- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.326
- 308
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
HoşgeldinBiraz sarj oldu tekrar geldimbiraz daha dolaşayım buralarda uyuyana kadar
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HoşgeldinBiraz sarj oldu tekrar geldimbiraz daha dolaşayım buralarda uyuyana kadar
![]()
Izledin mi?Hoşgeldin![]()
Yarısına kadar su evlicilik oynarken hamile.kalan kıza şaşırdım bende Evcilik oynayacamIzledin mi?
Sen de mi bebe istiyon?Yarısına kadar su evlicilik oynarken hamile.kalan kıza şaşırdım bende Evcilik oynayacam![]()
2.5 senelik evlilikSen de mi bebe istiyon?ben sürtüşmeyi düşünüyom
![]()
Ben de 2.5 yıldır evliyim 15 aydır istiyom. En hayırlısı neyse onu versin Allah inşallah.2.5 senelik evlilik
2 düşük
Istiyorum allahım en sagliklisindan en hayirlisindan ver bize aminn
Amin inşallah kuzum dua ediyoruzBen de 2.5 yıldır evliyim 15 aydır istiyom. En hayırlısı neyse onu versin Allah inşallah.![]()
Tuhaff
Onu kendi yapmıştır yedirmem emeğimi demiştirKendimi zor taşıyorum![]()
Belkide öyledir ama genede benim aklıma gelmez ya zeytin ve yağ kaçırmak para neyseOnu kendi yapmıştır yedirmem emeğimi demiştir![]()
Kız turşu diyince ne zaman niyetlensem kuramadım bi turşu kaldı lahana öyleGeliyor demekkiturşusunu alıp kaçtı diye duyarız Yakında
![]()
Benim lahana cürüdu öyle beklemektenKız turşu diyince ne zaman niyetlensem kuramadım bi turşu kaldı lahana öyle![]()
Bende teyzemin yaptıklarından yiyodum da bu sene o da yapmadıBenim lahana cürüdu öyle beklemekten
Bende kayinvalidecigimin yaptıklarını yiyorum![]()
Kötü olmuş ben yaz gelsin kuracam ilk defa kendim tursu yapıyım el lezzetim var bakalım daha tatlı gelir belki kendim yaptığım içinBende teyzemin yaptıklarından yiyodum da bu sene o da yapmadı![]()
Bende ilk defa yapacaktım işteKötü olmuş ben yaz gelsin kuracam ilk defa kendim tursu yapıyım el lezzetim var bakalım daha tatlı gelir belki kendim yaptığım için![]()