Gitttikçe Hantallasıyorum

suefsan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.417
2.326
208
arkadaslar cok hareketli biri olarak bu hantallık canımı sıkıyor....cabuk yoruluyorum...ayrıca daha 2 aydan fazla var doguma....son aylarda ben işe nasıl gitcem merak ediyorum...ayrıca birden gobegim cok fazla cıktı.....acaba kan surubu ve vitamin alıyorum..brde omega verdi doktorum...ondanmı kaynaklanıyor..birde canım kızım karnıma iyice yerleşti sanırım

Kaç kilo aldınız ki hamileliğinizin başından bu yana? Daha bebek büyüdükçe kalbinizi, akciğerlerinizi, mesaneniz iyice sıkıştıracak. Ben sonlara doğru günde 28 kez tuvalete giytiğimi biliyorum:) Bence ödem başlamıştır tuzu kesin, bol bol su için, serin havada akşamları 1 saat yürüyün. Diyetinize dikkat edin. Gece rahat uyumak için emzirme döneminde de kullanabileceğiniz uzun sosis gibi yastıklardan edinin, karnınız büyüdükçe yatmak zorlaşacak. Bir de geceleri mümkün olduğunca sağa yatın dolaşımınız rahatlar ellerinizde uyuşmalar az olur. Ben 38. haftanın sonuna kadar çok tempolu çalıştım ki obez gebeydim, bebeğim de 4 kilo üzerindeydi. Bozayın moralinizi amacı çok güzel:))

27 haftamdayım 3 kilo aldım.....yasım 37 onla alakalı olabilir....yasn bayagı bir onemi var...

arkadaslar cok hareketli biri olarak bu hantallık canımı sıkıyor....cabuk yoruluyorum...ayrıca daha 2 aydan fazla var doguma....son aylarda ben işe nasıl gitcem merak ediyorum...ayrıca birden gobegim cok fazla cıktı.....acaba kan surubu ve vitamin alıyorum..brde omega verdi doktorum...ondanmı kaynaklanıyor..birde canım kızım karnıma iyice yerleşti sanırım

hiiiiiiiiç canını sıkmasın... okudum yazdıklarını sadece maşallah diyorum. hamilelik bu işte ve bu mucizeye sahip olabildiğimiz için şükürler olsunnnnn:16:

Back
X