Giyim konusunda nasıl tavır almalıyım?

8 aylık ilişkimde erkek arkadaşımla Instagram'dan tanıştık sonra bulusmalarla devam etti. Benim fotoğraflarımı Instagram'da gördü ve buna göre başladık. Bana mini etek giyer misin diye sordu ben de nadiren giyindigimi söyledim. Başlangıçta baskıları yoktu ancak sonradan söylenmeye başladı. Dekolte olmayan yakası hafif açık bişe giysem bile laf ediyor. Ben de beni başta açık olarak gördüğünü neden değiştirmeye çalıştığını sordum rahatsız oluyorum dedi ben hep boyleydim deyince de değişirsin diye düşündüm diyor
Bu arada ben aşırı mini dekolte giyen bir insan değilim giyimim usturupludur
Yarın gidip mini etekli dekolteli biri ile aldatılmayı göze alıyorsanız değişin sevgiliniz istedi diye. Horoz ölür gözü çöplükte kalır. Adamın beğendiği tarz şu anki tarzınız. Ondan da sırf benim kadınıma ayı gibi bakmasın benim gibi ayılar diye rahatsız oluyor.

Yarın gidip mini etekli dekolteli biri ile aldatılmayı göze alıyorsanız değişin sevgiliniz istedi diye. Horoz ölür gözü çöplükte kalır. Adamın beğendiği tarz şu anki tarzınız. Ondan da sırf benim kadınıma ayı gibi bakmasın benim gibi ayılar diye rahatsız oluyor.
Aldatmak karakterinde varsa her türlü aldatır ben erkek olsam mesela ben de karsimdakinin çok açık giymesini istemezdim ancak elalemin karısına kızına da sapik gibi bakmazdim

Sevgi aşk olsa da yapma eşimde aynısını yapıyor hep kıyafet konusunda kavga ediyoruz olduğun gibi kabul etsin zaten çöm açık giyinmiyormuşsunuz bende sevgiliyken tamam derdim dikkat ederdim evlenince beter oldu ona kalsa kara çarşafla gezeyim siz ne kadar taviz verseniz daha ileri gider
öyleyse siz neden evlendiniz pişman oldunuz mu bu konuda ayrılmadığınıza

Olayı çözmüş bir hatun, kişi kendinden bilir işi demişler, fazla söze gerek yok imzamı atar geçerim.

Aldatmak karakterinde varsa her türlü aldatır ben erkek olsam mesela ben de karsimdakinin çok açık giymesini istemezdim ancak elalemin karısına kızına da sapik gibi bakmazdim
O zaman mini eteğe dekolteye elveda. Siz 5 aşamalı erkek beyni ile düşünemediğiniz için böyle diyorsunuz. İnanın onların da elinde değil. 🥲

Servisteyken,telefonda "canım cicim" demedigi için çocuğa tepkiliydiniz ,onu cozdunuz sanırım.
Bence sizin iliskinizin ilerisi yok.
Havadan bile nem kapma potansiyelini sahipsiniz,o ise sizi istediği kalıba sokabileceginden emin..
8 ay içerisinde ; şunu giymeler,bunu yapmalar başlamış bile.
3 vakte kadar ayrılık olabilir.
O konuda kendisine tepkili değildim nasip kısmet

8 aylık ilişkimde erkek arkadaşımla Instagram'dan tanıştık sonra bulusmalarla devam etti. Benim fotoğraflarımı Instagram'da gördü ve buna göre başladık. Bana mini etek giyer misin diye sordu ben de nadiren giyindigimi söyledim. Başlangıçta baskıları yoktu ancak sonradan söylenmeye başladı. Dekolte olmayan yakası hafif açık bişe giysem bile laf ediyor. Ben de beni başta açık olarak gördüğünü neden değiştirmeye çalıştığını sordum rahatsız oluyorum dedi ben hep boyleydim deyince de değişirsin diye düşündüm diyor
Bu arada ben aşırı mini dekolte giyen bir insan değilim giyimim usturupludur
Kuzum senin eşin değil baban değil annen değil daha yeni bir ilişkide herşeye karışması sana tavsiyem ya tavrını net köy sen bana karisamazsin diye yada ayrıl. Ben erkek arkadaşıma öyle yaptım sen bana karisamazsin ne şimdi ne Rabb'im izin verirse evlendikten sorna diye.

öyleyse siz neden evlendiniz pişman oldunuz mu bu konuda ayrılmadığınıza
Seviyordum düzelir sandım evli olsak daha rahat olurum derdi kimse benle olduğunu bilmiyor falan diyordu evlenince geçer dedi inandım inanasım varmış iş işten geçti ama geçeceğine devam etti ben artık dinlemedim saldı oda şuan ben dinlemedikçe

Kuzum senin eşin değil baban değil annen değil daha yeni bir ilişkide herşeye karışması sana tavsiyem ya tavrını net köy sen bana karisamazsin diye yada ayrıl. Ben erkek arkadaşıma öyle yaptım sen bana karisamazsin ne şimdi ne Rabb'im izin verirse evlendikten sorna diye.
işe yaradı mı

Açık kadına bakmayan erkek yok hatta ben bile açık birini görsem bakarım ama benim yanımda baktığını görmedim hiç öyle bir tavrına da rastlamadım

Acik kadina bakiyorsaniz demek ki yasadiginiz yer oldukça kapali, siz de kadin görmeye alişik olmadiginizdan bakiyorsunuz. Ee sevgilinizin de bu tavirda olmasi normal o zaman.

Acik kadina bakiyorsaniz demek ki yasadiginiz yer oldukça kapali, siz de kadin görmeye alişik olmadiginizdan bakiyorsunuz. Ee sevgilinizin de bu tavirda olmasi normal o zaman.
Kendi bile bakıyormuş ama sevgilisi hiç bakmamış, ne kadar enteresan.

Kendi bile bakıyormuş ama sevgilisi hiç bakmamış, ne kadar enteresan.

Bakmayan erkek olmadigini soylediginine gore sevgilisinin de baktigini biliyor ve normal goruyor da yaninda bakmiyormuş. 😁
Bu acik giyene bakma durumu her erkekte olan normal bir refleks olsa dunyanin her yerinde herkes böyle olurdu. Ama butun erkek ve ya kadinlar bacak, ten görünce oturup izlemiyor gercekten. 🤷

Aslinda sevgilisiyle gayet uyumlu bir çiftler. Boşuna kavga ediyorlar.

O manada demiyorum insanın gözü alıyor manasında diyorum yoksa şehrin göbeğinde yaşıyorum

Bazı kadınlar niye kıyafetleri hakkında erkeklere söz hakkı tanıyor?
Bazen kendimi tekrardan ben bile sıkılıyorum, bu sebeple okuyanlardan özür diliyorum lakin 50 yaşındayım bu yaşıma kadar eşime bile kıyafetimle ilgili taviz vermedim, konu sahibesiyle aynı yaşta kızım var duzelicesinz’in tabiriyle açık giyinir(crop, şort, mini) erkek arkadaşı yorum bile yapamaz çünkü delikanlı kızımı böyle tanıdı.

O manada demiyorum insanın gözü alıyor manasında diyorum yoksa şehrin göbeğinde yaşıyorum

Benim gözümü niye almiyor? Kiyafetini, cantasini begenirim dikkatimi cekerse o ayri. Acik giyinen kadin niye gozumu alsin? Şehrin göbegi olmasi bir şey degiştirmiyor demek ki.

Back
X