- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Bana n11 den sahte ürün geldi gönderdim yine ayn ürün adam bozulmuştur dedi bişey yapamadımİnternetten ayakkabı aldım gittigidiyor dan. Çakma ürüne 320 tl verdim. Çakma olduğu için daha once giyilmis oldugu icin iade ettim. Şimdi aradılar yok su almış yolda bilmem ne dediler iade mi kabul etmediler parami vermediler.
Üstelik firma yetkilisi bana polise ver de al parani deyip gülerek suratıma telefon kapattı şimdi de acmiyorlar
Ne yapabilirim
İnternetten ayakkabı aldım gittigidiyor dan. Çakma ürüne 320 tl verdim. Çakma olduğu için daha once giyilmis oldugu icin iade ettim. Şimdi aradılar yok su almış yolda bilmem ne dediler iade mi kabul etmediler parami vermediler.
Üstelik firma yetkilisi bana polise ver de al parani deyip gülerek suratıma telefon kapattı şimdi de acmiyorlar
Ne yapabilirim
Gg de para siz istemeden satıcıya ulaşmaz. Siz ürünü görüp onay vermişsiniz ki para öyle gitmiş karşı tarafa.
gg de müşteri hizmetleri telefonu diye bi olay yok. Tüm soru ve sorunlar karşısında neler yapılabileceğini uzun uzun açıklayan bi müşteri hizmetleri bölümü var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?