- 5 Aralık 2024
- 601
- 431
- 18
- 26
- Konu Sahibi terazi cicegi
-
Topukluyla ayaktaysanız öyle olmuştur öbür türlü etkilemez diye düşünüyorum ama bende öyle bir şey olmuyor ilginç geldiselamlar kızlar,
kendimde gözlemlediğim ilginç bir durumdan bahsetmek istiyorum; eşim gecelik, vücut çorabı, ince çorap vb. kıyafetlere çok yükseliyor ve giymemi istiyor. gecelik falan değil ama, çorap tarzı sıkı birşeyler giydiğimde orgazm ya daha geç, hem ddaha hafif oluyorum. sizinde giydiğiniz kıyafetlerin vücudunuzda bu tarz etki yapma durumları oluyormu? geçen topuklu varken birlikte olalım dedi yani ayağımda durmasını istedi kırmadım, bir yerden sonra daraldım, kasılamadım, nebilim o moda giremedim çıkardım attım.
ayakta değildim, sadece topukluyada bağlamıyorum çorapta da oluyor bi rahatlayamıyorum tam anlatamıyorum ama bi tuhaf oluyor. bacaklarım ayaklarım böle çıplakmış rahatlığına ulaşamayıncamı oluyor teşhiste koyamadım konu açıp sormak istedimTopukluyla ayaktaysanız öyle olmuştur öbür türlü etkilemez diye düşünüyorum ama bende öyle bir şey olmuyor ilginç geldi
bende öyle düşünüyom yaa, özellikle ince çoraplar naylon oluyorya terleyince falan daralıyor gibi oluyorum sanki.Bence bir yerden sonra giydiklerin seni sıkıyor. Dikkatin dağılınca orgazm da zor oluyor. İlerleyen safhada sıcaklayınca çıkar bence.
bilmiyom işte, acaba çıplaklığa alıştığım içinmi anlamlandıramadığım için yazdım ya zaten.Gözlerini kapatıp orgazma odaklandıktan sonra giydiğinin ne önemi var
son kısım bendede aynı, hadi giy bişeler gel gibi olunca biraz enerjim düşük başlıyorum, içimden geldiği zaman tavan oluyor ama yinede kıyafetlerin içinde yönlendirsem bile o pik noktada çıkarmalıyım öf daraldım gibi oluyorum çıkarmıyorum bitürlü zirveye ulaşamıyorum. eşimin imasıyla giyindiğimde enerjim yükselmişse ona çıkar falan deyip yine çıkarttırıyorum.Eşinizin isteğinden ziyade siz nasıl bir ilişki istiyorsunuz? Bazen ben ayakkabı veya bir şeyler giyerim ama ben yönlendiririm o zaman olaya girmiş oluyorum ama eşim böyle şeyler talep edince isteksiz oluyorum. Benim huyum böyledir mesela sizin nasıl?
Evet etkiliyor. İlerleyen dakikalarda sıkarsa çıkarabilirsiniz zaten önemli olan özel, seksi kıyafetlerinizi giyinip o anı eşinizin aklına kazımanızselamlar kızlar,
kendimde gözlemlediğim ilginç bir durumdan bahsetmek istiyorum; eşim gecelik, vücut çorabı, ince çorap vb. kıyafetlere çok yükseliyor ve giymemi istiyor. gecelik falan değil ama, çorap tarzı sıkı birşeyler giydiğimde orgazm ya daha geç, hem ddaha hafif oluyorum. sizinde giydiğiniz kıyafetlerin vücudunuzda bu tarz etki yapma durumları oluyormu? geçen topuklu varken birlikte olalım dedi yani ayağımda durmasını istedi kırmadım, bir yerden sonra daraldım, kasılamadım, nebilim o moda giremedim çıkardım attım.
Sen iliskiye giremedik daha sadece kanama oldu diye koku açmıştın ama fantezi kıyafetlerin etkisini yaşamış gibisinEvet etkiliyor. İlerleyen dakikalarda sıkarsa çıkarabilirsiniz zaten önemli olan özel, seksi kıyafetlerinizi giyinip o anı eşinizin aklına kazımanız
En azından cesaretlendiriyor kanama benim için bir ilerleme ayrıca benimSen iliskiye giremedik daha sadece kanama oldu diye koku açmıştın ama fantezi kıyafetlerin etkisini yaşamış gibisin
Ayrıca benim sevişmeyle bir problemim yok ki vajinismus problemim.Sen iliskiye giremedik daha sadece kanama oldu diye koku açmıştın ama fantezi kıyafetlerin etkisini yaşamış gibisin
Yani evet sıkıyor tabi bi yerden sonra hava sıcakken hele kicnm çıkarabileceğimi biliyorum, çıkarıyorumda zaten, ben sizlerinde vücutlarında benim dediğim tarzda etkiler oluyormu diye öğrenmek istemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?