Slm kızlar ben bundan 2 sene önce antalya devlet hastanesinde ameliyat oldum asıl problemim bugün ici kemik eğriliği ve et büyümesiydi nefes alamıyordum olmuşken burnumun kemerini de aldırayım dedim fakat ameliyattan sonra şişliklerin indikçe burun üstümde bi şişlik oluşmaya başladı ve değdikçe elime takılan ve acı veren bi cisim doktorum dikiş kalmış olabilir dedi istersem tekrar ameliyat edebileceğini söyledi nefes almam da düzelmedi deyince alerjik bir burun yapın var tam anlamıyla iyi olamazsın zaten dedi daha sonra bi çok doktora gittim alerji testi yaptırdım hepsi alerjiden ötürü nefes almam da tam iyileşme olamayacağını üstündeki şişliğin de dikiş ve kıkırdaktan kaynaklandığını ikinci bi ameliyat gerektiğini söyledi hatta ödem artarsa apse yapıp müdahaleyi zorlastirabilirmis bu arada alerjiden ötürü burun etlerim tekrar şişti nefes almakta zorlaniyorum sürekli burnum akiyor korkuyorum kızlar ne olur bi yardım edin haftaya engin erkal ve hadi nural dan randevu aldım ama karar veremiyorum ne olur deneyimi olan biri doktor önerebilir mi yoksa bu burun başka sorunlar açacak korkuyorum ne olur bi yardım
Son düzenleme: