- 13 Mayıs 2024
- 1.220
- 3.158
- 53
- Konu Sahibi Watc And Learn
-
Giyim konusu ne yaşınız ile ne de kilonuz ile ilgili. Ne istiyorsanız nasil rahat ve mutlu hissediyorsaniz onu giyin.Merhaba hanımlar,
Ben 45 yaşında iki çocuk annesiyim
Yaşımı pek göstermem,kilo problemim yok ayrıca kendine bakan biriyim.
Şimdi konumuza dönecek olursam isteğşmi giyoyorum genelde,eşim de giydijkerime pek karışmaz.
Geçenlerde hafif göbeği açık bir thişort giydim altıma kot pantolon,eşim bana dedi ki
Sen artık 45 yaşındasın biraz yaşına göre giyin.
Şimdi giyim konusu yaşla ilgili mi gerçekten de
Yoksa insan nasıl istiyorsa öyle mi giyinmeli
Sizler ne düşünüyorsunuz
Evet ahretliğim, kayınvalide oldumCroplu ahretliğim benim,hayırdır düğün telaşımı var
Evet ahretliğim, kayınvalide oldum
Beni arkadaşlarım bu fikrim için kınıyor genelde ama söyleyeceğim, bence estetik durmalı kıyafet ben hemen göbekten kilo alırım o dönemler crop giymem, bacaklarım incedir genelde mini giyerim
Bir de bunları nerede giydiğim konusu var, ayrıca bir takıntımda heryerden dekolte vermem göğüs dekoltesi varsa mini giymem, mini giydiysem sırt göğüs açmam, estetik durduğu sürece herkes her şeyi giymeli bence
Mükemmel ben de sizin yorumuzdaki gibi palazzo,yüksek bel şortlar vs giyerim, şortum çok kısaysa gömleği uzun kollu giyerim, bu şekilde 60 yaşında bir kadın da giyinse kimse bu yakışmamış demez, konu açık olan kısımlar değil vücudun güzel taraflarını ön plana çıkarıp, şık görünmek benceBende etek veya şort giyersem eğer, üzerine kısa kollu tişört ya da oversıze gömlek tercih ederim.
Konu sahibinden bağımsız olarak Z kuşağı çok açık ve çok darı çok güzel sanıyor, ama bizim gençliğimizde benim diyim sizin yaşınızı bilmiyorum genç kız dergileri bunları bize öğretirdi şıklık ve çıplaklık arasındaki farkıBende etek veya şort giyersem eğer, üzerine kısa kollu tişört ya da oversıze gömlek tercih ederim.
Mükemmel ben de sizin yorumuzdaki gibi palazzo,yüksek bel şortlar vs giyerim, şortum çok kısaysa gömleği uzun kollu giyerim, bu şekilde 60 yaşında bir kadın da giyinse kimse bu yakışmamış demez, konu açık olan kısımlar değil vücudun güzel taraflarını ön plana çıkarıp, şık görünmek bence
Mükemmel ben de sizin yorumuzdaki gibi palazzo,yüksek bel şortlar vs giyerim, şortum çok kısaysa gömleği uzun kollu giyerim, bu şekilde 60 yaşında bir kadın da giyinse kimse bu yakışmamış demez, konu açık olan kısımlar değil vücudun güzel taraflarını ön plana çıkarıp, şık görünmek bence
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden,nasıl bir duygu durumu.Evet ahretliğim, kayınvalide oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?