gittikce kafamda buyuyor:(((

est.canım
bunlar benim kendi düşüncem
bu şekil düşündügüm için
üzülmüyorum
mesala kısa zaman önce dogum günüm vardı kv bir çöp almadı:ssz:
benden önce eşim bozuldu
eşim yada kızım dogum gününde tam tersi kv kp bekar görümce ve boşanmış görümcem hepsi ayrı hediye alır:9:
bu dertmi benim için tabiki degil:33:
bu şekil ben onlara degil onlar bana koz veriyorlar
bana bişey olmuyor
eşim üzülüyor ama kv anlamadı o ayrı mevzu:27:

sen cok iyi yapıyosun böyle düşünüyosun ve kendını yıpratmıyosun çok taktır ettim senı...aynı olayı ben yasasam kendımı yerdım aynı zamanda eşimide yerdım ....hiç iyi yapmazdım kendıme....harıkasın ya...benım düşüncem yanlıs yanı

sen cok iyi yapıyosun böyle düşünüyosun ve kendını yıpratmıyosun çok taktır ettim senı...aynı olayı ben yasasam kendımı yerdım aynı zamanda eşimide yerdım ....hiç iyi yapmazdım kendıme....harıkasın ya...benım düşüncem yanlıs yanı

o zaman sadece kendini ye
eşine belli etme
sadece bozuldugunu hissettir ama uzatma eşine karşı
sen eşinle bu konu yüzünden tartışmaya girersen
seni hediye meraklısı çul çabut düşkünü diye adlandırırlar:34:

o zaman sadece kendini ye
eşine belli etme
sadece bozuldugunu hissettir ama uzatma eşine karşı
sen eşinle bu konu yüzünden tartışmaya girersen
seni hediye meraklısı çul çabut düşkünü diye adlandırırlar:34:

yok canım kendımıde yemıyeyım boşvereyım gittsin...niye bozayım huzurumu demi artık budur yasam bıcımım:9:

beklenti içinde evlenip, çocuk doğurup sonra da gönül koyup, hıncını alamayıp küsenleri anlamıyorum............

Bazı arkadaşlar yanlış yorumluyorlar, ben şahsen az çok konu sahibini anlayabiliyorum.
Benim eşim 2 kardeş ve biz büyük olanız, çocuklarımız arasında 9 ay var.
Benim kızımın doğumgününde bizim gittigidiyor hesabımızdan oyuncak aldılar, amam ödeme bizden yapıldı.
Diğer torunun doğum gününde altın taktılar, bir ihtiyacını karşılasın eksiğini gidersin diye.
Bu ve bunun gibi bir sürü şey.
Ben çalışıyorum çok şükür, kızımın her eksiğini giderebiliyorum asla kimseye güvenerek beklenti içine girerek çocuk yapmadım
Fakat insan bekliyor, ananesi kızım için özenmiş şunu yapmış, babanesi düşünmüş bunu almış gibi.
Asla kıskanma v.s değil ama insanın gücüne gidiyor.

Back
X