• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyim ve Aksesuarlarda Yapılan Yanlışlar

bacak boyu (çok) kısa olanların, düşük bel pantolon giymesi.
özellikle erkeklerde çok orantısız görünüm oluyor
.

şu bayanlarda kemer olayına bende katılıyorum bu bayram bi bayan gördüm kısa boylu minyon bişey dar pantalon giymiş üzeriene beyaz gömlek göbeği çıkmış dışarı üzerinede kemer getirmiş hepten yanımdan geçerken gözüm göbeğine kaydı.göbeğin yoksa takarsın kemeri belinden dimi ama???? ne cesaret valla pess dedim.

basenleri çok geniş olan bayanların dar pantolon giymeleri. çok kötü bir görüntü ortaya çıkıyor.
ayak bilekleri çok kalın ya da çok ince olan bayanların kısa etek,elbise giymeleri.
göğüs dekoltesini de hiç sevmiyorum açıkçası.

mor ve kırmızının sarı ile yeşilin beraber kaullanılması bana çok kötü geliyor açıkcası bide bakımsız ayaklarla açık ayakkabı giymek nasırlı nasırlı ıyy :dilcikar: göbekli kadınların kısa badiler giymeleri birde dar oluyor çok kötü duruyor aynı yaşlı adamların balkon göbekleri gibi kemer üstü göbek çok fecii ya ararsan kusur çok koca göğüsleriyle çıtçıtlı badi giyip onun yakasını çekiştirmeleri açılacak işte yani onu içlik gibi v badilerle giyiyorlar hiç hoş değil :olmaz:

etek altina tanga cok kötü duruyor resmen popo cikintisi belli oluyor hele birde rüzgar estigi zaman resmen popo acacik belli, dikisleri belli etmeyen camasir daha uygun bence

ayni sekilde dar pantolonun altinda tanga, popo löp diye cikiveriyor, sanki hic kiyafet yokmus gibi üzerinde

Back
X