yani yorum yapma gereği bile duymadım arkadasım ona burda düzgün yazma vs yarışı yapmadım ki bir de bana öyle yazmış
nolur yorum yap. uyarım işe yaramış belli ki bak baya güzel yazmışsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani yorum yapma gereği bile duymadım arkadasım ona burda düzgün yazma vs yarışı yapmadım ki bir de bana öyle yazmış
Komik oldugunuzu mu düşünüyorsunuzz alakanız olmayan mevzulara girmeyin arkadsımmnolur yorum yap. uyarım işe yaramış belli ki bak baya güzel yazmışsın.
Her konuya böyle salça olanlar oluyo işte..Komik oldugunuzu mu düşünüyorsunuzz alakanız olmayan mevzulara girmeyin arkadsımm
alışamadımmm daa alışamadımmmmüffff
eşimmm kıskançç evlendiktn sonra hatta nışanlandıktan sonra kendini belli etti aslında ... ben pek umursamadımm.. keşkee çok açık ve net tavrımı belli etseydim diyorum.. sıkıntımm tshrtlerimn yakasınınn kapalı olması :)) bu da mı dert diyebilirisiniz.. birde gömleklerdee tek düğme açılımlıı olacakk... hee ben çok açık olsun demiyorum ama normal standartlardaa... bildiğinn buna takıntılı aadamm.. bende acayip uyuz oluyorummm bu konuda anlaşamıyoruzz.. çok net tavrıı. hep bu duruma sinir olup bi yerlerden sarıyorum adama .. değer miii tarttışılırr
Şu hayatta hiçkimsenin kıyafetlerime müdahale etmesine izin vermezdim. Çok şükür kendi aklım var, fikrim var, zevkim var. Kocam kim ki benim ne giyeceğime karışma hakkını kendinde buluyor. Ben onun malı mıyım, onun üstüne mi zimmetliyim? Çocuk muyum beni velayetine alsın. Siz de izin vermeyin, bu nedir böyle. Çok saçma ve ilkel. Ben kapalı giyinmek istersem giyerim, ben açık giymek istersem giyerim. Çok şükür bir adet beyne sahibim dolayısıyla kararlarımı da kendim veririm. Siz de böyle tavizler vermeyin.alışamadımmm daa alışamadımmmmüffff
eşimmm kıskançç evlendiktn sonra hatta nışanlandıktan sonra kendini belli etti aslında ... ben pek umursamadımm.. keşkee çok açık ve net tavrımı belli etseydim diyorum.. sıkıntımm tshrtlerimn yakasınınn kapalı olması :)) bu da mı dert diyebilirisiniz.. birde gömleklerdee tek düğme açılımlıı olacakk... hee ben çok açık olsun demiyorum ama normal standartlardaa... bildiğinn buna takıntılı aadamm.. bende acayip uyuz oluyorummm bu konuda anlaşamıyoruzz.. çok net tavrıı. hep bu duruma sinir olup bi yerlerden sarıyorum adama .. değer miii tarttışılırr
ayrıca iki nokta da yok imla kurallarında.Siz de cümleye küçük harfle başlamışsınız.
ooo haddim bildirilmiş.. pıstım kaldım vala..Her konuya böyle salça olanlar oluyo işte..