Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
giyim,kozmetik,ayakkabi,canta,aksesuar ne ararsaniz :)
Elidor 7/24 mavi hava kosullarina karsi sac seklini koruyan sac kremi 8tl
Yine elidor 7/24 turuncu saci onaran yipranmayi onleyen krem 8tl
Turuncu hic kullanilmadi, mavi bir kez kullanildi
Ikisi 15tl
ORIFLAME Delicacy kus uzumu, frambuaz, vanilya kokularinin birlesimi harika bi parfum 1 tane siparis verdim 2 tane gelmis geri gonderemedim satamadim da 79a aldim 30 liraya birakiyorum
Merhabalar cok tesekkur ederim :) urunlerim tertemizdir, takas maalesef suan dusunemiyorum hem hafif nakit ihtiyacindan hem de evi biraz bosaltmak istememden..ama cok istiyorsaniz uygun bir fiyata birakabilirim onemli degil o :)
Merhabalar cok tesekkur ederim :) urunlerim tertemizdir, takas maalesef suan dusunemiyorum hem hafif nakit ihtiyacindan hem de evi biraz bosaltmak istememden..ama cok istiyorsaniz uygun bir fiyata birakabilirim onemli degil o :)
doğru sizde haklısınız .. ancak bendede nakit sıkıntısı olduğundan takasa yöneliyorum şu ara ..o zaman ilerde beğendiklerim kalırsa tekrar değerlendiririz karşılık olurmu ? size iyi satışalr
doğru sizde haklısınız .. ancak bendede nakit sıkıntısı olduğundan takasa yöneliyorum şu ara ..o zaman ilerde beğendiklerim kalırsa tekrar değerlendiririz karşılık olurmu ? size iyi satışalr
Ahhh miroskaa ahhh
Oriflame satıcılığından üyeliğini iptal ettik, 2. Üyelik alıp geri gelmişsin.
2. Üyelik yasaktır, satış yapmanda yasak. Yine aynı ürünler, birkaç kiyafet arasına yine kozmetikleri sıkıştırmışsın.