- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.308
- 308
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
-
Doğru ben evden cikmaktan pek hoşlanıyorum çıksam eşim kıskanır sanırımKiskanclik karaktere göre degisen birsey ama dozunda olan kiskanclik da tatli oluyor
yani sevgiliyken nasil kiskanirsa insan öyle kiskaniyoruz
bizimki paylasamamaktan geliyor gerci
Var da olmuyor canımeee sizin yakin gelecekte cocuk planiniz var mi
varsa erteleyin azicik daha vakit gecirin diyecektim
Doğru ben evden cikmaktan pek hoşlanıyorum çıksam eşim kıskanır sanırım
Bende eşimi işi dolayisiyla hiç kiskanmiyorum erkek dolukafam rahat
Var da olmuyor canımİstemesek te erteliyoruz mecburen .Biz çoçuk yapmayı beceremiyoruz normal yoldan
Yok keşke öyle olsa .Malesef ciddi sorunumuz var tüp bebek olmadan imkansıze bir yillik evlilikte cok normal degil mi
yani saglik problemi yok dimi, yoksa akisina birakin zevkini cikarin
benim yerime de
Yok keşke öyle olsa .Malesef ciddi sorunumuz var tüp bebek olmadan imkansızaman neyse şimdibunları konuşup canımızı sıkmayalım
İnşallah canım .Hayırlısı olsun ne yapalım .Olana kadar uğraşacağız artık .Bir arkadasimin gecen sene tüp bebekle bebegi oldu, ugrasmislardi baya, simdi bir yasinda girdi kendiliginden ikinciye hamile kalmis üc aylik
bu da böyle bir animdir, sen düsün
İnşallah canım .Hayırlısı olsun ne yapalım .Olana kadar uğraşacağız artık .
Ben geldim kızlarsabaha kadar uyuyamıyorum çoğu zaman bizim çocuğun hiç uykusu olmuyor sabah 7de uyuduğumu bilirim eridim a dostlar incecik kaldım
Maşallah canım ne genç evlenmişsin .Ben 25 te evlendim 27 oldum yeni .Yaştan yana fazla problemim yok aslında ya.Millet 40 ındam sonra doğuruyor artık .Ama içimde bastıramadığım bir anne olma isteği varcevremde bu hikayeye sahip cok insan var o yüzden kocanla güzel zamanlar gecir, gez falan
biz gezenleri gördükce hasetleniyoruz, beddua olarak da insallah cocuklari olur da gezemezler diyoruz icimizden, esimin bakisindan anliyorum ben öyle diyordur o da
biz de hic zaman geciremedik, kiz ben evlendigimde 21 yasindaydim düsün, esim de 22
cocuklar büyüse de uzuuunca bir balayi yapsak diyoruz insallah
Hayırlı olsun kuzum bizim icinde cok guzel oldu valla
HoşgeldinizTopigi yeni farkettim
Guzel olmus ama kuzuuu
Maşallah canım ne genç evlenmişsin .Ben 25 te evlendim 27 oldum yeni .Yaştan yana fazla problemim yok aslında ya.Millet 40 ındam sonra doğuruyor artık .Ama içimde bastıramadığım bir anne olma isteği varAy aman çokta geziyoruz ya sanki şimdi .Eşim polis doğudayız.Bizim tatillerimiz birbirine uymuyor zaten .Anca evde vakit geçiriyoruz
Çok sevindim ya yeni taşınınca ocak olana kadar bişey pişirip yiyememeyi bilirimMinnoslarrrrr ocagimda olduuu ohh beeesimdi makarna pisirip sucuklu yumurta yapma vaktiiii
Evet kuzum yaa inanilmaz mutluyum suanÇok sevindim ya yeni taşınınca ocak olana kadar bişey pişirip yiyememeyi bilirim
Bu arada bizde 9 yillik evliyiz 8 yasinda 1 oglumuz 9 aylik biri kiz biri erkek ikizlerimiz varhepsi ellerinizden oper teyzoslariii. Yasimi sormayin
Ayy ne ic ne dis yirtik patlak catlak olmadi sukurrrr. Acayip esnekmisim onu anladimay hep ikizlerim olsun isterdim
tek cocukla bile karnim iceriden yirtildi, simdi iyi ki olmamis diyorum
masallah sana heyt yavrum, senin sirtin yere gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?