• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri giyilmiş gelinlik fiyatı?

dignity_83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
25
0
86
42
Bolu
merhaba. ben bir gelinlik denedim. tam üstüme göre oldu. diktirsem bu kadar beğenmezdim herhalde. kırık beyaz avrupa saten göğüs ve etek yan kısmı dantelli bir gelinlik. bu gelinliğe bana 500tl dediler. sizce bu fiyat fazla değil mi? aynısını diktirisem de 1000-1200 tl dediler. bir kez giyişmiş, etek kısmı dışında kirli gözükmüyor. kuru temizlemeyle iyi temizleniyor mu?

Bence fazla değil..Kiralık gelinliklerin de hemen hepsi daha önce giyilen gelinlikler oluyo ve 500den de fazla oluyo ,bence begendiysen kuru temizlemeyle temizlenir ..

Daha ucuza bulamazsın.... Gelnlikçiyle açık açık konuş... Beğendiysen git kurutemizleeye ver... Ama kurutemizlemeden çıktıktan sonra gelinlik bişeye benzemiyor.. Aldığın gelinlikçiye götüür ütülettir....
Eğer bunu yapmayı kabul ediyorlarsa al... Çünkü sen ütüleyemezsin, onların ütüleri farklı oluyor... Kabarıklıkları falan gelinlikçi düzeltebilir ancak....
Ben gelinlğimi kına gecemde giydim, çok kirlendi... Ertesi gün kurutemizlemeye verdim... Kurutemizlemeden aldığımızda gelinlikten başka herşeye benziyordu bambaka bişey lmuştu...
Diktirdiğim yere gittik.. Ütülediler, Kabarık yerleri kabarttılar falan eski haline döndürdüler... Nikahta tekrar tertemiz ve pırıl pırıl giydim....

ya kuru temizlemeciye fazla güvenme bence çünkü benim ablamın 2.düğünü kayseride oldu.orada bir kuru temizlemeciye verdiler ama gelinlik mahvoldu yaaa:1no2:

gelinlikçi istanbulda olduğu için götüremedik gelinlikçiye...

eteğinde bi çicek vardı mahvolmuştu mecburen kafasındaki çiceği eteğine dikti boshayallersmile
bide kendimiz ütülüledik felan öyle biraz kendine geldi ...

neyseki ilk olarak istanbulda oldu ve herşey çok güzeldi :lepi:

he bu arada 500 çok değil yaaa 500 den aşağıya bir gelinlik bulamazsın cnm :)))

eğer içine sindiyse ve sana yakıştıysa onu al bence...

mutluluklar a.s. darısı biz bekarların başına diyim o zaman delikafadulden

Son düzenleme:
ben 2 defa giydigim için kuru temizlemeye verdim ve aynı sekilde aldım gelinligimi kuru temizlemeye verdigin yere görede değişiyor 500 de iyi ama ben kendim diktirdim kiralık olarak ilk ben giydim üzerime göre dikildi 600

Valla ben 2007 de evlendim 1800e diktirdim gelinliği 100 tlye de kurutemizlemesini yaptırdım 2 gece 1 gün fulltime giydim gelinliğimi.... O yüzden 500 bana çok uygun geldi... Tabi kulanılan kumaş ve model de çok önemli... 500-600e gelinlik diktirenler varmış, eğer öyle bir model beğeniyorsanız kendinize özel diktirin, içiniz rahat etsin....
Kurutemizleme olayı bazı gelinliklerde sorun yaratmıyorken bazı gelinliklerde yaratıyor.. Modeline göre değişir.... Benimki toplamalı kabartmalı bir modeldi kurutemizlemede söndü, o yüzden gelinlikçi tekrar el atmak zorunda kaldı....

bizim düğünümüzde 2007'de oldu ve bende gelinliğimi kiraladım.ama ilk ben giydim benim yanmda paketini açtılar.ben o zaman 350ye kiralamıştım.500 fiyat olarak uygun bence.

Back
X