- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.953
- 128
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Hepinizi çok seviyorum
şarja takayım da telefonu %20den sonra birden düşüyor anlamam kapanır sizi yüzüstü bırakmış gibi olmayayım haberli gideyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde %24Hepinizi çok seviyorumşarja takayım da telefonu %20den sonra birden düşüyor anlamam kapanır sizi yüzüstü bırakmış gibi olmayayım haberli gideyim
![]()
Benim de az kuzum çocuğu uyutuyorum şimdiHepinizi çok seviyorumşarja takayım da telefonu %20den sonra birden düşüyor anlamam kapanır sizi yüzüstü bırakmış gibi olmayayım haberli gideyim
![]()
Bende burdaki ortami arkadasliklari cok seviyorum guzel oluyro zaten eve tikildik.kaldik en iyisi KK❤Valla su korona günlerinde insan konuşcak gulcek birşey arıyor gerçek hayatta arkadaşlardsn hayır yok o yuzden burayı daha çok seviyorum
Aynen canimBende burdaki ortami arkadasliklari cok seviyorum guzel oluyro zaten eve tikildik.kaldik en iyisi KK❤
Ben de çocuğu uyutuyorum canımEsim gorevden geldi ona yemek falan hazirladim yatagi seriyim derken gene herseyi kacirdim![]()
Ben de çocuğu uyutuyorum canımyok bişey kacirmadin azcik eglendik
24saat olmadi dahaOf keşke zeynoda olsaydı ozledim onu

Evet ya ama özledim bicirigi24saat olmadi dahazeynos ne zaman gelir artk bilmiyorum
![]()
gelir insallah hemen belki cezasi kisa surerEvet ya ama özledim bicirigi![]()
Hiç sanmiyom çok ban yiyorgelir insallah hemen belki cezasi kisa surer
rahat durmuyokiHiç sanmiyom çok ban yiyor
selam canimSelam kızlar
Ne yapıyorsunuzselam canim