Giyim mağazasında çalışan var mı?

Büyük bir giyim mağazasında çalışan bir tanıdığım vardı Çok yoğun oluyorlardı özellikle hafta sonları. E malum her gelen kadın alıp bakıyor dağılıyor . Çok yorulduğunu söylerdi ama bilemiyorum tabi işin içinde olmayınca. Fakat sana verecekleri para çalışma saatine göre çok az. Onun yerine part time işlere bakabilirsin hemen hemen aynı parayı alırsın. Ayda 500 lirayı bulmuyor :S ve 10 saat çalışıyorsun günde nerdeyse. Yazık günah değil mi sana :/

Son düzenleme:

Öğrenciyseniz o saatlerde çalışabilecek misniz?

yani açık öğretimseniz olur ama örgünde nasıl mümkün olacak?

İmkanınız varsa, madem bu kadar saat çalışabilirsiniz Avm deki mağazalar daha esnek çalıştırıyor ve ücretleri çok daha iyi.

Söyledim ya, orta stantlarda çantacılar falan oluyor, yada ufak takı mağzaları falan onlar sigorta yapmaz zaten..
Çok büyük firmalar yapmaz, adı pek duyulmamış yerlere başvur

giyim mağazaları çok yorucu olur sen yoğunluk olmaz diye düşünüyorsun ama tek bir kadın bile tüm ürünleri indirip karıştırabilir

Az para veriyor diye oyle dedim. Ben defactoda 1 yil calistim bundan 3 4 yil once haftanin 3 gunu. Deneyimsiz basladim ben de bu isin ne deneyimi olacak canim. Biz kadinlar dpgustan yetenekliyiz magaza isinde. Primlerle beraber 400 lira aliyordum aylik. Sigortam odeniyordu. Kredi alamiyordum evet. Bu da bzm sistemin adaletsizligi.

Ayda 480 TL alacaksınız öylemi bu kadar uzun çalışma saati olduğu haldeçok az oldukça az ve fazla bir çalışma saati var normal koşullarda en az asgari ücret almanız gerekir ki bence sigortalı elemanda olmayacaksınız bu kadar az ücret verildiğine göre öğrencisiniz ama çalışma saatlerine uyduğunuza göre daha iyi bir yer olabilir. İki katlı bir mağaza oldukça yorucu olur 3 sene satış temsilcisi ve kasiyer olarak çalıştım farklı yerlerde ama iki katlı bir mağaza da yorulduğum kadar hiçbir yerde yorulmamışımdır yoğunluk varsa ve sürekli hareket halindeyse insan çok yoruluyor oldukça zor 4 kişi olacakmışsınız müşteride kapmaya çalışacaksınız primli değilse bile insanlarda gereksiz bir hırs oluyor işte bende hiç olmazdı ama bazı kızlar fesat samimi olmayın sırrınızı falan böyle yerlerde hiç konuşmayın ezmemeleri için mesafeli ve dik duruşunuz olmalı size söz söylemeye çekinmeliler her söyleneni kabul etmeyin bence bu işi kabul etmeyin de tabi ki karar sizin

Para çok ama çok az 6 gün o kadar çalısmaya
Avm ye gir bütün mağazalara cv bırak zaten onlarda formlar oluyor hazır 2 dk da doldur
Acelen yoksa biraz bekle başka mağazaları güzel bi yer bulursun

Giyim magz da calismadim ama ucret bana cok az geldi.calisma saatleride normal standartlarda.bence giyimsektorunu dusunuyosan zincir magazalara bak .en az asgari ucret olmasi lazim ve sskda tabiki.bir gun bile ssk da cok onemli

Simdi avmden geldim. Genel basvuru aliyor cogu magaza ama suan icin eleman aramiyorlar.
Sehiri soran birisi olmus, sehir Sakarya.
Soyle yapicam, yarin bi gidip bakicam bu bahsettigim magazaya. Yogunlugu nasil, yoruluyor muyum alisabilir miyim vs. Pazartesi baslayip 1 hafta calisicam. Kompedan'a basvuru yapmistim 1 2 gune doneriz dediler eger donerlerse buna hic gerek kalmaz zaten. Defacto ve lcwye de cv birakirim yarin. Olmadi cevap gelene kadar calisirim bu magazada. Avea turkcell buralara da cv biraktim eleman ariyolardi. Nike magazasi bile cv getir dedi. Is cok ama iste sigorta ve deneyim olayi dert

Evet çok mantıklı karar vermişin merak etme genel başvuru olsa da arıyorlar
Benim kardeşimde bu şekilde heryere bıraktı cv 15 yere bıraktıysa hepsi aradı
Hatta çalıştığı halde arayanlarla görüştü daha iyisi çıkar mı diye
Hiç deneyimi yoktu işe alındı deneyime fazla takılma

Insallah beni de ararlar ya. Ilk defa bu sekilde is aradim ne garip biseymis

Bende sakaryada öğrenciyim ve sakarya öğrenci memleketi o yüzden rahat iş bulursun aslında. Bende kredi alıyorum ve bu kredin sadece full time çalışırsan kesiliyor yani bir yere part time iş için başvurduğunda sana sigorta yapsalar bile paran kesilmiyor arayıp kykdaki yetkililerle konuşmuştum ben. Ve mc donalds tarzı yerler part time çok işçi alıyor onları değerlendir derim ben başka türlüsü sana eziyet olur ne sınava hazırlanabilirsin ne de başka bir şey yapabilirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bunu arastiricam cok tesekkur ederim. Sen ne okuyosun kacinci sinifsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…