Ölçturmedim ama . 1 sene önce de böyle bişey başına.gelmisti. o zaman lar gebelik düşünmediğim için çok sorun etmemiştim.. şimdi gündem gelebelik olunca acaba dedim hamileliktenmiProlaktin yüksek miydi ölçtürdünüz mü hiç
Merhaba ben de göğüs hassasiyetinden şüphelenip hamile olduğumu öğrendim. Normalde de regl olmadan 3 4 gün önce başlardı hassasiyet ama bu sefer 10 gün önce başladı.Başka hiç belirtim yoktu umarım seninki de bebiş yüzündendirMerhaba arkadaşlar bu ay ovulasyon ile takip ettim çatlamadan 5 gün sonra göğüslerin uçlarina sıžlama girdi ama nasıl noluyor dedim. Birkaç gün sürdü.. adetime 3 gün varve göğüs ağrım şiddetlendi üstüne yatamıyorum ama şiş değil içi boş gibiama çatlayacak gibi ağrıyor..normalde bu kadar agrimazdi. Bide bu ay kesilmeyen beyaz krem renginde akıntım var.
.kasık ağrısı uyku sık idrar yookk. Böyle olup hamile olan var mı? Acaba bu göğüs ağrısı proklatin yüksekliğinden kaynaklanıyor olabilir mi
İnşallah canım teşekkür ederimMerhaba ben de göğüs hassasiyetinden şüphelenip hamile olduğumu öğrendim. Normalde de regl olmadan 3 4 gün önce başlardı hassasiyet ama bu sefer 10 gün önce başladı.Başka hiç belirtim yoktu umarım seninki de bebiş yüzündendir
Biraz daha bekle bakalım inş pozitifi görürsünİnşallah canım teşekkür ederimhassasiyattan ziyade baya ağrıyo bazen ellemwden bile sızlıyor sanki bı damar var orası atiyo ordan yayiliyo gibi ağrı. Çatlaamadan 5 gün önce göğüs ucu sızısı beni umitlendirdi aslında aklımda yokken..pek mümkün görünmüyor aslında ama insan umud.ediyor o gün den sonra belirti arar oldum. Genelde adetten birkaç gün önce başlardı hassasiyet ama ilk defa 10 önceden başladı ve şiddettlenen bir ağrı oldu seninde yaşadığın gibi. Eğer 3 gün sonra ağrı gecmezse umut var hala demektir.. çünkü adetten bı gün önce falan o ağrılar bitiyor bütün belirtilwr
Adet günü yapacağım testi şuan koydeyim yanımda yok. İyiki yok yoksa 5.6 gün önceden yapardım dayanwmazdim iyice stres olurdum. En azından adet günü tek testle var yada yok diyebilirizBiraz daha bekle bakalım inş pozitifi görürsün
Ay canım umut oldu bana şuan benimde her adetimden önce göğüs ağrısı olur bu kez çatlatma iğnesinden 8 gün sonra başladı hala ağrıyor 15.gün test yapıcam bekliyorum ama moralim çok bozulmuştu göğüs ağrısından dolayo adet olucağımı düşünüyordumMerhaba ben de göğüs hassasiyetinden şüphelenip hamile olduğumu öğrendim. Normalde de regl olmadan 3 4 gün önce başlardı hassasiyet ama bu sefer 10 gün önce başladı.Başka hiç belirtim yoktu umarım seninki de bebiş yüzündendir
Benim adetim çok düzensiz çok uzun zamandır da deniyorduk olmuyordu. Valla şansa şüphelendim test yaptım niye bu kadar erken başladı bu hassasiyet diye bize de süpriz olduAy canım umut oldu bana şuan benimde her adetimden önce göğüs ağrısı olur bu kez çatlatma iğnesinden 8 gün sonra başladı hala ağrıyor 15.gün test yapıcam bekliyorum ama moralim çok bozulmuştu göğüs ağrısından dolayo adet olucağımı düşünüyordum
Herhangi bi tedavi görmüş müydün canımBenim adetim çok düzensiz çok uzun zamandır da deniyorduk olmuyordu. Valla şansa şüphelendim test yaptım niye bu kadar erken başladı bu hassasiyet diye bize de süpriz olduumarım pozitifi görürsünüz ❤
Ya benimde regle 10 gün kaladan beri inanılmaz ağrıyor göğüslerim. Normalde bu kadar erken başlar mıydı hatırlamıyorum ama daha önce böyle bir göğüs ağrısı yaşamadım hiç. Birde son 3 gündür akşamüstü koltukta otururken uyuya kalıyorum ki huyum değildir. Bata 7-8 gün var daha. Ama belirti için bu kadar erken olmaz diyorumBenim adetim çok düzensiz çok uzun zamandır da deniyorduk olmuyordu. Valla şansa şüphelendim test yaptım niye bu kadar erken başladı bu hassasiyet diye bize de süpriz olduumarım pozitifi görürsünüz ❤
Benim adetim çok düzensiz çok uzun zamandır da deniyorduk olmuyordu. Valla şansa şüphelendim test yaptım niye bu kadar erken başladı bu hassasiyet diye bize de süpriz olduAy canım umut oldu bana şuan benimde her adetimden önce göğüs ağrısı olur bu kez çatlatma iğnesinden 8 gün sonra başladı hala ağrıyor 15.gün test yapıcam bekliyorum ama moralim çok bozulmuştu göğüs ağrısından dolayo adet olucağımı düşünüyordum
Hayır canım hiç tedavi görmedim pko dediler prolaktin yüksekliğim de vardı. İlaçsız tedavisiz kendiliğinden oldu.Herhangi bi tedavi görmüş müydün canım
Bat tarihine göre bekle bence stres yapma hiç insan düşündükçe kendinde belirti buluyor. Testi erken yaparsın negatif çıkar moralin bozulur. Bekle bi 10 gün bence.Ya benimde regle 10 gün kaladan beri inanılmaz ağrıyor göğüslerim. Normalde bu kadar erken başlar mıydı hatırlamıyorum ama daha önce böyle bir göğüs ağrısı yaşamadım hiç. Birde son 3 gündür akşamüstü koltukta otururken uyuya kalıyorum ki huyum değildir. Bata 7-8 gün var daha. Ama belirti için bu kadar erken olmaz diyorum
Ay yok beklicem zaten. Ben test olayını pek sevmiyorum hayal kırıklığı yaşamamak adına yapmam. Adla belirti aramayı sevmiyorum ama insan vücudunda farklılık olunca acaba mı diyor açıkçası. Neyse kaldı 7 gün. Ak koyun kara koyun belli olur zatenBat tarihine göre bekle bence stres yapma hiç insan düşündükçe kendinde belirti buluyor. Testi erken yaparsın negatif çıkar moralin bozulur. Bekle bi 10 gün bence.
Belli oldu mu merak ettim test yaptınız mıAy yok beklicem zaten. Ben test olayını pek sevmiyorum hayal kırıklığı yaşamamak adına yapmam. Adla belirti aramayı sevmiyorum ama insan vücudunda farklılık olunca acaba mı diyor açıkçası. Neyse kaldı 7 gün. Ak koyun kara koyun belli olur zaten
Merhaba gebe misiniz acaba durumunuz ne oldu ben de aynı şeyi yaşıyorum bat a 7 gün var çatlamadan beri ağrı ve hassasiyet çok fazla normalde adete çok az kalınca başlar adet olacağım gün geçerdi merak içindeyimİnşallah canım teşekkür ederimhassasiyattan ziyade baya ağrıyo bazen ellemwden bile sızlıyor sanki bı damar var orası atiyo ordan yayiliyo gibi ağrı. Çatlaamadan 5 gün önce göğüs ucu sızısı beni umitlendirdi aslında aklımda yokken..pek mümkün görünmüyor aslında ama insan umud.ediyor o gün den sonra belirti arar oldum. Genelde adetten birkaç gün önce başlardı hassasiyet ama ilk defa 10 önceden başladı ve şiddettlenen bir ağrı oldu seninde yaşadığın gibi. Eğer 3 gün sonra ağrı gecmezse umut var hala demektir.. çünkü adetten bı gün önce falan o ağrılar bitiyor bütün belirtilwr
Maalesef değilim cnm. Belki de vardı gitti ben bilmiyorum.cunku adetim.gecmeeden test yapmadım..belki kimyasal vs olmuştur. Çünkü bütün belirtileri yaşıyorumMerhaba gebe misiniz acaba durumunuz ne oldu ben de aynı şeyi yaşıyorum bat a 7 gün var çatlamadan beri ağrı ve hassasiyet çok fazla normalde adete çok az kalınca başlar adet olacağım gün geçerdi merak içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?