• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gittiğimizde ne olacak?

Allah iyi insanlar bulundursun cevremizde ne diyim. Zor bi durum. Esinizde cok iyi niyetliymis gercekten. Evli degilim diyecek birsey bulamadim. Belki evli olsamda bulamazdim. Allah yardimciniz olsun insanlar cidden zor.

Anneme soyledim soyle babama seker kontrolu yaptircana sinir kontrolu tedavisi olsun diye. Psikolojik destek almasi gerekiyo
Tabiki alsin yada almasa bile ki ikna zor.olacaktir anneniz internetten hem kendi izlesin hemde babaniza izletsin onu psikoloj ofke kontrolu gibi videolar acin her firsatta inanin faydasi olacak birde troid mi troit mi nasssi yaziliyor bu:KK53: neyse onu kontrolu de yaptirin sinir yapar sekerden degilse ...babam seker hasrasiydi rahmetli yukselince arizaya baglardi (canim benim yaaa )ve unutmayin sabredin cunku ne kadarda cekilmez olsa babaniz hakki cok buyuk ki zaten bir anne var karsimda bilinclisinizdir ama yinede yazmak istedim

Son düzenleyen: Moderatör:
lohusasın bunlara takma

teyze ile sorun ne anlamadım

kv nerede

konuşup durur işte susar sonra

babanı da biliyorsun, hani eşin alınsa neyse ne de adamın huyu öyle imiş

bana asıl annenin sinir krizi geçirmesi yok teyzenin lafına ağlaması vs garip geldi

annen kocasını tanımıyor mu

sen lohusasın alınırsın da o neden her lafa alınıyor

bir de kuş üzümü varsa yemezsin ayıklarsın vs bu kadar büyütülecek "ay biz yemeyiz siz yiyin" vs nasıl bir tavır sanki zehir

ya da hani içinde domuz eti var der gibi

baban aslında senin eşin yemesin diye öyle dediğini de düşünmüş ona ikram etmek istemiş olabilir hani bazı kadınlar takıntılıdır yabancının yemeğini eşine çocuğuna yedirmez ya öyle bir tavır sanmış olabilir

her neyse olup bitmiş

unutun gitsin

en kısa zamanda da anneniz de gitsin evine kendi düzeninize alışın üç kişilik ailenize adapte olun

Esimin annesi yok o yuzden teyze babaanne gibi o yuzden o geldi. Annem teyzenin ettigi laflara alinip buyutmedi babamin ben lohusayken boyle sacma sapan sinir patlamasi yasamasi tetikledi. Zaten gunlerdir uykusuzuz. Bebegimin gaz problemi var geceleri uyuyamiors. Annemi ilk 40 gun ben istedim yanimda babaminda gelip gitceni biliodum ama teyze supriz oldu diyorum ya kayinvalidem yok diye sevinirken beteri cikti.
Buyutme diosunuz ama elimde diil dunyanin yuku omuzlarima yuklenmis gibi sanki normal zamanda sallamam banane der gecer giderim ama simdi gunduz sallamiorm diosam aksam aglama gelio

Kayinpederin sana bu şekilde hakaret etse belki eşine kıyameti koparirdin
Senin baban nasıl bana böyle hakaret eder diye

Valla babanızın eşinize söylediği çok ayıp olmuş

Eşiniz belliki sizi çok seviyo ki babanızın hakaretlerine katlanmış

Sen katlanamazdın eminim
Tabi canim kesinlikle katlanamazdim ya sabaha kadar aglardim ya da ceker giderdim sanirim buyukte konusmiim. Bana olan sevgisinden ziyade kizina olan sevgisi de susmasina sebep oldu bence cunku o da fevridir karsilik verse daha da buyuyup gidicekti olay ama stres ve uzuntuden sütüm kesilirse die korktu

Eşin çok büyük bir anlayış sabır göstermiş evet ama şunu bil ki eşin bu sabrı bir insan olarak nereye kadar sürdürecek ? Dikkat et yani nasıl yaparsın bilemiyorum ama eşin bu kadar baskıya maruz kalmamalı ailene karşı ..Karşılığında o da beklenmedik tepkiler verebilir o duruma getirme .
Iste zaten en cokta bu dusunduruyo beni sonucta bende annemi görmek isticem yanlarina gitmek isticem esim de tek basima cocukla gitmemi istemicektir beraber gidersek de yine olay cikacak diye keyif alamicam belki de esim gitmek istemicek o zaman da neden deme hhakkimi yitirdigim icin ben arada kalcam bilmiyorum yani :(

Canim ya lohusasin bi de...
Cok şükür ki eşin alttan almış. ..
Herkes kendi evinde simdi küçük cekirdek aile olarak yeni bir baslangic yapin...
Bi de eşin baban gibi problemli olsaydi düşünsene cok şükür simdi başbaşa kaldınız. ..
Ben de aynisini düşünüyorum ama iste insan üzülüyo neden boyle oldu diye hele ki simdi 2 kat fazla uzuluyorum sanirim

Allah iyi insanlar bulundursun cevremizde ne diyim. Zor bi durum. Esinizde cok iyi niyetliymis gercekten. Evli degilim diyecek birsey bulamadim. Belki evli olsamda bulamazdim. Allah yardimciniz olsun insanlar cidden zor.
Cok tesekkur ederim canım :( Allah iyilerle karsilastirsin insanlarla ugrasmak zor

Bence teyze ye herhangi bi laf etmeyin. Sevmesenizde yanlış hareketleri olsada susmalisiniz çünkü sizin babanızın yaptığı çok daha korkunç. Eşiniz sen kendi babana bak önce diye konusursa çok daha uzulursunuz

Tabiki alsin yada almasa bile ki ikna zor.olacaktir anneniz internetten hem kendi izlesin hemde babaniza izletsin onu psikoloj ofke kontrolu gibi videolar acin her firsatta inanin faydasi olacak birde troid mi troit mi nasssi yaziliyor bu:KK53: neyse onu kontrolu de yaptirin sinir yapar sekerden degilse ...babam seker hasrasiydi rahmetli yukselince arizaya baglardi (canim benim yaaa )ve unutmayin sabredin cunku ne kadarda cekilmez olsa babaniz hakki cok buyuk ki zaten bir anne var karsimda bilinclisinizdir ama yinede yazmak istedim
Aynen sadece seker diil full check up yaptir diye yaptircam dedi ama psikolojik destek almayi hayatta kabul etmez. Senin dedigin yontemi kullanabiliris ama en azindan hic yoktan iyidir yani belki bi destek saglar :)

Bence teyze ye herhangi bi laf etmeyin. Sevmesenizde yanlış hareketleri olsada susmalisiniz çünkü sizin babanızın yaptığı çok daha korkunç. Eşiniz sen kendi babana bak önce diye konusursa çok daha uzulursunuz
Ya zaten genis pencereden baktigin zaman kendi babamin beni dusurdugu hal o kadar kotu ki dediginiz dogru teyzen boyle yapio boyle dio desem en azindan tatli dille soyluyo hakaret etmio dicek ben de kalcam yani :(

esınıze helal olsun...sızdekı babayada yazıklar olsun
teyze ıse kendını kayınvalıde sanmış...kayınvalıdenız olmayabılır ama teyze kendını anne sanmasın bukadar yuz vermeyın...
en cok sıze acıdım lohusa halınızle nelerle ugrasmıssınız......olsun ıyı tarafından bakın o esınızın kıymetını bılın
ama o teyzeye hıçte alttan almaya kalkmayın

Aynen sadece seker diil full check up yaptir diye yaptircam dedi ama psikolojik destek almayi hayatta kabul etmez. Senin dedigin yontemi kullanabiliris ama en azindan hic yoktan iyidir yani belki bi destek saglar :)
Ben cok faydasini gordum izlemekle bazen duzelmek icin kucuk bir isaret yetiyor insaAllah onada senk getirsin Allah

esınıze helal olsun...sızdekı babayada yazıklar olsun
teyze ıse kendını kayınvalıde sanmış...kayınvalıdenız olmayabılır ama teyze kendını anne sanmasın bukadar yuz vermeyın...
en cok sıze acıdım lohusa halınızle nelerle ugrasmıssınız......olsun ıyı tarafından bakın o esınızın kıymetını bılın
ama o teyzeye hıçte alttan almaya kalkmayın
Yok zzatn esime soylemistim teyzesi gittikten sonra yine bi aglama krizi gecirmistim anlattim o evde yokken yaptiklarini senin dilin yok mu bu benim duzenim bu benim yasam tarzim diye karsilik verseydin dedi bida gelirde boyle bisi yasanirsa susmicaksin herked yerini bilcek annene nasi laf ediosan bana karisma die teyzeme de edeceksin o da kizim diosa sana katlancak dedi ama iste babamin bu hareketinden onceydi bunlar artik sen kendi babana bak benim teyzeme laf edicene diebilir :(

Yok zzatn esime soylemistim teyzesi gittikten sonra yine bi aglama krizi gecirmistim anlattim o evde yokken yaptiklarini senin dilin yok mu bu benim duzenim bu benim yasam tarzim diye karsilik verseydin dedi bida gelirde boyle bisi yasanirsa susmicaksin herked yerini bilcek annene nasi laf ediosan bana karisma die teyzeme de edeceksin o da kizim diosa sana katlancak dedi ama iste babamin bu hareketinden onceydi bunlar artik sen kendi babana bak benim teyzeme laf edicene diebilir :KK43:

bakıcaksınız zaten babanızada tepkı gostereceksınız...esınızle nasıl konuşması gerektıgını oğrensın....

Back
X