Ben çok savaştım onun için. Ettiği hakaretlere aldırmadan nolur barışalım bile dedim kaç kere üstelik ama cevap hep hayır oldu. Dün aradı konuşuyoduk annesi benimkini kaç kere pc başında ağlarken yakalamış benim için. Oğlum bu kadar seviyosan gidip isteyelim kızı demiş ama bu seferde beyfendi istememiş. ınandım buna bişey diyemedim. Gene annesinin kandilini kutlamak istedim ben arayamıyorum iyi insanlar arayabiliyor anneni bari yerime sen kutla dedim. Arayamazsın dedi ve tlfnu kapatırken önceki gece benden nefret ettiğini söyleyen adam herşeye rağmen seni hala çok seviyorum hoşçakal dedi. Bende de aynı yanıtı bekledi belki ama çok dedim ss diye anlamadı hiç. Yalnızca hoşçakal diyebildim :( Aradan yarım saat 1 saate yakın zaman geçti bi msj geldi. Annem seninle konuşmak istiyor arıyorum diye. Hemen aradı annesiyle konuştum kandilimi kutladı ben çok mahçup oldum benim onu aramam gerekirken o aradı beni. Anne oğlunuz istemedi aramamı kusura bakmayın diyebildim. Sen boşver onu ben senin böyle mutlu olucanı bilseydim hergün arardım annem dedi :) Çok sevindim kızlar inanınki.. Benimki çok kötü ama hala bir adım atmıyo bana karşı. Bugünde msj felan yok daha.

Canım bekle bakalım sen hçbir şey yapma onu biraz kendine bırak sen herşeyi yapmışsın aileside biliyo senden yana bişey yok hiç arama karşısına çıkma o anlıycak yanlış yaptığını bekle görüceksin sonucu üzülme sen tamam sewgiler aeoopuyorumnanaktan

çook saol cnm yaa :) evet bekliyorum artık bugün hala ses çıkmadı inş çıkar ne diyim

Sen onu seviyorsun :)
Bir ses çıksın diye bekliyorsun :)
Ama çocuğa bir daha karşına çıkmayacağım demişsin ..
Demeseydin (:
Neyse , umarım iyi bir şekilde sonuçlanır ilişkiniz.

Back
X