Giyim,Ayakkabı, Çeyiz,Kozmetik & Yeni fiyatlarr:) & Kapatıyorum :) & Sayfa 33 de

20.5 yapıyor 19 diyim hadi:))) takas için sayfanıza bakarım...servis kapaklı değil...

baktıımm:)) tupperler ne işe yarıyor bide ne kadar??? kaşe bi elbise var kullanım durumu ne??? tüylenme fln yoksa alabilirimm ama biraz ölçmek lazımm:))) bide beyaz gömlek var 38 demişsiniz ama 40 bedene olurmuki??
bi konunuzada alıntı yaptım:))

Son düzenleme:
yanlış olmasın cnmm...bunlar değilmi??

masa örtüsü, kurulama bezleri ve iğne oyası tülbent kardeşimin izmitte cnm hafta sonu gelecek beklermisin??? bide turunculu olan satılmıışş(( yanlış eklemişimm( başka iğne oyasıda varr onlardan seçsenn:)))

Eklentiler

• $CAM01280.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 93
  • $CAM00814.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 89
  • $CAM00526.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 103
  • $CAM00509.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 72
  • $CAM00506.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 89
  • $CAM00566.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 80
  • $CAM00565.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
yok cnm ya beyaz istiyorum ben.üstte beğendiklerim

yok cnm ya beyaz istiyorum ben.üstte beğendiklerim

cnmm işte iğne oyası olan satılmışş unutmuşum...geçmiş sayfalara baktımda şimdii...başka yokmu beğendiğin tülbentt???? valla özür dilerimm yanlış eklemişimm(

kardeşimi arayıp soruyorumm hemen kafam karıştı:)) duruyorsa ondadır zaten:))

Son düzenleme:

canım tupper servis amaçlı,sıcak koyunca sıcak,soğuk koyunca soğuk tutuyor deniyor ya öle,çok az kullandım,hatta kullanmadım bile denebilir fiyatı 90tl
kaşe elbiseyi de alıntılarsan sevinirim,gömleği de istersen ölçerim.

cnm siyah beyaz kareli elbise...yessica marka..gömleği ölçersen sevinirim..

Son düzenleme:
Son düzenleme:
bunları eklemeyi unutmuşumm:)) mango 38 beden yünlü kumaş sıfırr.....7 lira.
lambanın üstte bir aparatı eksik beyler anlar::)) eşim bulunacağını söyledi...kullanmadıkk...8 lira

birde bunlar 6 parçaymış yanlış yazmışımm((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…