giyim öğretmenleri

tijrate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
26
0
86
Sakarya
pessss inanmıyorum 4 aydır bir mesaj yazdım giyim öğretmeni var mı diye tek bi cevap bile gelmedi....nasıl iştir bu bu mesajı hiçmi giyimci okumadı...nasıl insanlarsınız siz sanalda bile sesinizi duyuramıyorsunuz dilerim kpss taban puanımız 99 olur ben de dahil hiçbirimiz atanamaz....bunu hakediyoruz organize olamıyoruz......sonrada neden atanmadık diye sağda solda ağlıyoruz pes valla

merhaba arkadaşım,
2003 gazi mezunu hazır giyim öğretmeniyim.Pek tabi ben de atanamadım.önceleri atanamadan evlenmem diyen ben bu inadımı kırdım ve 2010 nisan da kısmetse evleniyorum ve sanırım bundan sonra atanmak için hiç umudum kalmayacak

merhaba arkadaşlar benim aplam giyimciydi 4 senedir çalışıyordu geçen sene 85 küsür aldı atanamadı bu yıl 80 aldı ama geçen seneki 85 le atandı ığdır merkeze oda diyordu herkez atanır ben atanamam atanmadan evlenmem dedi öyle de yaptı ve şimdi çok şükür öğretmen hemde kadrolu allah herkeze nasip etsin

bende selçuk üniversitesi hazır giyim öğretmenliği mezunuyum.ilk defa 2009 sınavında girdim kpss ye .puanım kötü..ama arkadaşım giyim öğretmenliği 85.826 la Amasya ya atndı darısı başımıza..

2004 selçuk üniversitesi giyim bölümü mezunuyum....2006 da 86,7 puanla istanbula atandım.....bu bölümde atama olmadığı gibi son yıllarda öğrenci bulmak da oldukça zorlaştı.....

atanmak bir sorun atanmamak başka bir sorun arkadaşlar...atanınca devletin tabiri caizse ancak eşeği oluyoruz. bir adım ilerleme yok.....bence özel sektör en iyisi. riski göze alana.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…