giyecek hicbir seyim yokk :(

Sizin haberiniz var mi ?
Kucucuk cocuklar okulda olmak yerine sokakta sicak soguk kar kış demeden kağıt topluyor. Ayaginda 10 çesit ayakkabi üstünde 30 cesit montu yok. Ne icin peki ? 3 kurus ekmek parası için.
Kışın soguktan donarak olen kac insan kac bebek var haberin var mi ?
Insanlar giyecek elbiseyi geçti yiyecek ekmek su bulamiyor. Icecek bir damla temiz su arayan cocuklar haberinde mi ?
Açlıktan olen bebekler haberinde mi ?
Insanliga artik diyecek tek lafım dahi kalmadı.

Biz yoksullari doyuramadigimiz icin değil Zengini doyuramadigimiz icin bu haldeyiz.

Bu laflarda bir kulagindan girip digerinden cikicak eminim. Belki anlamicaksin bile. Vicdan aramiyorum zaten bunlari yazabilen utanmayan bir insanda. Sadece yazik kelimelerin bittigi yer.
Aynen öyle geçen gün eşimle arabayla giderken çöpün içinde bir çocuk oturmuş bulduğu bir şeyi yalıyordu. Üstü başı simsiyah olmuş. İçim acıdı. Daha bunun gibi neler var.

Bin tane de olsa giyecek bi şeyin olmaz çünkü bu bir hastalık. Zaten kıyafet ne kadar çoğalırsa insan o kadar giyecek bi şeyim yok kafasına giriyor. Aldıkça eksik hissediyorsun. Kombinler yaparak alışveriş yapın

Aynen öyle geçen gün eşimle arabayla giderken çöpün içinde bir çocuk oturmuş bulduğu bir şeyi yalıyordu. Üstü başı simsiyah olmuş. İçim acıdı. Daha bunun gibi neler var.

Şükür belki benim alabilcek gücüm var şuan istediğim kıyafeti ama bana bildiğim biri getirse yeni kıyafet ona olmuyordur benim ihtiyacim vardır gocunmam alırım. Illaki gidip boşuna para harcamam. Bende asla bor şeyimi çöpe atmam. Temiz olanlari bildigim veya bilmediğim insanlarla paylaşırım. Bu kiyafet olur kitap olur aklina gelecek her turlu eşya.
Bize kucukkende boyle ogretildi. Dunya zevklerine kapılıp gitmek bogulmaktan beter. Eger bu çark doncekse bendeki sana sendeki bana usulü doner. Bende olan bende kalsin ben zaten kendime alirim sen kendi haline bak mantigiyla iste bu hale geliriz. Her gun bir cocuga yemek ismarlasak bir corba kac lira tutacak.
Halbuki az insan olsak iste olay lrda zaten olamiyoruz.

Giyeceğin varmış
Kombin yapamıyorsun sanırım yada yanlış alışveriş
Bunlara yoğunlaş sen

Ben de bazen giyecek birsey bulamiyorum saysam belki benim de cok çıkar. Aslinda konu sahibi hakli olabilir hemen yargilamayalim.elindeki iyi parcalari ayir onlara uyacak birseyler al.eger giymediklerin varsa ihtiyac sahiplarine ulastir

Hahahha çok komik bu kişi. Eski konularına baktım. 4 yıllık ilişkisi varmış, başka bir başlıkta 1 yıl oluyor, sonra 2 yıl oluyor, kafasını fiziğine takmış ama boy ölçüsü her başlıkta değişiyor. Bir öğretmen oluyor bir pdr okuyor öğrenci oluyor bir sınava giriyor... ya erkek ya da kafa buluyor. Ne şapşirik insanlar var yaaa...

Ben bu üyenin konu açıp açıp gitmesinden dolayı şüphelenmeye başladım.Ayrıca bu üyenin konuları ya kilosu ya da kıyafetleri.Cevap da vermiyor üstelik kimseye bu konuda da neyi dert edindiğini anlamadım Mune Mune

Gece gece trollemeye gelmiş ortamı. Benim seninki kadar kıyafetim yok sabah işe giderken ne giyecem derdim de yok. Ne rahat ve pratikte onu giyer çıkarım. Hoş öğrenciyken bende özenirdim.

bugun asagi yukari kiyafetlerimi saydim sayinca boyle cok gibi gelfi ama nedense giycek hicbisey bulamiyorum sizin ne kadar kiyafetiniz var acaba özellikle universite okuyanlar ya da idi geregi sik giyinmek zorunda olan bayamlar
tunikler 30a yakin
kap ceket trenckot 6
etekler 6
elbise 2
pantolon 6
ayakkabi 10
canta 10
esarp sal 15
sımdııı burdan ne anlayacauk

cok zengınsın

veya

cok zevksızsın uyum yok kombın yapamıyorsun

yırtık kıyafet yırtık papucla kısı gecırenler var ayıp ..

Back
X