• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyilebilir göğüs pompası önerisi olan var mı??

Ben de neredeyse 1 saat egilerek ugrasiyorum. Mochi alamaya karar verdim sanirim. Elimle Hic mudahale etmeden sut sagilmasi benim icin mucizevi olur. Cunku tek endisem elimle masaj yapmazsam sut az cikar diyordum cevabiniz icin tesekkur ederim🧚🏻‍♀️
Rica ederimm. Ayrıda bende tek memeden emziriyorum sadece diğerini tutmuyor. Tutmadığı memeyi sağıp biberonla veriyorum. Düzenli sağım da yapmıyor çoğunlukla sabah akşam. İlk başlarda anca 40-60 ml olan sütüm zamanla 200 ml kadar çıktı çünkü stresim azaldı. Bebişiniz emmese de sütünüz olur güzel günlerde büyütün 💖

Rica ederimm. Ayrıda bende tek memeden emziriyorum sadece diğerini tutmuyor. Tutmadığı memeyi sağıp biberonla veriyorum. Düzenli sağım da yapmıyor çoğunlukla sabah akşam. İlk başlarda anca 40-60 ml olan sütüm zamanla 200 ml kadar çıktı çünkü stresim azaldı. Bebişiniz emmese de sütünüz olur güzel günlerde büyütün 💖
saglikla buyusun bebisiniz💕

Ben de meme reddi yaşadım ilk 1 ay da silikon uçla emzirdim emzirme için çok mücadeleler veren biriyim pes etme sakın mutlaka geri döner hele ki bebişin küçükken döndürmek kolay dediğim gibi bebiş uykuluyken silikon uçla emzir memeye geri döndükten sonra silikon ucu da yavaş yavaş bırakırsın

Merhaba sevgili annelerim iki aylık bir kızım var. Göğüsümü reddediyor ve emiyor bunun için düzenli sağım yapmak zorundayım. Philips Avent elektrikli pompa var bende fakat sürekli kablolara bağlı olmak yordu ve vakit ayıramıyorum. giyilebilir bir pompa almak istiyorum. Lamsinoh ve mochi arasinda kaldim. Onerilerinize acigim.
Lansinoh kullanmıştım çok memnundum

Bebebao diye bi marka almıştım ben şarjlı. Çok memnu kaldım arabada yolculuk yaprken falan sağıyodum
Merhaba bebebaodan hala memnun musunuz? Bende mochi var ama çekimi düştü o yüzden yeni bi arayış içerisindeyim. Zamanla çekim performansı düşüyor mu

Merhaba bebebaodan hala memnun musunuz? Bende mochi var ama çekimi düştü o yüzden yeni bi arayış içerisindeyim. Zamanla çekim performansı düşüyor mu
1 yıl önce kullanmıştım 2 3 ay güzeldi ama sonra süt olayı bitince birdaha kullanamadım🥹

Back
X