• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gittiğimizde ne olacak?

SmthngSmthng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
2.230
798
63
Pazar sabahi doğum yaptim. Annem babam baska sehirde yasadiklari icin haliyle doguma yanima geldiler. Bide benim doguma girdigimi haber alir almaz esimin teyzesi de baska sehirden geldi. Ben aslinda sadece annemi istiyodum ama babam sonucta torununu girmek istedi atladi geldi gelme denir mi denmez esimin teyzesi de sormadan ucaga binip geldi. Aslinda konuda 2 dert olacak gibi sekilleniyor ama ilk kismi hizli gececegim. Esimin teyzesiyle sadece 3 5 kez bir araya gelip cook uzun zamanlar beraber vakit gecirmediim icin gercek yuzunu bilmiyormusum. Kadin burda okudugum kv yorumlarindan 1 parcaymis. Kendi ogluda var Allah onun gelini olacak kadina sabir versin!!! Dedigim gb kadin dogumumun ilk 3 gününü zehir etti karismadigi konu sokmadigi laf kalmadi annemin yemegine bile laf etti annem agliyodu artik torunuyla avuttum. Benim babamda biraz asabidir. Bu teyzenin kaldigi donemde basbasa carsiya gitme durumlari falan da oldu tabi ben onlar sag saglim donene kadar hep diken ustundeydim. Neyse teyse gitti ama asil olay ondan sonra geliomus. Esimle babamin daha doğrusu babamin esime bazı konularda cok agir sekillerde bagirip azarladigi konular olmustu esim hep benim icin sineye cekmisti. Bende bu yuzden esimle babam her bi araya gelislerinde gergin olurum. Esimi bak bunu deme boyle yapma die uyarmaktan ama esimde kizar e bu da benim normal halim artik bi yerden sonra da daha fazlasini yapamiyorum die. Neyse yılbaşı aksami bebegimi emzirdim ki cok zor emziriyorum hala canim cok yaniyo emerken. Salona yatirdim yilbasi icin bi sofra hazirladik. Komsulardan gelen ufak tefek yemeklerde vardi ondan da koydum ama ozellikle dedim ki bunu siz yiyin benle esim yemeyiz cunku bunda kuş üzümü var. Sanki ben bunu dememisim gibi babam tabagi esime uzatti esimde bunda kus uzumu var bögh iğrenç ben yemem dedi diye yemin ediyorum baska bisi demedi babam basladi bagirmaya ver ulan su tabagi yemezsen yeme b.k ye sana yapma nimete boyle deme demedim mi falan diye ama baya bildiniz yuksek tonajda bagiriyo! Ben tabi basladim aglamaya esim susuyo hicbisi demiyo. Sonra bisilere daha bagrindi yok teyzenin yaptigi yemegi yersin de bizi kabullenemedin de sacmaliyo ve bagirmaya devam ediyo! Bi baktim annem sinir krizi gecirmeye basladi. Eve saglik ekipleri geldi yani yilbasi gecesi ambulans cagirdik. Aksam butun bu olaylar sakinleyince gelmis dioki esime ben seni cok seviyorum ondan bu kadar ters uyardim bana olan sevgini bildgimden. Sinirlerime hakim olamiyorum biliyosunuz ben de boyle bi adamim diye. Sonra yeni yila girdik diye sarildi optu falan. Ertesi sabah hicbirimizle konusmuo bi annemle 3 laf edio bana ve esime tavirli. Gitti bi ara baktim eve dönüş bileti almış. Bugun de bindi gitti. Gece bebegim az uyuttugu icn giderken esim uyandirdi kalk bak baban gidiyo bi gule gul de die o geldi hem torununa bakti hem beni optu. Kalkamadım valla ugurlamaya. Ailemden ayri bi sehre gelin geldiğime doğal olarak aslında evlendiimden beri takik bunu biliyorum ama bu kadar da yapilir mi ya? Simdi hep ileriyi düşünüyorum biz onlarin yanina gittigimizde nolcak? Acikcasi anneme uzuluyorum. Su an gercekten bi esimin teyzesi bi kendi babam yuzunden depresyonda Gb hissediyorum. Dun gece bebegim 4ten sonra uyumadi o agladikca ben agladim sabaha kadar tutamadim kendimi :KK43:

Son düzenleme:
:KK57:Eşine b.k dedi eşin büyütmedi:KK57:Baban giderken eşin kalk,babana güle güle dedi:KK57:teyze ne alaka geldi.
Esi adammin dibiiiiiii ,valla teyzeyi sallayin gitsin hiiic tkmayin esniz babnizin durumunun farkinda babniz gonlunu almis ama dengesizlik var konusun babanizla evladisiniz sonucta ki esinizede tesekkurlerinizi belirtin bu onu motive edeer

lohusasın bunlara takma

teyze ile sorun ne anlamadım

kv nerede

konuşup durur işte susar sonra

babanı da biliyorsun, hani eşin alınsa neyse ne de adamın huyu öyle imiş

bana asıl annenin sinir krizi geçirmesi yok teyzenin lafına ağlaması vs garip geldi

annen kocasını tanımıyor mu

sen lohusasın alınırsın da o neden her lafa alınıyor

bir de kuş üzümü varsa yemezsin ayıklarsın vs bu kadar büyütülecek "ay biz yemeyiz siz yiyin" vs nasıl bir tavır sanki zehir

ya da hani içinde domuz eti var der gibi

baban aslında senin eşin yemesin diye öyle dediğini de düşünmüş ona ikram etmek istemiş olabilir hani bazı kadınlar takıntılıdır yabancının yemeğini eşine çocuğuna yedirmez ya öyle bir tavır sanmış olabilir

her neyse olup bitmiş

unutun gitsin

en kısa zamanda da anneniz de gitsin evine kendi düzeninize alışın üç kişilik ailenize adapte olun

Kayinpederin sana bu şekilde hakaret etse belki eşine kıyameti koparirdin
Senin baban nasıl bana böyle hakaret eder diye

Valla babanızın eşinize söylediği çok ayıp olmuş

Eşiniz belliki sizi çok seviyo ki babanızın hakaretlerine katlanmış

Sen katlanamazdın eminim

Eşin çok büyük bir anlayış sabır göstermiş evet ama şunu bil ki eşin bu sabrı bir insan olarak nereye kadar sürdürecek ? Dikkat et yani nasıl yaparsın bilemiyorum ama eşin bu kadar baskıya maruz kalmamalı ailene karşı ..Karşılığında o da beklenmedik tepkiler verebilir o duruma getirme .

Esi adammin dibiiiiiii ,valla teyzeyi sallayin gitsin hiiic tkmayin esniz babnizin durumunun farkinda babniz gonlunu almis ama dengesizlik var konusun babanizla evladisiniz sonucta ki esinizede tesekkurlerinizi belirtin bu onu motive edeer
Anneme soyledim soyle babama seker kontrolu yaptircana sinir kontrolu tedavisi olsun diye. Psikolojik destek almasi gerekiyo

Pazar sabahi doğum yaptim. Annem babam baska sehirde yasadiklari icin haliyle doguma yanima geldiler. Bide benim doguma girdigimi haber alir almaz esimin teyzesi de baska sehirden geldi. Ben aslinda sadece annemi istiyodum ama babam sonucta torununu girmek istedi atladi geldi gelme denir mi denmez esimin teyzesi de sormadan ucaga binip geldi. Aslinda konuda 2 dert olacak gibi sekilleniyor ama ilk kismi hizli gececegim. Esimin teyzesiyle sadece 3 5 kez bir araya gelip cook uzun zamanlar beraber vakit gecirmediim icin gercek yuzunu bilmiyormusum. Kadin burda okudugum kv yorumlarindan 1 parcaymis. Kendi ogluda var Allah onun gelini olacak kadina sabir versin!!! Dedigim gb kadin dogumumun ilk 3 gününü zehir etti karismadigi konu sokmadigi laf kalmadi annemin yemegine bile laf etti annem agliyodu artik torunuyla avuttum. Benim babamda biraz anormaldir yani asabiyet problemi var ve sinirine hakim olamaz. Bu teyzenin kaldigi donemde basbasa carsiya gitme durumlari falan da oldu tabi ben onlar sag saglim donene kadar hep diken ustundeydim. Neyse teyse gitti ama asil olay ondan sonra geliomus. Esimle babamin daha doğrusu babamin esime sacma sapan konularda cok agir sekillerde bagirip azarladigi konular olmustu esim hep benim icin sineye cekmisti. Bende bu yuzden esimle babam her bi araya gelislerinde gergin olurum. Esimi bak bunu deme boyle yapma die uyarmaktan ama esimde kizar e bu da benim normal halim artik bi yerden sonra da daha fazlasini yapamiyorum die. Neyse yılbaşı aksami bebegimi emzirdim ki cok zor emziriyorum hala canim cok yaniyo emerken. Salona yatirdim yilbasi icin bi sofra hazirladik. Komsulardan gelen ufak tefek yemeklerde vardi ondan da koydum ama ozellikle dedim ki bunu siz yiyin benle esim yemeyiz cunku bunda kuş üzümü var. Sanki ben bunu dememisim gibi babam tabagi esime uzatti esimde bunda kus uzumu var ben yemem dedi diye yemin ediyorum baska bisi demedi babam basladi bagirmaya ver ulan su tabagi yemezsen yeme b.k ye zikkim ye sana yapma nimete boyle deme demedim mi falan diye ama baya bildiniz yuksek tonajda bebegim orda uyurken bagiriyo! Ben tabi basladim aglamaya esim susuyo hicbisi demiyo. Sonra bisilere daha bagrindi yok teyzenin yaptigi yemegi yersin de bizi kabullenemedin de sacmaliyo ve bagirmaya devam ediyo! Bi baktim annem sinir krizi gecirmeye basladi. Eve saglik ekipleri geldi yani yilbasi gecesi ambulans cagirdik. Aksam butun bu olaylar sakinleyince gelmis dioki esime ben seni cok seviyorum ondan bu kadar ters uyardim bana olan sevgini bildgimden. Sinirlerime hakim olamiyorum biliyosunuz ben de boyle bi adamim diye. Sonra yeni yila girdik diye sarildi optu falan. Ertesi sabah hicbirimizle konusmuo bi annemle 3 laf edio bana ve esime tavirli. Gitti bi ara baktim eve dönüş bileti almış. Bugun de bindi gitti. Gece bebegim az uyuttugu icn giderken esim uyandirdi kalk bak baban gidiyo bi gule gul de die o geldi hem torununa bakti hem beni optu. Kalkmadim valla ugurlamaya. Ailemden ayri bi sehre gelin geldiime evlendiimden beri takik bunu biliyorum ama bu kadar da yapilir mi ya? Simdi hep ileriyi düşünüyorum biz onlarin yanina gittigimizde nolcak? Acikcasi istemiyorumda onun evinde kalmak ama anneme uzuluyorum. Su an gercekten bi esimin teyzesi bi kendi babam yuzunden depresyonda dunyanin yuku omuzlarimda hissediyorum. Dun gece bebegim 4ten sonra uyumadi o agladikca ben agladim sabaha kadar tutamadim kendimi :KK43:

Canim ya lohusasin bi de...
Cok şükür ki eşin alttan almış. ..
Herkes kendi evinde simdi küçük cekirdek aile olarak yeni bir baslangic yapin...
Bi de eşin baban gibi problemli olsaydi düşünsene cok şükür simdi başbaşa kaldınız. ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X