- Konu Sahibi CennetKokulum
-
eeee tabı etkılı oldu bır nevı reklamdı bıhterden cok o sıkıs anındakı kar gıbı yagması behlulun ona bunu hedıye etmesı etkılı oldu sanrımı ama gıvenchy reklamada olmasa satan bır marka kullanalar bılır veryiristibele sanırım yanlız yazdıysam affola super masumane mısler gıbı bır kokudur bu bıraz daha yogunlastırılmıs halı mıs gıbı hafıf burk burun dolduran baymayan kalıcı ve ıddalı bır koku ama beyaz tenlılerde daha basarılı olur sanırım cıcek aılesınden bır koku bugun yıne sıktım tekın acarda kaydirigubbakcemile3
kızlar sızılere adresı verdım dıye dun ceza aldım gıremedımmirmirmirmir hic aklıma gelmemıstı keske maıl adrslerınıze atsaydım dusunemedık ıste neyse bıdahakı sefere dıkkatlı olmalıyım
canım umarım begenırsın bırını dedıklerım ıddalı kokular bende oyleyım bugday orta tendeyım
hayatım omnia clasık degıl dedıgım omnıa crıstallını yanı dırek pudra ya evet d p de yok bu dedıgım parfumerıde var bu parfumerı dedıkı bız talebe gorev urun yapıyoruz yanı taleb gormeyen urun yokmus bır urun sordum talep yok ondan yapmıyoruz dedıler escepe tavsıyelerımın arasında vardı sevındım onu almana gul kokusu yogun kalıcı bır koku seftalıde var
canım bu içeriğini yazdığın parfüm bihterin parfümümü.eğer öyleyse süpermiş.175 tl miiçerigini hiç bilmiyordum bakıyorum kopyalıcam sızın ıcın
buyrun
tutkulu,seksi,cezb edici karşı konulmaz cazibe arayan kadınlar için film yıldızlarının dünyasına açılan kapı, büyüleyici bir ihtişamla bu parfümde buluşuyor.heyecan verici üst notalarda mandalina lezzeti,kırmızı orman meyveleri ve kırmızı biberle buluşuyor.portakal ve helyetrop çiçekleri frapan orta notayı oluştururken,yoğun alt notada sedir ağacı,paçuli ve amber sizi bekliyor.
Benım tarıfıme uyuyormusalkisalkisalkis
absolutley irresistibe gerçekten çok güzel çok beğendim ve dolumunu aldım ancak biraz daha farklı gibi geldi orjinalinden. üsküdarda tek şubesi olan yerden aldım bu marka dolumu daha önce hiç denememiştim acaba d p de varmı bu parfüm belki ordaki daha orjinaline yakındır diye düşünüyorum?????? aynı şekilde very irresestible yide çok beğendim onuda almayı düşünüyorum açığını deneyen var mı ben d p dekini denedim orjinaliyle aynı gibi geldi bana diğer markayı deneyen var mı
bargellodan aldımüsküdardan nerden aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?