- 13 Haziran 2015
- 1.300
- 1.833
- 63
- 37
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Millet açlıktan ölüyor, sen kıyafet derdindesin, biraz şükür lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle geçen gün eşimle arabayla giderken çöpün içinde bir çocuk oturmuş bulduğu bir şeyi yalıyordu. Üstü başı simsiyah olmuş. İçim acıdı. Daha bunun gibi neler var.Sizin haberiniz var mi ?
Kucucuk cocuklar okulda olmak yerine sokakta sicak soguk kar kış demeden kağıt topluyor. Ayaginda 10 çesit ayakkabi üstünde 30 cesit montu yok. Ne icin peki ? 3 kurus ekmek parası için.
Kışın soguktan donarak olen kac insan kac bebek var haberin var mi ?
Insanlar giyecek elbiseyi geçti yiyecek ekmek su bulamiyor. Icecek bir damla temiz su arayan cocuklar haberinde mi ?
Açlıktan olen bebekler haberinde mi ?
Insanliga artik diyecek tek lafım dahi kalmadı.
Biz yoksullari doyuramadigimiz icin değil Zengini doyuramadigimiz icin bu haldeyiz.
Bu laflarda bir kulagindan girip digerinden cikicak eminim. Belki anlamicaksin bile. Vicdan aramiyorum zaten bunlari yazabilen utanmayan bir insanda. Sadece yazik kelimelerin bittigi yer.
Aynen öyle geçen gün eşimle arabayla giderken çöpün içinde bir çocuk oturmuş bulduğu bir şeyi yalıyordu. Üstü başı simsiyah olmuş. İçim acıdı. Daha bunun gibi neler var.
sımdııı burdan ne anlayacaukbugun asagi yukari kiyafetlerimi saydim sayinca boyle cok gibi gelfi ama nedense giycek hicbisey bulamiyorum sizin ne kadar kiyafetiniz var acaba özellikle universite okuyanlar ya da idi geregi sik giyinmek zorunda olan bayamlar
tunikler 30a yakin
kap ceket trenckot 6
etekler 6
elbise 2
pantolon 6
ayakkabi 10
canta 10
esarp sal 15
saga bastan sayNüfus sayımı mı yaptınız :) ben hiç saymadım sayamadım valla. 30 tunik az değilmiş. Kombinasyon yap pantolonlarla falan.