- 7 Ocak 2020
- 428
- 3.964
- 113
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
-
- #1.541
Pastamın kremasını peynirli yapmışlar peynir sevmiyoruz görüntüsü güzeldi ama pastam kof çıkmıştır fotolar da dekor olarak kaldı yazık az yiyebildikOrkide_sever neredesin nasılsın
Yakud-u Anka da özel gün şenligi vardır gecede deprem etkisi olur yeni yaş kutlanmalı
Bal0ncuk sen nasılsın
Ay çok geçmiş olsun hülyam ya merak ettik bizde seni ❤Merhaba kizlar uzun zamandir girmiyodum.bi rahatsizlik geciriyorum bogazim sisti halsizlik bebeklerin gece uyanmalari derken iflahim kesildi bugun az toparlandim geldim. Siz nasilsiniz
geçmiş olsun kuzucumMerhaba kizlar uzun zamandir girmiyodum.bi rahatsizlik geciriyorum bogazim sisti halsizlik bebeklerin gece uyanmalari derken iflahim kesildi bugun az toparlandim geldim. Siz nasilsiniz
cnm nasılsınneden kimse yazmıyor
Terketmedim size gelin beni yalnız bırakmayın buralarda demişim açıklamada ama msj yeterli gibi davrandınızgeçmiş olsun kuzucum
cnm nasılsın
bu anka burayı açtı ama terk etti
hadi ordan yaaaaaaaaaaaaaTerketmedim size gelin beni yalnız bırakmayın buralarda demişim açıklamada ama msj yeterli gibi davrandınız
Üst neresi oluyo onu bile unuttumhadi ordan yaaaaaaaaaaaaa
bak bak hemen üste çıkıyor
Ay çok geçmiş olsun hülyam ya merak ettik bizde seni ❤
Sagolun kizlar. 1 hafta olacak dayandim ama bu boyle gecmeyecek gibi agri kesicilerle iyi hissediyorum kendimi. Bebeklerle dinlenemiyorum en azindan ilac yazdirmaliyimgeçmiş olsun kuzucum
cnm nasılsın
bu anka burayı açtı ama terk etti
dikkat et kendine cnmSagolun kizlar. 1 hafta olacak dayandim ama bu boyle gecmeyecek gibi agri kesicilerle iyi hissediyorum kendimi. Bebeklerle dinlenemiyorum en azindan ilac yazdirmaliyim
Dikkat ettim hep sadece 1 kere buzlu kola ictim o da bu hale getirdi beni. Valla direndim doktora gitmeyeyim diye de antibiyotiksiz atlatamicam galiba. Bugun daha bi sis bogazim normal duruyoken bile rahatsiz ediyo yutkunmaktan bahsetmiyorum biledikkat et kendine cnmayaklarını üşütmemeye çalış
havalarda sıcak oysaki ama illa ki dikkat etmek gerekiyorDikkat ettim hep sadece 1 kere buzlu kola ictim o da bu hale getirdi beni. Valla direndim doktora gitmeyeyim diye de antibiyotiksiz atlatamicam galiba. Bugun daha bi sis bogazim normal duruyoken bile rahatsiz ediyo yutkunmaktan bahsetmiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?