- Konu Sahibi karakxixzz
-
höffff benneyaptımkigurbikçim seni topikte görünce inan çok sevindim. epeydir kapsama alanı dışındaydın. valla gözüm çok aradı. neyse dönüşün muhteşem oldu. süper resimler ve fikirler. kk nın moda ikonu diyebiliriz sana. :teytey: :teytey: :teytey:
canım, sağol şımartıyosunuz beni delikafaduldengurbikçim seni topikte görünce inan çok sevindim. epeydir kapsama alanı dışındaydın. valla gözüm çok aradı. neyse dönüşün muhteşem oldu. süper resimler ve fikirler. kk nın moda ikonu diyebiliriz sana. :teytey: :teytey: :teytey:
canım, sağol şımartıyosunuz beni delikafadulden
bi kaç model daha ekliyeyim, benim tarzımdan sengözlerimebaksanab
özellikle şuna bittim :asigim:
höffff benneyaptımki
kaldırmayın şunun biyerlerini gene
moda ikonalığı kim o kim allasen :1closedeyes:
canım ya boyun kilon süper bence ne giysen yakışır. bende hep spor giyiniyodum ama son zamanlarda değiştirdim bende 1.73 boyunda 55 kiloydum (hamile kalmadan önce) ve eşimle aynı boydayız. o yüzden kendimden örnekler veriyim kısa etekler elbiseler taytla çok güzel gidiyor. en üste örnek vermişler. bide geniş paça paltolonlar uzun boylulara çok yakışıyor üstünede kazak yerine uzun kollu gömlek veye badinin üstüne süeter veya bolera giyebilirsin ayakkabı olarakta topuksuz çizme giyersen spor ayakkabıdan daha şık durur (ama malesef bulması zor oluyor) üst kısmına giydiklerini bluz kazak gibi şeyleri biraz uzun seçersen üzerinde daha şık durur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?