gittigidiyor da dolandirildim

ben gıttıgıdıyordan okadar cok alısverıs yapıyorum kı
urun gelınce kargo daha kapıdayken kontrol edıyorum ve memnunsam elıme gectıgınde oyle onaylıyorum
hemen nıye parayı aktardınız kı

Urun elinize geçip, kontrol ettikten sonra onaylamaliydiniz. Gitti gidiyoryn musteri hizmetlerini arayin. Yasal suresi icinde iade kabul etmeleri gerekir

Gittigidiyordan ya da o sistemle aynı çalışan n11 gibi sitelerden dolandırılmak imkansız. Satıcıya para aktar seçeneği tıklanırsa para gidiyor. Hatta kiminde tekrar uyarıyor alışveriş sonlansın mı (para satıcıya aktarılsın mı) diye.

320 liralik ayakkabi disarida ne kadardi? Daha mi pahaliydi ki internetten aldiniz? Ben hele söyle cesit cesit saticinin oldugu sitelerden bir sey almam..
Gecmis olsun insallah bir seyler yapabilirsiniz..

Gittigidiyorda satış yapıyorum. İnsanlara laf anlatmak gerçekten çok zor. İlana ölçek yazıyoruz, satın aldıkları zaman boyutlar hakkında bilgi mesajı atıyoruz ki gerekirse iptal etsinler. Buna rağmen ürünü alıp "ay bu çok küçükmüş" deyip iade edenler oluyor. Biz de iki kez kargo ücreti ödediğimizle kalıyoruz.

Gitti gidiyordan dolandırılmak sadece elektronik eşya için olabilir. 2 yıl içerisinde Bozulur teknik servisi yoktur vs... Muhatap bulamayabilirsiniz. Ama ayakkabı için arkadaşların belirlediği yöntemler var.

Oda olmazsa tüketici hakları hakem heyetine başvurun. Evraklarını koyun. Özellikle faturasını. Güzel dilekçe yazın. Bilirkişiye gider. Çıkan sonuca göre firmaya ulaşırsınız. Uzun olur süreç. Tabi firma adresinde bulunursa sonuç alırsınız

alıcı yorumlarına bakıyorum ben ilk once ona gore alısveris yapıyorum bide zaten urun elinize geldikten sonra onay verme olayı var vermezseniz para yatmıyor hesaplarına direkt gg le iletisime gecebilirdiniz

Bana n11 den sahte ürün geldi gönderdim yine ayn ürün adam bozulmuştur dedi bişey yapamadım
tuğba online den de başkasının ürünü aradım kız biz işimi düzgün yapamıyoruz dedi bana ait ürün yok ortada onu da geri çağırmışlar o gelince iade olacakmış ,
en iyisi gidip almak
ama journey de iyiydi hele Aslı diye bir kız vardı mukemmel ilgiliyd,

oha hangi satıcı o. gitti gidiyorun yardım merkezini arayın. iade hakkınız varsa mecbur olacakk, ay ben şok bi ton şey aldım gg dan

Yıllardır gg dan alışveriş yaparım bir defa bile üzücü birşey yaşamadım
Bir seferinde yanlışlıkla aynı üründen 1 den fazla sipariş edip ödemişim onu bile hallettik iptal edip paramı iade ettiler

telefon nerden çıktı çok kısa sürede dönüş yapan m. hizmetleri var
gerçi konu sahibi arada yorumları okuyor asla cevap vermiyor bizde boşuna yardımcı olmaya çalışıyoruz

Gittigidiyordan olsun n11 den olsun cok alisveris yaptim. Sirf begenmedim diye urunu geri yolladigimda oldu hic sorun yasamadim hemen geri odediler parayi.

Bu kadar uye soylemis birde ben soyleyeyim. Gg nin cagri merkezini arayip iade talep edin.

gitti gidiyor'da aldığınız ürün, size geldikten sonra siz onay vermezseniz para satıcıya aktarılmıyor. siz demek ki ürünü aldıktan sonra onaylamışsınız gitti gidiyor da parayı satıcıya aktarmış. ya da birkaç gün beklediniz onaylamadınız, iade formu da oluşturmadınız zaman aşımı olduğu için de para yine satıcıya aktarıldı.bu siteden bir ürün aldığınızda ürün gelince beğenmediyseniz hemen iade formu oluşturmalısınız ürüne onay vermemelisiniz böylece ücretinizi rahatlıkla geri alırsınız. yine de gitti gidiyor müşteri hizmetleriyle iletişime geçin onlar gerekeni yapacaktır.Hepsi burada sitesine göre sıkıntılı bir site ama ben çok alışveriş yaptım iade de gönderdim mırın kırın eden satıcıları da şikayet ettim paramı geri aldım. Bir de satıcıyla ilgili yorumlara ve % oranına dikkat ediniz.geçmiş olsun.

Ben gittigidiyordan elektrikli supurge baskul robot kiyafet ayakkabi hatta cok afedersiniz ovulasyon testi bile aldim ve daha pekcok sey kolsaati,sut poseti vs ama buradaki yorumlardan sonra korktum acikcasi

Kaç kişi yorum yaparak yardımcı olmaya çalışmış konu sahibi kaale alıp cevap vermemiş.Alışverişlerinizde de böyle vurdumduymaz davranırsanız daha çok zarara uğrarsınız.
Bir de satıcıyı dinlemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…