gittikce kafamda buyuyor:(((

Aylinacar

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
11
0
6
Konya
Arkadaslar ben 6 senel i k evliyim. Iki dogum yaptım ama kayinvalidemler hic bisey yapmadi.150 liraya tahta besik aldilar 50 kere soysöylediler. Dugunumude kendim yaptım. Ogretmen emeklisi babası ama insan hicmi gönül almaz. Eşim de mahçup ama muhtac değilsin bosver diyo. Normalde cok sık arardim. 6 aydır kestim aramayı. Esime demisler bi arasin yaw diye. Banada dediler. Ama nedenini soran yok. Sözde esim bi evin bi oğlu çok duskunler. 3 gorumcem var buyukve evliker. Bide bana 4 oglan doğurcan diyo espri yapıyo. Iki oglum var. Sürekli ariyo sözde ilgileniyor.

Beklenti icinde olmazsaniz rahat edersiniz. Kimse bizim dugunumuzde ya da dogumumuzda hediyeler yagdirmak zorunda degil. Bence buraya takilmayin bosuna gerilmeyin.

aynısını bi arkadaşım yaşadı oda yeni doğum yaptı kayınvalidesi hiç ilgilenmiyomus sizin soylediginiz şekilde davraniyomus ama bu konuda kocalar önemli bence erkek nekadar hakkını savunuyosa kadında okadar az ezilir eğer samimiyetiniz varsa şakayla karışık laf vurun bence ailesine gönül kirmadan ..

Yinede tahta bir beşik almış dicem kusura bakma kendimle kıyaslayınca:)
Ben çoraplarını dahi görmedim.
Hiç birinin hemde
Bir iğneleri dahi geçmedi evladıma şükürler olsun..
Geçmesinde hakları bana..:34:

Ay birakin artik o bunu aldi şunu almadı olaylarini.

Esinizinde dedigi gibi muhtac degilsiniz
niye bu beklenti?

Birsey almadigi icin o insanla alakayi kesmek,onun yaptigindan daha ayip bence.
Verdikce iyi,vermedikce kötù olur insanoglu zaten...

Insanlar kimseye guvenipte cocuk yapmamali. Hediyenin ne demek olsudugunu biliyor musunuz? Insanin icinden gelir verir bu kadar basit. Ben de kensi dugunumu kendim yaptim. Cocugum olsa da kimse birsey almak zorunda degil. Kafanizda gittikce buyuyen sey bu mu yani? Allah baska dert vermesin.

beklenti içinde oldugunuz için üzülüyorsunuz
benim gibi kimse bana bişey almak yada yapmak zorunda degil diye düşünürseniz çok rahat edersiniz
bende tek gelinim
ama kv kızlarına aldı bana almadı diye takıp dert etmem
çünkü ben onun kızı degilim o da benim annem degil bu kadar basit
kendimi görümcelerimle vs bir tutmam:1:

Arkadaslar ben 6 senel i k evliyim. Iki dogum yaptım ama kayinvalidemler hic bisey yapmadi.150 liraya tahta besik aldilar 50 kere soysöylediler. Dugunumude kendim yaptım. Ogretmen emeklisi babası ama insan hicmi gönül almaz. Eşim de mahçup ama muhtac değilsin bosver diyo. Normalde cok sık arardim. 6 aydır kestim aramayı. Esime demisler bi arasin yaw diye. Banada dediler. Ama nedenini soran yok. Sözde esim bi evin bi oğlu çok duskunler. 3 gorumcem var buyukve evliker. Bide bana 4 oglan doğurcan diyo espri yapıyo. Iki oglum var. Sürekli ariyo sözde ilgileniyor.
Kimseden beklentiniz olmazsa, inanın daha az üzülürsünüz. Öyle veya böyle yapmışlar kendilerince demekki kendilerine o beşiği yakıştırdılar.
Bosverin, kendi çekirdek ailenizle mutlu olmaya bakın.

Aramalarını "ilgilenmek" olarak değerlendirmiyorsunuz.
Hediye alırlarsa ilgilenmiş mi olacaklar ?
Arıyorlarmış işte,ne yapsınlar.

Hediye alsalar,jestler yapsalar güzel olurdu tabii.
Ama belki böyle bir adapları yoktur,belki durumları yoktur vs...

Bence beklenti icinde olmayin esiniz hakli mihtac degilsiniz. Hep soz laf yiyeceginize birak yapmasinlar almasinlar zamani geldiginde onlar laf yesin. Tabi kim istemez toruna hediye alinsin hersey yapilsin ama bazi insanlar böyle. Takma kafana biseyi. Zamani geldigine sende ne diyceni biliyorsun..

Eşinizin dediği gibi kimseye muhtaç değilsiniz benim annemde 2 doğum yaptı ne anne tarafından nede baba tarafımdan bir çorap dahi görmedik hediye olarak ama annemin umrunda bile olmadı sizde takmayın kafanıza.

seni çok iyi anladım canım...amacın hedıye deil sadece gönlunun alınması,düşünülmen...kı coktaa normal seyler bunlar...en ıyısı unutmaya calıs..insan kurdukca kuruyo kendını yıpratıyo....bosver arayı cok acma bence cokta dıpdıbe olma...en ıyısı bu bence...

beklenti içinde oldugunuz için üzülüyorsunuz
benim gibi kimse bana bişey almak yada yapmak zorunda degil diye düşünürseniz çok rahat edersiniz
bende tek gelinim
ama kv kızlarına aldı bana almadı diye takıp dert etmem
çünkü ben onun kızı degilim o da benim annem degil bu kadar basit
kendimi görümcelerimle vs bir tutmam:1:

iyilik mekegi harıkasın ıdolumsun ,bende bu yolda ilerleyeyim en ıyısı:9:

4 cocugu olan kadinin oglu icin, Bi evin bi oglu diyip ayricalik bekleyen insanlara en guzel davranis bu olsa gerek.. 2 Oglan dogurdun diye uğruna ölünmüyo görüyorsun, birde kız dene istersen....

maddi olarak birşeyler yapmadılar mı diye aramıyorsun? yoksa başka hataları da mı var, seni eşinle ayırmaya filan mı çalıştılar? böyle bir şey yoksa neden aradığını anlayamadım, çocukları kayınvalidenler için mi yaptınız ki birşey bekliyorsunuz, 6 ay aramamak çok büyük bir ceza ve bence çok da ayıp

ne acı arayıp sorma bile maddiyata dayanmış:50:

şimdi aile size yardım etse,bol bol yüksek meblağlı hediyeler alsa eziyet etseler de mazur göreceksiniz demek ki:ssz:

bebeğimi çok istedim Rabbimde verdi şükür kimseden de bişey beklediğim yok ne ailemden ne de eşimin ailesinden o kendi ailesiyle konuşur ben kendi ailemle, selamı var aleykümselam tamam bu kadar, arada ben derim annem şunu almış diye arada da o der annem şunu almış bunu örmüş vs diye ikiside sağolsun keselerine bereket almasalardı yapmasalardı da gönül koymazdım sağlıkla gelsin Rabbim bizi korusunda başka bi isteğim yok herkes yaptığı çocuğa bakabilecek durumdadır diye düşünüyorum

Değer maddiyatla gösterilmez ki? Bir beşiği bırakın çorap almayanlar var.
6 senelik evliymişsiniz hala orda takılıp kalmanız çok gereksiz. :ssz:

sen insanları sana harcadıkları paraya göre mi arıyorsun?
vermemeleri başka bir şey hal hatır sormak başka birşey, ki hiç kimse bir şey yapmak zorunda değil.
az beklenti çok mutluluk

seni çok iyi anladım canım...amacın hedıye deil sadece gönlunun alınması,düşünülmen...kı coktaa normal seyler bunlar...en ıyısı unutmaya calıs..insan kurdukca kuruyo kendını yıpratıyo....bosver arayı cok acma bence cokta dıpdıbe olma...en ıyısı bu bence...

iyilik mekegi harıkasın ıdolumsun ,bende bu yolda ilerleyeyim en ıyısı:9:

est.canım
bunlar benim kendi düşüncem
bu şekil düşündügüm için
üzülmüyorum
mesala kısa zaman önce dogum günüm vardı kv bir çöp almadı:ssz:
benden önce eşim bozuldu
eşim yada kızım dogum gününde tam tersi kv kp bekar görümce ve boşanmış görümcem hepsi ayrı hediye alır:9:
bu dertmi benim için tabiki degil:33:
bu şekil ben onlara degil onlar bana koz veriyorlar
bana bişey olmuyor
eşim üzülüyor ama kv anlamadı o ayrı mevzu:27:

Back
X