• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

giyime olan düşkünlüğün sebebi???

glsmn

ツ ∞ ♥ ツ ∞ ♥
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
4.278
14
116
Ankara
cavabını bulamadığım bir soru..
kızlar kıyafetlere, giyime kuşama, ayakkabıya neden bu kadar düşkünüz dolabımızın kapağı kapanmazken ayakkabıları koyacak yer bulamazken hala giyecek birşeyimizin olmaması ve erkeklerin 3-4 parça kıyafeti varken çeşit çeşit giymeleri sizcede tuhaf değilmi bunun sebebini kendinize sorunca ne cevaplar alıyorsunuz paylaşırsanız çok sevinirim teşekkürler..:28::28::28::31:

cavabını bulamadığım bir soru..
kızlar kıyafetlere, giyime kuşama, ayakkabıya neden bu kadar düşkünüz dolabımızın kapağı kapanmazken ayakkabıları koyacak yer bulamazken hala giyecek birşeyimizin olmaması ve erkeklerin 3-4 parça kıyafeti varken çeşit çeşit giymeleri sizcede tuhaf değilmi bunun sebebini kendinize sorunca ne cevaplar alıyorsunuz paylaşırsanız çok sevinirim teşekkürler..:28::28::28::31:

kadınlar genellikle bu tür değişikliği yeniliği sever.kendimizi yeni farklı modeller farklı renkler içinde görmekten hoşlanırız.bu konuda sektör çok her gün yeni yeni ciciler yapıyorlar hatunlar için.eee gelde alma paranda varsa

kadınlar genellikle bu tür değişikliği yeniliği sever.kendimizi yeni farklı modeller farklı renkler içinde görmekten hoşlanırız.bu konuda sektör çok her gün yeni yeni ciciler yapıyorlar hatunlar için.eee gelde alma paranda varsa

haklısın canım dolabımı sürekli yenileme ihtiyacı duyuyorum her dolap düzelttiğimde 2 poşet ayırıyorum ihtiyacı olanlara veriyorum yinede elime geçen az miktarda para bile olsa gideyim kıyafet alayım diyorum doymuyorum ve hala yarın ne giycem doğru düzgün kıyafetim yokki diyorum etiketi üstünde kıyafetler buluyorum dolapta ama şu pantolondan alcam şu kazaktan lazım herkezde var bende yok bu babetler moda diye almaktanda kendimi alamıyorum

doyumsuz oluşumuz mu acaba ama neden sadece bız kadınlarda varki bu?

Back
X