- 1 Aralık 2019
- 5.728
- 23.027
- 348
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık kuzum
Ayyyyy buna bayıldımmmmmm
GuzuuuuuuuuuuuHellövvvvv iki gözümün çiçeğeeeeee
Sen canımsın.. Bak biryerden başla..yksa böyle devam eder kuzum... Başlarsan çorap söküğü gibi gelir merak etme
canoğğğğğğğğğğğğğğ kızlarla tanıştınmıGuzuuuuuuuuuuu![]()
Evet canumm, çok çılgınçlarcanoğğğğğğğğğğğğğğ kızlarla tanıştınmı
E yaaaani ben tabii mülayim, kendi halinde, sakin bi insanım neticede ama, neyse ki uyumlu bi insanım hahdiandnsnxtam senlik![]()
![]()
![]()
uyumlu konusunda aynı fikirde olabiliriz amaE yaaaani ben tabii mülayim, kendi halinde, sakin bi insanım neticede ama, neyse ki uyumlu bi insanım hahdiandnsnx![]()
Hellövvvvv iki gözümün çiçeğeeeeee
Sen canımsın.. Bak biryerden başla..yksa böyle devam eder kuzum... Başlarsan çorap söküğü gibi gelir merak etme
ben bu tarz şeylere yeni başladım
Ben kızken de yapıyordum ama şu aralar bazen fırsat bulduğum da yapıyorumben bu tarz şeylere yeni başladım![]()
![]()
![]()
geçen pazar poğaça yaptm ilk defa
![]()
Çok güzel görünüo eline sağlık
salonun perdelerini yikadim astim ucundaki gupurleri yukari cekip elimde teyelleyerek diktim son cikarip utulemek kaldiiii. Guneslikleri de elimde kisalttim. Ev eve benzemeye basladi cok sukurYe güzelim yeee can bogazdan gelirmiş helee böyle tatlı paylaşımlarını görünce kim yemek yemek istemez kiiiBenimde sağlıklı beslenmem bitti gençlerAdet olcam galiba aşırı bir iştah patlaması var bende
![]()
Bence de yiyin gitsin ya zaten o 43 kiloymuşYe güzelim yeee can bogazdan gelirmiş helee böyle tatlı paylaşımlarını görünce kim yemek yemek istemez kiii