• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gittigidiyorda nasıl alışveriş yapabilirim?

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
198
35
Kızlar ben bankamatik kartı kullanıyorum.işlemleri sırasıyla yaptım fakat bankanız desteklemiyor dedi.
Bunun için illa bankaya gitmem gerekiyormu onlıne alışverişe açtırın diye..yoksa internet üzerinden bireysel işlemlerden halledebilirmiyim...

Son düzenleme:
Bende gg den alışveriş yaparım. Banka kartını kabul etmiyor o site kredi kartı olacak. Bizde denedik bi kaç kez olmuyor, ille kredi kartı olacak..

Kızlar ben bankamatik kartı kullanıyorum.işlemleri sırasıyla yaptım fakat bankanız desteklemiyor dedi.
Bunun için illa bankaya gitmem gerekiyormu onlıne alışverişe açtırın diye..yoksa internet üzerinden bireysel işlemlerden halledebilirmiyim...

kimi bankalar buna izin veriyor kimileriyse bankada hallediyor canım.

telefon bankacılığıda işinizi görür şubeye gerek yok

Back
X