Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar cok tesekkur ederim :) urunlerim tertemizdir, takas maalesef suan dusunemiyorum hem hafif nakit ihtiyacindan hem de evi biraz bosaltmak istememden..ama cok istiyorsaniz uygun bir fiyata birakabilirim onemli degil o :)selamm hayrılı olsun öncelikle .. prada çantanız temizse artı birde 2 adet kolyenizi çok beğendim. takas düşünürseniz talibim sayfama beklerim.
doğru sizde haklısınız .. ancak bendede nakit sıkıntısı olduğundan takasa yöneliyorum şu ara ..o zaman ilerde beğendiklerim kalırsa tekrar değerlendiririz karşılık olurmu ? size iyi satışalrMerhabalar cok tesekkur ederim :) urunlerim tertemizdir, takas maalesef suan dusunemiyorum hem hafif nakit ihtiyacindan hem de evi biraz bosaltmak istememden..ama cok istiyorsaniz uygun bir fiyata birakabilirim onemli degil o :)
Olur tabiiki, cok tesekkurler tekrar :)doğru sizde haklısınız .. ancak bendede nakit sıkıntısı olduğundan takasa yöneliyorum şu ara ..o zaman ilerde beğendiklerim kalırsa tekrar değerlendiririz karşılık olurmu ? size iyi satışalr