- 5 Ekim 2013
- 386
- 101
- 123
- 31
- Konu Sahibi 8renkligokkusagi
-
Merhaba. Bugun bir suru yere baktim is icin. Bi giyim magazasi var, sabah 8.30 aksam 20.30 . 4 kisi olucakmisiz ve 2 kisi erken gelip erken cikicakmis, 2 kisi gec gelip gec cikicakmis. Bundan kasitlari da su, mesela 2 kisi 8 bucukta gelip 7de cikicak, 2 kisi 10 gibi gelip 9da cikicak. Haftalik 120 civari bi ucret + gunluk yemek parasi. Ben ogrenci oldugum icin bu bile bana gayet yeter.
Ben daha once hic calismadim. Ordaki kizlardan biri evliymis, biri 2 yildir orda calisiyomus filan. Simdi ben yarin basliycam orda, ne yapmam lazim nasil davranmam lazim hic bilmiyorum. Iyi davransam sicak davransam sanki somururler kullanirlar ezerler gibi hissediyorum. Ama hepsini gordum gayet tatlilardi iyilerdi. Yeniyim diye ezerler mi ki, butun isi bana mi yuklerler acaba?
Bi de magazada ne yapilir, yorucu olur mu ki iki katli bi bayan giyim magazasi. Ne kadar dolu olabilir ki. Nasil bisey magazada calismak, deneyimi olan var mi?
Kızlar kimse bilmiyor mu
Merhaba. Bugun bir suru yere baktim is icin. Bi giyim magazasi var, sabah 8.30 aksam 20.30 . 4 kisi olucakmisiz ve 2 kisi erken gelip erken cikicakmis, 2 kisi gec gelip gec cikicakmis. Bundan kasitlari da su, mesela 2 kisi 8 bucukta gelip 7de cikicak, 2 kisi 10 gibi gelip 9da cikicak. Haftalik 120 civari bi ucret + gunluk yemek parasi. Ben ogrenci oldugum icin bu bile bana gayet yeter.
Ben daha once hic calismadim. Ordaki kizlardan biri evliymis, biri 2 yildir orda calisiyomus filan. Simdi ben yarin basliycam orda, ne yapmam lazim nasil davranmam lazim hic bilmiyorum. Iyi davransam sicak davransam sanki somururler kullanirlar ezerler gibi hissediyorum. Ama hepsini gordum gayet tatlilardi iyilerdi. Yeniyim diye ezerler mi ki, butun isi bana mi yuklerler acaba?
Bi de magazada ne yapilir, yorucu olur mu ki iki katli bi bayan giyim magazasi. Ne kadar dolu olabilir ki. Nasil bisey magazada calismak, deneyimi olan var mi?
Avm aklima gelmemisti, kalkip avmye gitmeyi dusundum suan. Ama orasi da kisitli ya ve sigortayla calistirirlar tahminen. Carsidaki magazalar orda da var. Pf napsam bilemedim
Okula gitmiyorum sinava yeniden hazirlaniyorum. Nerde calistin, bana da soyle de ben de calisayim valla. Kac saat butun carsiyi gezdim bir suru is var ama baslangic olarak 120 tl veriyolar. Deneyim bile yok bende.
Mudure niye oyle dedin :))
Kızlar kimse bilmiyor mu
Insallah beni de ararlar ya. Ilk defa bu sekilde is aradim ne garip biseymis
Bende sakaryada öğrenciyim ve sakarya öğrenci memleketi o yüzden rahat iş bulursun aslında. Bende kredi alıyorum ve bu kredin sadece full time çalışırsan kesiliyor yani bir yere part time iş için başvurduğunda sana sigorta yapsalar bile paran kesilmiyor arayıp kykdaki yetkililerle konuşmuştum ben. Ve mc donalds tarzı yerler part time çok işçi alıyor onları değerlendir derim ben başka türlüsü sana eziyet olur ne sınava hazırlanabilirsin ne de başka bir şey yapabilirsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bunu arastiricam cok tesekkur ederim. Sen ne okuyosun kacinci sinifsin
Rica ederim :) turizm okuyorum ben 2. Sınıfım sen ne okuyorsun
Rica ederim :) turizm okuyorum ben 2. Sınıfım sen ne okuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?