İnş canım çok mutlu olurum varsaYarın bı deniyim o zmn umudumu kaybetmeyim. Yumurtlamanın ustunden kaç gün geçti cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş canım çok mutlu olurum varsaYarın bı deniyim o zmn umudumu kaybetmeyim. Yumurtlamanın ustunden kaç gün geçti cnm
Her insanda farklı oluyo işte bu gebelik durumları. Sabah ta durumdan haberdar et cnmİnş canım çok mutlu olurum varsaBen yumurta takibi yapmadım canım ama regl uygulaması 15-18 Eylül gösteriyordu 18 eylülde şüpheli ilişki oldu birde 21 inde oldu hangisinden kaynaklı gecikme yaşıyorum bilemedim
ayın 1 de regl olmam gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam 30 da silik çizgi görmüştüm bi test markasında ama sonraki testler negatif çıkmıştı 2-3 gün bugün farklı markayla yaptıklarım silik gösterdi bilemiyorum
Aynen öyle cnm hayırlısı olsun hakkımızda mutlaka haber veririm görüşmek üzereHer insanda farklı oluyo işte bu gebelik durumları. Sabah ta durumdan haberdar et cnm
Canım sanırım var gebelik bu sabah yaptığım test bu şekilde ilk 2 dakkada çıktı çizgi artık bugün direk doktora giderim sanırımHer insanda farklı oluyo işte bu gebelik durumları. Sabah ta durumdan haberdar et cnm
canım sağlıkla ilerlesin var gebelik daha çok yeni sadece.Canım sanırım var gebelik bu sabah yaptığım test bu şekilde ilk 2 dakkada çıktı çizgi artık bugün direk doktora giderim sanırım
Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için bakalım hayırlısı artık senin doğruydu ozaman 5 saat sonra çıkan test öylemi çok ilginç gerçektencanım sağlıkla ilerlesin var gebelik daha çok yeni sadece.
bende aynı marka ile test yaptım sende ilkte gene 20 dk da çıkmış ben yaptım bir şey çıkmayınca evden çıktım 5 saat sonra gelince çizgiyi gördüm.
sağlıkla kucağına almak nasip olsun kan ver yükselmeyi takip et hayırlısı inşallah![]()
aynen canım doğru çıktı test yaptım 10 dk da birşey çıkmayınca bi kenara koyup çıktım evden döndüğümde pembe çok incecik bir çizgi vardı güvenemeyip ertesi gün tekrar yapmıştım. seninki kadar bile gözükmüyordu.Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için bakalım hayırlısı artık senin doğruydu ozaman 5 saat sonra çıkan test öylemi çok ilginç gerçekten
Masallah cnm hayırlı olsunCanım sanırım var gebelik bu sabah yaptığım test bu şekilde ilk 2 dakkada çıktı çizgi artık bugün direk doktora giderim sanırım
Sağol cnm bilmiyorum artık muayene gittim ultrasonda gözüken birşey yok daha rahim duvarı kalınlaşmış gebelikde oluyo bu durum biliyorsundur kan testi verdim 2 den sonra belli olacak bakalım muhtemelen çok başında şuanMasallah cnm hayırlı olsunbence HCG senin idrarini geç etkilemiş
Aynen cnm zaten ilk haftalar ultrasonda gorulmuyo. Bende test yaptım cikmadi gene bişe yumurtlamadan sonra 10. Günüm olsa çıkardı artıkSağol cnm bilmiyorum artık muayene gittim ultrasonda gözüken birşey yok daha rahim duvarı kalınlaşmış gebelikde oluyo bu durum biliyorsundur kan testi verdim 2 den sonra belli olacak bakalım muhtemelen çok başında şuan
Belli olmaz canım hayırlısı Allah tan herzaman stres yapma olursa olur de herzaman bende hcg ölçümüne göre hamileyim ama değerlerin katlanmasını bekleyeceğiz 2 günAynen cnm zaten ilk haftalar ultrasonda gorulmuyo. Bende test yaptım cikmadi gene bişe yumurtlamadan sonra 10. Günüm olsa çıkardı artık
İnşallah katlanır hayırlı sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim tekrar hayırlı olsun cnm.Belli olmaz canım hayırlısı Allah tan herzaman stres yapma olursa olur de herzaman bende hcg ölçümüne göre hamileyim ama değerlerin katlanmasını bekleyeceğiz 2 gün
İnsallah cnm Allah razı olsunAllah ol der ve olur biz zamanını bilemeyiz cnm içini ferah tut dualarımdasınız![]()